Rebecca Holder

UKEN SOM GIKK #38

 • Publisert: 26.09.2016, 16:13
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • UKENS OPPTUR

  Uken generelt har vært veldig veldig fin. På Lørdag handlet vi inn champagne og spiste lam til middag. Jeg elsker slike kvelder sammen med min kjære. I tillegg var humøret mitt på topp hele forrige uke, til tross for at kroppen flere ganger sa i fra om at jeg måtte roe ned noen hakk for å ikke gå på veggen.

  UKENS ANTREKK 

  SONY DSC

  Processed with VSCOcam with f2 preset


  SONY DSC

  SONY DSC
   

  UKENS NEDTUR

  Jeg er heldig sånn sett, for det er sjeldent jeg har noen konkrete nedturer i livet mitt, men denne uken har kroppen min sagt i fra at det er på tide å roe ned. Ikke at jeg gjør så mye, men hodet og kroppen har ikke helt spilt på lag, noe som har gjort meg så latterlig sliten hele tiden. Jeg tror det hele bunner ut i noe vitaminmangel, så kanskje på tide å sjekke ut det. 

  UKEN CRAVINGS

  SONY DSC

  SONY DSC

  Fy søren, denne uken har vi vært flinke på sunn mat og sunn snacks. Fruktfat med masse diverse har stått øverst på "want it" lista, og dermed har det også blitt mye frukt. På fredag hadde vi frukt med vaniljekesam ved siden av - og det er jo den ultimate snacksen for min del. 

  UKENS TANKE 

  Jeg irriterer meg så mye. Så mye at det nesten er slitsomt for min egen del. Jeg kan irritere meg over at noen drikker vann på sin egen måte, eller at noen tygger for fort. Jeg irriterer meg over at dorullen ikke henger riktig vei, og jeg irriterer meg over at vi har 3 flasker stående som ikke er pantet. Sånne småting som man egentlig bare kan ignorere. Derfor prøver jeg å tenke over ting før jeg reagerer, men akkurat denne uken hvor kroppen har vært ekstra sliten - har det vært ekstra vanskelig. 

  UKENS FAVORITTER I SMINKEVESKEN 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Både primeren og pudderet har jeg vist dere før, men denne uken har jeg brukt de så mye at de nå er tomme. Primeren tok slutt samme dag som jeg fikk en haug av ny sminke i posten, men mer om det skal dere få se senere. Pudderet er et stay matte pudder fra IsaDora som har vært min følgesvenn i flere måneder nå. Matter perfekt ned, og kan påføres flere ganger utover dagen uten å se kakete ut. Perfekt for mitt bruk :-)

  HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT? 

 • Publisert: 26.09.2016, 16:13
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 45 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #37

 • Publisert: 19.09.2016, 13:21
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • UKENS OPPTUR

  Denne uken har vært fin fra ende til annen. Jeg har vært i bursdag, spist middag med gode venner og besøkt familien min. Er vel ingenting som skiller seg spesielt ut, men det var så klart ekstremt koselig å komme hjem til friske blomster på Lørdag. 

  UKENS ANTREKK 

  SONY DSC

  SONY DSC

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  SONY DSC

  UKENS NEDTUR

  Heldigvis ingen nedturer denne uken. Stort sett går dagene veldig fint, og jeg har ingenting å sette fingeren på. Det eneste er det som jeg alltid nevner - kneet mitt. Jeg står så innmari fast, men heldigvis har vi time for kun bøy og tøy på Torsdag. DET blir smerter herfra til månen det, haha. 

  UKEN CRAVINGS

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg har ikke cravet noen spesielle retter eller snack, men jeg har cravet alt som er SUNT. Noe som føles latterlig deilig for en flodhest som alltid vil putte i seg både det ene og det andre, hehe 

  UKENS INNKJØP

  SONY DSC

  Chokeren fra Gina Tricot får hedersplassen her denne uken. Jeg har brukt den nesten hver dag siden forrige helg, hehe .. 

  UKENS FAVORITTER I SMINKEVESKEN 

  SONY DSC

  Jeg har perioder hvor jeg bruker mye sminke, og perioder hvor jeg dropper det helt. I det siste har jeg fått smaken på øyenskygge igjen, og som dere kanskje ser foretrekker jeg jordtoner i kobber og brun - noe som passer mine grønne øyne veldig fint! 

  HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT? 

 • Publisert: 19.09.2016, 13:21
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 39 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #36

 • Publisert: 13.09.2016, 11:30
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • UKENS OPPTUR 

  Å besøke familien min hjemme i Tønsberg har vært utrolig deilig. Jeg har brukt tiden på å slappe av sammen med mamma og lillesøster, vi jentene har endelig fått viljen våres til å ommøblere stuen og jeg har hatt muligheten til å møte venninnene mine jeg ikke ser så ofte. Win-Win. 

  UKENS ANTREKK

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  HER - HER - HER

  UKENS CRAVINGS 

  Denne uken har jeg cravet skikkelig på sunne smoothier og frukt ved siden av. Vil si det er en positiv craving som kanskje hjelper meg litt på veien til neste års sommerkropp. Jeg er så svak for lettvinte alternativer, og smoothie innfrir alle de kravene. 

  SONY DSC

  UKENS NEDTUR 

  Stort sett har denne uken vært veldig snill med meg. Jeg har hatt mange fine dager med positive opplevelser, og jeg har egentlig hatt det veldig bra med meg selv også. Nedturer møter jeg sjeldent på - men hvis jeg må nevne noe, blir det som vanlig at kneet fortsatt er vondt og hovent. 

  UKENS INNKJØP

  SONY DSC

  SONY DSC
  Skoene fra Sapatos, les innlegget HER 

  UKENS TANKE 

  Denne uken har jeg tenkt veldig mye på hvilken vei jeg ønsker å gå i livet. Jeg står fortsatt med tanken "hva skal jeg bli når jeg blir stor?", noe som ofte er veldig slitsomt. Jeg har vært innom så utrolig mye forskjellig i hodet mitt, men aldri helt funnet min greie. Jeg trives veldig godt der jeg er akkurat nå, men som alle andre ønsker jeg meg en karriere i fremtiden - jeg må bare finne ut hvor og hva. 

  UKENS FAVORITTER I SMINKEVESKEN 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Hatt litt dilla på contour den siste tiden (igjen) så disse palettene og har vært godt brukt. Sammen med beautyblender så klart, hehe. Sminke generelt har jo blitt en veldig stor interesse hos meg, selv om jeg ikke alltid orker å styre like mye med det. Til hverdags går det stor sett i primer, pudder og noe til øynene. I mens til fest legger jeg bare ansiktet nedi malingspannet og ser meg fornøyd med det! 

  HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT? 

 • Publisert: 13.09.2016, 11:30
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 22 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #34

 • Publisert: 29.08.2016, 16:29
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Ukens opptur
  Jeg hadde en SÅ fin uke alt i alt. Med jobben var det sommerfest, jeg var hos fysio og han var fornøyd og sist men ikke mins hadde jeg besøk av min fantastiske lillesøster fra fredag til søndag. Jeg elsker å bruke tid sammen med familien min, og det var deilig å ha frøkna for meg selv en hel helg. Vi brukte Lørdagen på en skikkelig jentedag i byen, og på kvelden ble det film, god middag og snacks! 

  Ukens cravings 
  Smoothie !! Forrige uke hadde jeg faktisk smoothie til frokost hver_eneste_dag, og det gir meg en så utrolig deilig start på dagen. Min favoritt er mango, ananas og papaya blandet med eplejuice, eller banan, bringebær, jordbær og eplejuice. Det er vel kun disse jeg lager, og med liten fryser blir dessverre utvalget det samme. 

  SONY DSC

  Ukens nedtur
  Jeg vil ikke si jeg hadde noen spesielle nedturer forrige uke. Det er alltid en nedtur når høsten faktisk melder ankomst, men på en annen side er det også utrolig koselig. Det eneste jeg kan påpeke er vel at kneet mitt ikke er like stabilt som jeg gjerne kunne ønske, og jeg er så latterlig rastløs nå. 

  Ukens innkjøp


  Jeg elsker løse, enkle hverdagskjoler, og denne er fra Monki HER 

  Ukens tanke
  I det siste har jeg tenkt så utrolig mye på hvordan mennesker kan være så slemme mot hverandre. Har dere sett disse videoene som gikk rundt på facebook for en stund tilbake hvor en jente blir skikkelig mobbet? De sparker, drar i håret og skader rett og slett et annet menneske - i mens de FILMER? Jeg blir så dårlig av sånt, og blir direkte lei meg av at noen må gå gjennom det der hver eneste dag. 

