Rebecca Holder

SLIK REDIGERER JEG BILDENE MINE

 • Publisert: 27.04.2016, 15:50
 • Kategori: tipsogslikt
 • HEI! 

  Jeg har fått litt spørsmål her og der om hvordan jeg redigerer bildene mine, og tenkte derfor å vise dere det nå. Det er veldig enkelt, men bildene blir så utrolig mye bedre. Min favoritt er den hvor man kan endre skarpheten i bildene, og jeg bruker den på samtlige av bildene her på bloggen! Ellers håper jeg det faller i smak! Jeg bruker PhotoScape X, som er en app man kan laste ned på Mac. Vet ikke om man får lastet det ned utenom, men det kan dere jo sjekke hvis dere ikke har appstore tilgjengelig. 

  SLIK BLIR RESULTATET   SKARPERE BILDER

  1. Jeg bruker funksjonen "BRUSH". Her kommer det opp en liten boks, hvor man kan velge utrolig mange effekter. 

  2. Jeg velger den som heter "SHARPEN", og bruker full styrke når jeg skal fikse opp i bilder som dette. Kameraet jeg bruker er ikke spesielt bra, og bildene blir rett og slett veldig blasse. Derfor er denne så fin - for man får frem "dybden" i de bildene som kameraet gjør kjedelige. Her har man også en funksjon som kan gjøre bakgrunnen blurry. Elsker den også" 

  TEKST OG PILER 

  Jeg har fått en del spørsmål angående hvilken tekst jeg bruker, og hvordan jeg får inn disse pilene. Jeg elsker å piffe opp kjedelige bilder, og syntes en pil med litt tekst til ofte gjør susen. Dette er også super duper enkelt: 

  1. TEXT. Jeg bruker alltid teksten Courier New, og bruker også funksjonen letter spacing. Den gjør at det ikke ser så "tungt" ut, og bokstavene får litt mer luft. 

  2. Mine kjære piler. Jeg bruker de som er prikkete, og mener litt det samme som over her - det blir liksom ikke så tungt. På bildene mine bruker jeg ofte end tynnere piler enn jeg har gjort når jeg skal vise dere her - men det er rett og slett fordi man ikke så at det var en pil når jeg gjorde den tynnere. 

  FARGEREDIGERING 


  Velg den som heter Color, og lek i vei!

  Jeg er AVHENGIG av å bruke kontraster, og som dere ser her er det ikke så mye som skal til for et bedre resultat. Når det er sagt er det veldig forskjellig fra bilde til bilde, og når jeg er så heldig å ha godt med dagslys - trenger jeg ikke fullt så mye kontraster! 

  1-2-3 KLART FOR BLOGGEN 

  SONY DSC

  Som dere kanskje ser, skal det ikke så mye til! Jeg bruker ikke lenger så lang tid på å ta bilder, ettersom jeg bare kan klusse på med skarphets-magi etter at bildene er knipset. Jeg vet også at mange mener dette er å jukse, og at man er helt "høl i hodet" når man redigerer om kvaliteten på bildene sine. Men folkens, tro dere meg når jeg sier at ALLE bloggere med fine bilder gjør slikt. Jeg er ikke alene i denne verden, altså! 

  // for dere som ikke gidder å lese hele, heter appen PhotoScape X, og kan lastes ned i AppStore! 

 • Publisert: 27.04.2016, 15:50
 • Kategori: tipsogslikt
 • 11 kommentarer
 • HOLD FOKUS, BLI FERDIG

 • Publisert: 19.04.2016, 18:46
 • Kategori: tipsogslikt
 • Heisann fininger!

  Håper alle har en fin Tirsdag, og nyter det fine været vi er så heldige å ha! Jeg har akkurat kommet inn døra, og skal straks ut igjen, men tenkte bare å komme med noen tips først. Dette innlegget er skrevet mest for min egen del, ettersom hjernen min kortslutter i både lange og korte perioder, og jeg rett og slett blir liggende som en påkjørt padde i senga uten motivasjon. Da er det rett og slett greit å ha noen punkter man kan følge for å holde fokus. Dette er greit enten du har en kontorjobb, skolearbeid eller blogg! 

