Rebecca Holder

BLI EN GUDINNE PÅ INSTAGRAM

 • Publisert: 25.04.2017, 20:18
 • Kategori: REBECCA TIPSER
 • I det siste har jeg jeg fokusert mye på Instagram fremfor blogg, og tenkte derfor at jeg skulle google meg frem til noen gode tips for dere som ønsker mer likes, følgere og det som følger med. Jeg er ingen ekspert, og jeg har ingen super populær bruker selv - men tenkte likevel at disse tipsene kunne være fine å ha med seg i kofferten likevel. Som dere ser under her, heter jeg @rebeccaholder hvis dere vil ta en titt. 
  # FINN ET TEMA FOR FEEDEN

  Folk liker stort sett at en feed er gjennomtenkt og ser ryddig ut. Bruker du filter? Velg det samme på de fleste av bildene dine. Liker du interiør? Post bilder og bruk hashtags som passer til det du velger å legge ut. Pass på at du velger noe DU liker, hvis ikke blir det fort overfladisk og du kommer til å gå lei. 

  # PASS PÅ HVILKE HASHTAGS DU BRUKER

  En studie viser at 7 ulike hashtags per bilde øker sjansene for å få likes. Hvis du limer inn en halv bok med hashtags vil det bare se rotete og desperat ut. Finn de mest populære som er relevant for ditt bilde. #NOFILTER øker sjansene, i mens #DRUNK minsker sjansene med hele 40%

  # BRUK FARGEN BLÅ OG HA LYSE BILDER

  Visste dere at fargen blå gir 24% flere likes enn for eksempel rød og oransje? Det er ikke noe galt i å poste et bilde eller to ekstra fra badeferien i Hellas, men om du først er i kalde og kjipe Norge: senk fargetemperaturen på bildene dine. På denne måten virker bildene dine lysere, og kvaliteten ser derfor bedre ut.

  # IKKE BARE TA, DU MÅ OGSÅ GI

  Hvis du har en bruker som automatisk ikke får følgere, finnes det en mulighet for å vise deg frem likevel. Lik og kommenter andre bilder, så skal du se det blir fortgang i din egen feed. Søk for eksempel opp en hashtag du liker (gjerne en som passer temaet på din profil) og lik/kommenter de bildene du liker. Like barn leker ofte best! 

  # SPAR PÅ GODSAKENE 

  Ikke post 10 innlegg om dagen. Det holder med 1-2 for å opprettholde aktiviteten. Personlig syntes jeg det er skikkelig slitsomt når noen legger ut 8-9 bilder om dagen - gjerne fra samme utflukt eller samme shoot. Det blir litt masete når bildene popper opp hele tiden. Take it easy! 

  # TA SELFIES

  Folk liker å se ansikter, og selfies får ofte flere likes enn andre bilder. Pass på godt lys, ulike vinkler og ikke legg på trædve filtre før du slenger det ut. Du kommer langt med et naturlig smil! 

 • Publisert: 25.04.2017, 20:18
 • Kategori: REBECCA TIPSER
 • 20 kommentarer
 • 9 TIPS TIL FLAWLESS MAKEUP

 • Publisert: 28.03.2016, 19:21
 • Kategori: REBECCA TIPSER
 • SONY DSC

  Hver mandag fremover vil jeg ha en ny spalte på plass på bloggen, hvor jeg tipser dere om noe jeg er fornøyd med, noe jeg liker eller andre ting JEG liker å lese om på andre bloger. I dag tenkte jeg å tipse dere om hvordan dere får sminken deres flawless. Ingen oppskrift på hvordan man legger sminke, for det er jeg ikke flink nok på enda, men mer hva, hvorfor og hvordan!

  SONY DSC

  1. Før du setter i gang - pass på at kostene dine er rene. Lite er så ekkelt som å skitne koster, og det påvirker sminken din mer enn du tror. Husk at sminkekoster er en bakteriebombe, og er du ikke flink på rengjøring - kan du bare takke deg selv når kvisene og urenhetene popper opp i tide og utide!

  2. En god foundation er nøkkelen på hvordan resten av sminken legger seg. Ha alltid et par gode liggende, slik at du kan tilpasse farge etter sesong. Man er naturligvis mørkere i huden i sommermånedene, enn hva man er på vinteren. Passer ingen av de fargene du har liggende - bland de sammen. Det finnes ingen lover og regler på at man kun skal bruke en farge. 

