Rebecca Holder

IKKE ALLE HAR DET LIKE BRA

 • Publisert: 05.12.2016, 19:37
 • Kategori: Tanker og meninger

 • Jeg har mange ganger den siste tiden trengt å skrive ned noe. Enten det er en avtale, eller bare en morsom historie. Likevel har bloggen forsvunnet i mengden med andre ting å gjøre - men idag ramlet jeg plutselig innom likevel. Nå er det nesten en måned siden sist jeg logget meg inn, og i løpet av den tiden har det rukket å bli Desember - min absolutte favoritt måned. Likevel har jeg en del tanker om dagen, og for å lette på trykket tenkte jeg å dele dem med dere. 

  ♥ Selv om jeg personlig har et godt forhold til jul og alt som følger med - har ikke alle andre det. Det er så vondt å se hvordan mennesker sitter langs gatene og rister i en kopp med noen usle kroner de har fått av forbipasserende. Spesielt er det vondt å se når det er noen på min egen alder. Man kan nok relaterer seg mer, og derfor gjør det enda vondere. 

  ♥ Litt i samme bås som over her, men i år skal jeg bli flinkere til å vise at jeg bryr meg. På lørdag møtte jeg en 20 år gammel jente som satt alene midt på natten i Oslos gater. Da jeg spurte hva planene hennes for julen var, sa hun at hun ville prøve å kontakte familien sin igjen. Å møte familien min ser jeg på som en selvfølge - så den samtalen satt virkelig ting i perspektiv. Alle har det ikke like bra, og det er så latterlig urettferdig. 

  ♥ Litt mer materialistisk: jeg vil kjøpe noe fint å pynte stua med. Vi har allerede mye fint, men jeg savner en nisse som sitter på peisen og dingler med beina. Kontraster fra punktene over her? Ja! Og jeg får dårlig samvittighet over at jeg ønsker meg noe så overfladisk som en liten nisse. 


   

  ♥ I år skal jeg bake. Jeg skal bake til meg selv, men jeg skal også bake noe jeg kan gi til noen andre. Alle monner drar, og for meg er det bare en vinn-vinn situasjon. Jeg får gjøre noe hyggelig her hjemme når jeg baker, og jeg får gjøre noe hyggelig når jeg gir det bort. Ah, dette er noe jeg gleder meg skikkelig til! 

  Jeg er en person som har ekstremt mye samvittighet i meg, og det ser jeg på som min absolutt beste egenskap. Jeg får vondt når andre har det vondt, og jeg blir glad når andre blir glade. Som jeg nevnte litt over her, møtte jeg en jente her om dagen som virkelig har satt hjerne og hjerte i høygir. Hun var 2 år yngre enn meg, og hadde ingen familie å støtte seg på når hun trengte det som mest. Ting som jeg (og mange mange andre) ser på som en selvfølge - er så langt unna virkeligheten for SÅ mange der ute. Jeg syntes det er så forbanna urettferdig at jeg skal ha det så bra, og du så dårlig. 

  GLED EN SOM GRUER SEG TIL JUL

  Jeg anbefaler alle som har mulighet til å sende sms "GLEDE" til 2490 - da bidrar du med 80,- som er nok til 2 middager for de som trenger det. Og husk at selv om du møter en som er ruset på både det ene og det andre - så er de fortsatt et menneske som trenger like mye kjærlighet som deg og meg ♥ 

 • Publisert: 05.12.2016, 19:37
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 7 kommentarer
 • hits