  SONY DSC

  1. FOKUS - Legg bort alt som ikke er viktig, og fokuser på målet. En skoleoppgave som må leveres? Gi seg selv telefontid i premie når du er ferdig, og hold løftet ditt til deg selv. Ikke sluntre unna, da blir du aldri ferdig!

  2. KREATIVITET - Ikke sett deg ned for å jobbe eller skrive før du er klar for det. Vent til kreativiteten melder sin ankomst, så slipper du å bli lei før du i det hele tatt får satt i gang. Ha noen ideer på lur, lag et tankekart eller les et magasin. Bare ikke jobb umotivert!

  3. IKKE VÆR SULTEN - Da mister du nemlig all konsentrasjon. Er det middag om en time? Ta deg en frukt og et stort glass med vann. Lavt blodsukker? Ta deg noe som får det opp igjen. Men tro meg - på tom mage, fungerer ikke hjernen slik du gjerne vil den skal. 

  SONY DSC

  4. MUSIKK - Eller annet som får deg til å slappe av. Jeg personlig foretrekker rolig musikk, stearinlys og en god sofakrok. Jeg jobber bedre når jeg sitter godt, enn når jeg sitter rett opp og ned på en hard stol. Finn det som funker best for deg!

  5. SI NEI - Jeg vet det frister å si ja når noen vil ha deg med på noe morsomt. Men det er ikke så morsomt når du bruker hele kvelden på å bli full, og hele dagen etterpå i senga med hodepine og kvalme. Fokuser på det du skal få gjort, og bli heller med neste gang. Her føler jeg meg faktisk ganske flink selv, og det er SÅ deilig når du endelig er i mål med arbeidet! 

  6. LAG LISTER OG RYDD - Har du lister på hva som skal gjøres, og i tillegg en ryddig plass å gjøre alt på? Tro meg, du får gjort så utrolig mye mer. Forhold deg til lista du har laget, og si deg ferdig når alt er fikset. Ikke legg til flere punkter, og ikke stryk noen. Bare gjør deg ferdig!

  7. SPØR OM HJELP - For kjære alle sammen, det er ikke noen skam å trenge hjelp. Jeg vet folk flest heller graver seg under bakken fremfor å be om tjenester, men vi har alle venner for en grunn - og en av de er hvis vi trenger hjelp! 


  SONY DSC

  Jeg vet vi alle jobber forskjellig, og mine tips fungerer nødvendigvis ikke på deg. Men en ting er sikkert: vi må alle holde oss i nakkeskinnet en gang i blant for å ha fokuset på plass. Sier du noe annet, tror jeg jaggu du lyver! 

   

 • Publisert: 19.04.2016, 18:46
 • Kategori: tipsogslikt
 • 19 kommentarer
 • DAGENS TIPS: SUNNERE HUD

 • Publisert: 07.10.2015, 13:45
 • Kategori: tipsogslikt


 • Jeg elsker å få pakker i posten, og her om dagen dumpet denne lille godsaken ned i postkassen min. Jeg hadde en periode for ikke så lenge siden hvor det viktigste for meg var å være så brun som overhodet mulig. Jeg ville gjerne ha en "nettopp kommet hjem fra syden" farge året rundt, og for å oppnå dette grillet jeg meg OFTE i solarium. Jeg kunne fint sole meg 30++ minutter hver dag, noe som er helt sykt og absolutt ikke sunt. Derfor bestemte jeg meg for å prøve ut Betakaroten, og jeg angrer IKKE!

  Betakaroten fra Good For Me stimulerer pigmentdannelsen, beskytter huden og gjør huden mer mottakelig for lys. For oss med både pigmenter OG mye føflekker er det ekstremt viktig å alltid beskytte seg mot solen når man er ute, og Betakaroten (sammen med solkrem) bidrar til at huden holder seg bedre, så slipper vi å se ut som rosiner før vi bikker 25, HEHE


  Jeg skal ihvertfall holde meg unna store mengder solarium i tiden fremover, for jeg vil gjerne være frisk og ha en sunn hud selv om jeg blir eldre. Jeg anbefaler dere å gjøre akkurat det samme, og husk å ta Betakaroten for en friskere og sunnere hud! 

  Har dere erfaring med Betakaroten/solairum ? 

 • Publisert: 07.10.2015, 13:45
 • Kategori: tipsogslikt
 • 24 kommentarer
 • hits