Rebecca Holder

10 UINTERESSANTE FAKTA OM MEG

 • Publisert: 12.11.2015, 11:33
 • Kategori: rholder
 •  

   


  1.  Jeg hater høye heler. Å gå bortover brostein med heler som knekker hver gang man tråkker nedi et av hullene er helt uforståelig for meg. Boots er greit, men de skal heller ikke være for høye. Elegant sa du? 

  2. Jeg høres ut som et rart dyr når jeg ler. Jeg kan godt le helt vanlig hvis det er noe som er litt morsomt, men blir jeg bitt av latterkula er det bre å holde seg for ørene, eller le med for de som orker det. 

  3. Jeg leser altfor mange blogger. Det første jeg gjør når jeg våkner er å fomle etter telefonen slik at jeg får oppdatert meg på alle disse fremmedes liv. Men jeg scroller meg forbi hvis det kun er reklameinnlegg all over. Enkelte bloggere kunne bare kalt seg reklamenormann.blogg.no

  4. Jeg er ALDR syk. Sist jeg var skikkelig syk var vel på barneskolen, og da var det inn på sykehus og operasjon som sto for tur. Jeg blir nemlig dævsjuk når bakteriene først setter sine føtter i kroppen min.

  5. Jeg har en samvittighet ut av dimensjoner. Jeg kan gå forbi en uteligger, kjøpe han en kopp med kaffe og ha han i tankene mine en hel uke etterpå. Hvordan har han det egentlig? Hvorfor havnet han her? Det stikker litt ekstra i kroppen når jeg etterpå kryper under min varme dyne, i en fin leilighet med kjøleskapet fullt av mat. 

  6. Jeg flyttet hjemmefra allerede da jeg var 16/17. Det er noe jeg angrer på idag, for å bo for seg selv er utrolig dyrt, og jeg kunne spart masse penger på å bo hjemme noen år ekstra. Et lite tips til alle dere som kan bo hjemme så lenge som mulig!  7. Jeg lå på topplisten. Før blogg ble det alle drev med, lå jeg på 3. plass i hele Norge. Da skulle det ikke så mye til, og jeg tror ikke jeg la ut et eneste bilde av meg selv, ei heller noe annet interessant, haha. 

  8. Jeg er en seriejunkie. Og da er det ikke snakk om serier som Gossip Girl, PLL eller Frustrerte fruer (selv om jeg ser på det også). Nei, her er det snakk om Hotel Cæsar. Farmen, Jakten på kjærligheten og Ungkaren. Programmer jeg som regel må sitte å se på alene, haha ...

  9. Jeg HATER å sove alene. Hvis kjæresten er bortreist eller kommer sent hjem, blir jeg liggende våken helt til krampa tar meg. Jeg er et skikkelig vanedyr, og sover derfor skikkelig dårlig hvis jeg vet det bare er meg i sengen, haha

  10. Jeg må ha noe å stå opp for. Å våkne en Mandag uten planer og null jobb er helt forferdelig. Det er deilig de to første timene, men så blir jeg gal av å prøve å gjøre noe produktivt. Det ender som regel i at jeg går rundt og spiser hele dagen, wops. 

 • Publisert: 12.11.2015, 11:33
 • Kategori: rholder
 • 34 kommentarer
 • MY FAVORITE OUTFIT: ALL BLACK

 • Publisert: 11.11.2015, 16:41
 • Kategori: Outfits


 • HEI OG GOD ETTERMIDDAG! Håper alle har hatt en fin lillelørdag til nå, og nyter kvelden inne, enten foran tv´en slik som meg, eller med treningstightsen på og manualer i hånda. Jeg har som tidligere nevnt fått ryddet og vasket her idag, så nå kan jeg ta imot besøk med god samvittighet. Kanskje til og med nyte en stor kopp med kakao, som ikke er helt ukjent meg å gjøre. Lenge leve vinterkropp og bilhjulmage. 

  Ettersom jeg har brukt store deler av dagen på å rydde, vaske og dytte i meg alt for mange måltider, tenkte jeg å vise dere mitt favoritt outfit fra Oktober. Jeg er ikke fremmed for å kle meg i "all black", og da er det heller ikke så unaturlig at det ble månedens favoritt. Jeg elsker den lange jakken, og tårene triller nesten over at det er for kaldt å bruke den nå, så hvis noen vet hvor jeg kan finne en tilsvarende i en noe tykkere variant - SKRIK UT. 