  SONY DSC

  3. Før du påfører noe som helst av produkter - vask deg godt i ansiktet og påfør en god primer. Jeg vet mange mener man skal rense ansiktet skikkelig hver eneste dag, men jeg gjør ikke det. Jeg vasker godt med en mild og enkel ansiktsrens daglig, og renser grundigere ved behov (et par ganger i uken). Jeg har dessverre ikke funnet noen produkter huden min roper "YES" til enda, så har uansett ikke noe særlig å komme med der. 

  4. Min bestevenn når det kommer til sminke er concealer. Er du så heldig at du har en naturlig flawless hud - lucky you. For oss andre er det litt mer jobb. Det finnes så uendelig mange på markedet, og jeg kjøper en ny variant hver gang min går tom. Jeg er jo ganske in-to contouring om dagen, og for tiden er det denne fra MakeUp Revolution som er den store favoritten. Den er ganske tykk, så den passer nok ikke for alle, dessverre. 


  SONY DSC

  5. Ha et lite utvalg med diverse koster. Du trenger ikke ha 30 koster liggende, men å ha noen man bytter på til de ulike produktene er et must for at sminken skal bli fin. Mine favorittkoster er uten tvil de fra Real Techniques, og de finnes i uendelig mange former og størrelser. Ellers har jeg også noen fra MakeUp Mekka som er ganske gode, men dessverre så røyter de en del - noe som er et stoooort minus! 

  6. Når du påfører solpudder, vær ekstremt lett på hånda. Ikke press sminken inn i huden, for da blir resultatet fort grått - og ser skittent ut. Rist kosten lett etter du har påført pudderet, og påfør meg lette bevegelser. Og ta heller for lite enn for mye første runde !! Legg også til en highlighter rett over der du la solpudderet - så blir du flawless herfra til månen. 


  SONY DSC

  7. Dette er uten tvil det jeg bruker lengst tid på hver eneste dag. Jeg er helt forelsket i looken hvor man sminker øynene sine litt større, og da er valget av farger utrolig viktig. Er mye delte meninger på hvilke farger man skal bruke til hvilke øyenfarger, men her er i hvertfall en liten guide: 

  Blå øyne - varme bruntoner, gull, bronse, varm grålilla og oransje
  Brune øyne - lilla, plomme, indigo, blått, olivengrønn, gull, kald rosa

  Grønne øyne - Dette er den fargen JEG har på øynene, derav kan jeg også mer om hva som passer best her. Rødlige toner får frem det grønne i øynene, og derfor bruker jeg ofte dette UNDER øynene. Ikke så mye at det syntes noe særlig, men nok til at fargen i øynene mine kommer tydligere frem. Når det kommer til skygge over øyet går jeg stort sett for varme bruntoner, som dere ser på bildet over her. Men det er veldig smak og behag - så prøv dere frem. 


  SONY DSC

  8. Vipper vipper vipper. Hvordan vippene dine ser ut har utrolig mye å gjøre for hvordan helhetsinntrykket blir. Som dere ser har jeg en hel haug liggende, rett og slett fordi jeg er så latterlig dårlig på å sette det på - og orker dermed ikke bruke tid på det. Jeg vet vipper kan være dyrt å kjøpe i butikk - men på Ebay finner du latterlig mye forskjellig - til latterlig lave priser. Men anbefaler at dere kjøper lim her hjemme i Norge, så vet dere hva dere får!

  9. Setting spray på ferdig sminket ansikt er et must. Her finner man så uendelig mange ulike varianter og merker, så ta dere en tur på Kicks eller noe lignende, så får dere garantert hjelp til å finne en som passer for deg! Er uansett ikke så mye hokkus pokkus - de fleste fungerer akkurat slik de skal! 
   

  Jeg vil bare påpeke at jeg på ingen som helst måte er noen ekspert på området, og at jeg kun tipser ut ifra mine erfaringer og meninger. Jeg endrer på rutinene mine hver eneste uke, men disse tipsene er noe jeg alltid går etter. 

  Har du noen gode tips? Sleng de i kommentarfeltet, så blir de kanskje med i neste runde :-)

 • Publisert: 28.03.2016, 19:21
 • Kategori: REBECCA TIPSER
 • 18 kommentarer
 • hits