  Ukens favoritter i sminkevesken

  SONY DSC
  IsaDora Anti-Shine powder og IsaDora mineral foundation powder har vært mine beste venner den sisten uken. Huden min gløder virkelig med denne kombinasjonen, og en litta dæsh av min nye lipgloss fra NYX på toppen av det hele blir muy bien. Mineralpudderet er dessverre tatt av markedet i Norge, men man får kjøpt det i Sverige - heldigvis! 

 • Publisert: 29.08.2016, 16:29
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 16 kommentarer
 • LAST WEEK FAVORITES

 • Publisert: 19.04.2016, 13:45
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  - NY SPALTE -

  Jeg liker å ha litt system på hva jeg blogger om, og når jeg blogger om det. Derfor har bloggen nå fått en ny spalte: Last week favorites! Den vil stå under "uken som gikk" i kategorier, og det er rett og slett de tingene jeg brukte mest. Litt materialistisk er uten tvil lov, og dette er på alle mulige måter så materialistisk du får det. Så får heller litt viktigere ting komme i andre innlegg! 

  Hadde dere noen spesielle favoritter last week? 

 • Publisert: 19.04.2016, 13:45
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 14 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 05.04.2016, 00:12
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • ♥  UKENS BLOGG: Denne uken vil jeg gjerne sette frem en av mine bestevenninner i lyset. Jeg fikk en stolt snap den dagen Merethe endelig opprettet en blogg, og siden har jeg vært en slavisk tilhenger. Jeg blir så stolt hver gang jeg klikker meg inn der, og hun har så mye å dele. I dag delte til og med blogg.no innlegget hennes på facebook, og da blir jeg sååå stolt over min kjære baby! Klikk dere inn HER for å ta en titt!

  ♥  UKENS INNKJØP: Mitt nye setting-powder fra Koreansk Kosmetikk. Super mykt, legger seg kun i et tynt lag, og blir ikke kakete slik som mange andre. Det fine er at det bare koster en ussel 50 lapp på Ebay.

  SONY DSC

  ♥  UKENS HØYDEPUNKT: Samboeren min hadde bursdag på Lørdag, så å få tilbringe hele dagen sammen, med masse god mat, vin og godt selskap var uten tvil ukens høydepunkt. Jeg pyntet jo opp leiligheten med vimpler i taket og ballonger jeg ikke fikk luft i, men jeg tror nok jeg syntes det var mer stas med pynten enn hva han syntes, haha ..

  ♥  UKENS TANKE: Dette er faktisk noe jeg ble helt satt ut av. Vi gikk nedover Karl Johan på Lørdag, og der sitter det en mann med en helt nydelig hund på fanget. Ingen av oss hadde noe kontanter, og samtidig var det kaldt, så vi ble enige om å kjøpe noe mat i stedenfor. Han satt jo redd på utsiden av Burger King, og vi hadde ikke tid til å løpe rundt for å finne noe bedre - og det måtte da være bedre enn ingenting. Men herregud, så feil kan man ta! Vi ble nærmest skjelt ut, og vi ble fortalt at det var så galt av oss. Han ville heller ha en 5´er i koppen sin, og ville på ingen som helst måte ha noe hamburger og cola. Samtidig satt han og klagde over at han ikke hadde fått spist noe særlig i det siste, og ble så innmari sliten av det. Altså .. Jeg ble rett og slett lei meg. Lei meg fordi han var så utakknemlig og frekk, men aller mest lei meg fordi det stakk så dypt i hjertet å se han sitte der med hunden på fanget. Jeg likte overhodet ikke måten han kjeftet til oss på, men jeg kommer likevel til å spørre han hvordan det går om jeg ser han igjen ♥  

  ♥  UKENS MATTIPS: Lobnobs salat !! En enklere og friskere salat skal du lete lenge etter. Her har jeg kun blandet sammen ruccola, mango, avocado og lobnons - finito. Jeg fant oppskriften på bloggen til Julia Nyland, og er så happy for at jeg testet det ut. 

  SONY DSC

  ♥  UKENS OUTFIT: Casual, as always!

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  Hadde dere en fin uke? ♥ 

 • Publisert: 05.04.2016, 00:12
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 13 kommentarer
 • hits