  My favorite outfit from October ♥
  Jacket: HM Shoes: HM Skirt: HM 

 • Publisert: 11.11.2015, 16:41
 • Kategori: Outfits
 • 28 kommentarer
 • ANBEFALING: PEEL OF MASK

 • Publisert: 11.11.2015, 14:03
 • Kategori: Produkter
 • Idag startet jeg dagen med et lite gjørmebad - også kaldt peel of mask. Jeg bruker denne fra JorgObè, og hvis man ser bort ifra hvor jævlig den er å dra av, er den helt fantastisk. Denne masken renser porene i dybden, reduserer hudens overskytende fettproduksjon og forebygger nye hudormer. Jeg er altfor dårlig til å ta godt vare på huden min, og i perioder med mye stress og lite søvn, dukker det opp røde prikker både her og der.   ♥ RIST FLASKEN GODT FØR BRUK !!

  ♥ Smør på et jevnt dekkende lag. Egentlig skal den brukes i utsatte områder i T-sonen (nese, pakke og hake), men jeg valgte å smøre inn hele ansiktet idag, da jeg har vært altfor slapp til å ta vare på huden den siste tiden

  ♥ La virke i 25 - 30 minutter (husk at det er bedre å ha den på for lenge enn for kort tid). Jeg bruker å sette på en episode av favorittserien min imens jeg venter. Perfekt unnskyldning til å late seg foran TV´en. 

  ♥ Dra forsiktig av masken. Vask bort eventuelle rester med lunkent vann. Hvis man har tatt den i hele ansiktet slik som jeg har, anbefaler jeg å dra av fort og smertefritt i kinnene, for det sitter den ordentlig godt, haha

   Vask ansiktet, og tørk deg godt før du påfører en god ansiktskrem. Bruker du masken på kveldstid ville jeg smurt på en parfymefri nattkrem - hvor deilig er det ikke at kremene jobber med huden din imens du sover? Luksus spør du meg!  Nå skal jeg bare nyte en tekopp i sofakroken før jeg tar fatt på storrengjøringen. Jeg husker så godt da jeg bodde hjemme og trodde mamma løy hver gang hun sa hun hadde vasket huset fordi hun sa det så ofte. Men jeg har innsett at man faktisk må vaske overraskende ofte for å ikke bo midt oppi alle hybelkaninene. Og er det en ting jeg hater - så er det hybelkaniner, haha. 

  HÅPER DERE LIKTE TIPSET OG AT DERE ALLE FÅR EN FIN DAG ♥

 • Publisert: 11.11.2015, 14:03
 • Kategori: Produkter
 • 12 kommentarer
 • PADDEFLAT PÅ EN TIRSDAG

 • Publisert: 10.11.2015, 17:15
 • Kategori: rholder


 • God ettermiddag! I skrivende stund har jeg endelig satt meg skikkelig til rette for å nyte resten av denne ettermiddagen i stillhet. Jeg er en av de som elsker å være i mitt eget selskap, og trenger absolutt ikke å ha mennesker rundt meg hele tiden. Og akkurat idag er en slik dag hvor senga frister mer enn trening, og mat frister mer enn sommerkropp - og nettopp derfor skal jeg kun slappe av og nyte mitt eget selskap resten av kvelden. Sorry kjære dobbelthake - du skal få være med du og!

  Som dere ser har jeg kreppet håret på bildene over, og for oss med paddeflatt hår er det ingen hemmelighet at de dårlige hårdagene kommer oftere enn de gode. Jeg prøver hele tiden å få litt volum uten å se ut som et lykketroll, og lykkes dessverre kun når jeg drar fjortismaskinen gjennom håret. Jeg er ikke en person som ser så veldig voksen ut for alderen i utgangspunktet, og med kreppet hår ender jeg alltid opp med å vise legg når jeg trenger en RedBull for å lette på trøttheten. Say what? Neste gang tar jeg på meg en kunstig gravidmage og lesebriller, så kanskje jeg slipper litt lettere unna, haha. 

  HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT?

 • Publisert: 10.11.2015, 17:15
 • Kategori: rholder
 • 25 kommentarer
 • NEW IN: PAKKE I POSTEN

 • Publisert: 10.11.2015, 11:48
 • Kategori: Produkter


 • For et par uker siden dumpet disse to herlighetene ned i postkassa mi. THE BALM BAHAMA MAMA BRONZER og MARY-LOU MANIZER AKA "THE LUMINIZER" er to produkter som gir den perfekte finishen, både til hverdags, men også til en svett tur på byen, haha. Jeg bestilte de rett og slett kun fordi jeg var lei av å lese om de overalt, men aldri få testet de selv - og tro meg: det var så verdt det. Jeg elsker å teste ut nye sminkeprodukter, og neste på lista er litt godsaker fra MAC. Men jeg får bare smøre meg med tålmodighet, for helt på toppen av den endeløse lista finner man nemlig sofa og spisebord som leiligheten sårt skriker etter! Finner alltid så mye fint, så snart må jeg vel bli lottomillionær. Lov å drømme, hva? 

  HVA ER DERES FAVORITTSMINKE?

 • Publisert: 10.11.2015, 11:48
 • Kategori: Produkter
 • 20 kommentarer
 • FORBANNA MORALPOLITI

 • Publisert: 09.11.2015, 21:28
 • Kategori: Tanker og meninger


 • Har du noen gang tatt deg selv i å ta så mange selfies at meldingen om fult lager på telefonen dukker opp? Eller den panikken som brer seg utover når du skal sminke deg en tidlig lørdagsmorgen, men pudderet plutselig ser ut til å være tomt? Det har ihvertfall jeg, og det er noe jeg virkelig hater. Man vil jo vise seg frem fra sin absolutt beste side. Være den personen som alltid ser fresh ut, har fine klær og smiler gjennom hele dagen. Man ønsker alltid noe for seg selv, enten det er ambisjoner i arbeidslivet, eller bare å legge seg under kniven for å justere på noe man ikke er fornøyd med. Men hva skjer hvis man velger å dele det med andre mennesker? Havner det på feil persons ører, sitter du plutselig med moralpolitiet langt opp etter strupen.   Og hvem er vel du til å dømme hva andre mennesker ønsker med livet sitt? At du ikke liker en person som provoserer for å komme seg på topp, er vel bare bygd opp av sjalusi for at du ikke får det til selv? Jeg unner ALLE å nå langt i livet. Jeg unner ALLE å oppnå suksess, spesielt hvis man har jobbet hardt for det. Jeg syntes det er greit hvis du ønsker å kjøpe en veske til 15K, eller at datteren din får en Parajumper fordi hun ønsket seg det. For hva de menneskene rundt meg velger å bruke sine penger og sin tid på, har jeg null og niks med å gjøre. Det er ikke min sak, og jeg kunne ikke brydd meg mindre. 

  MEN, selv om ikke jeg bryr meg, er det andre som bryr seg. Og noen tar det ofte litt for langt. Jeg leser nemlig en haug av blogger. Alt fra toppbloggere som Sophie Elise, Ida Wulff og Andrea Badendyck, til mindre blogger av for eksempel gamle venninner. Og hva skjer i kommentarfeltet når noen av disse legger ut bilde av sitt nyeste innkjøp? En Chanel, en Cèline eller en vinterjakke de færreste 19 åringer har råd til å kjøpe selv? Jo, moralpolitiet er raskt på saken om å fortelle hvor forbanna teit det er, eller hvor mye annet fornuftig man kunne kjøpt for de pengene. Eller så blir man fortalt at det er så kvalmt med bloggere som hele tiden skal vise hvor mye penger de har, og at man rett og slett skal gjemme alle pengene på en sparekonto og aldri vise dem til verden. Og listen er LANG. Og irritasjonen hos meg bare vokser og vokser. For hvem er vel du til å fortelle andre mennesker hva som er riktig og galt? Hvem er vel du til å bestemme hvordan man skal leve livet sitt? Nei, du er absolutt ingen. La nå folk unne seg det de ønsker. Enten det er en Chanel til 40k, eller et ekstra lag med brunkrem i fleisen en lørdagsmorgen.   Min favorittblogger gjennom alle år har uten tvil vært Sophie Elise. Ikke fordi jeg er så enig i absolutt alt hun skriver, men fordi hun er så mye smartere enn de aller fleste. Hun har hele tiden vært klar over at å provosere - det gir deg en vei til topps. Og tilbakemeldingene har vært mange, både positive, men også så forbanna mange negative. Og dette vet jeg, fordi jeg elsker å lese kommentarfelter. Enten på artikler på VG.NO, eller kommentarfeltet til en som liker å provosere. Og folkens - fortsett med det. Provoser litt, gå utenfor komfortsonen og vis hvem dere er. Jeg skal ihvertfall bli flinkere til å bry meg mindre om hva andre mener, og mer om hva jeg ønsker for meg selv. For jeg tror ikke man kommer noen vei her i livet ved å alltid la moralpolitiet bestemme hva som er best for deg. 

  JA, dette er kanskje satt litt på kanten. Jeg er ikke personen som selv hadde prioritert 15k til en veske, men dette er realiteten. Det er altfor mange som velger å blande seg inn i andre menneskers valg, og jeg skjønner bare ikke at dere orker. OG, jeg vet det er en bakside med dette også. Jeg VET at mange føler presset, noe som er veldig synd. Jeg blir selvfølgelig å "svare" på mitt eget innlegg etterhvert, med nettopp dette som tema! Det er en stor debatt, og jeg tror aldri man kan si hva som er rett, og hva som er galt å mene her. Men som sagt: jeg kommer tilbake til temaet med en annen vinkling en annen dag. Over og ut!

  HVA TENKER DERE RUNDT DETTE? 

 • Publisert: 09.11.2015, 21:28
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 20 kommentarer
 • 091115 - TODAYS OUTFIT

 • Publisert: 09.11.2015, 19:17
 • Kategori: Outfits
 • Åh, jeg elsker årets trend med SKINN! Fikk en kommentar på det forrige innlegget fra en som elsket skinn og strikk - og jeg er SÅ enig. Det kan pyntes både opp og ned, og idag ble det en laidback stil med oversized strikk fra BikBok og favorittjakken min fra Urban. Jeg merker kroppen min skriker mer og mer imot når jeg drar den med meg ut for antrekksbilder. Helst burde jeg pakket meg inn i både superundertøy, boblebukse og boblejakke, MEN da må jeg finne noe annet å blogge om - og det orker jeg rett og slett ikke. Da ruller meg meg heller inn som en burrito på sofaen og blogger om det, for det er akkurat like lite interessant.

  HVA HAR DERE GJORT IDAG? 

 • Publisert: 09.11.2015, 19:17
 • Kategori: Outfits
 • 35 kommentarer
 • COFFEE BREAK

 • Publisert: 09.11.2015, 15:28
 • Kategori: hverdag
 • Idag startet dagen med en liten tur på Espresso House med bestevenninnen min. Ettersom jeg har jobbet så mye i det siste, har jeg kun hatt kontakt med venninner via telefon, så det var utrolig deilig å sette seg ned for en skikkelig girltalk. Jeg endte opp med å nedprioritere sommerkroppen enda mer enn tidligere, og bestilte en sukkerbombe av en kaffekopp. Men godt smakte det, så får jeg heller ta konsekvensene av det senere. Nå skal jeg ta en liten runde i klesskapet for å se hva jeg kan kvitte meg med. Jeg er så utrolig eiesyk når det kommer til alle tingene mine, og klarer aldri å kvitte meg med noe som helst - selv om det har ligget urørt siden 1880. Flere enn meg med samme problem? haha .. 

  HA EN SUPER MANDAG ALLE SAMMEN ♥

 • Publisert: 09.11.2015, 15:28
 • Kategori: hverdag
 • 33 kommentarer
 • OH YOU SUNDAY MORNING

 • Publisert: 08.11.2015, 11:37
 • Kategori: TODAYS
 • Den deilige følelsen av å våkne i helt rent sengetøy, sola litt sånn halvveis i ansiktet og en frokost man bare kan velge og vrake i. Jeg virkelig elsker å våkne opp på hotell, og skulle gjerne vært her noen dager til, men slik er det dessverre ikke. Dagen idag er booket til konferanse, masse god mat og forhåpentligvis lærer jeg noe nytt også. Og folkens, hvor luksus er det ikke at  vi kan bruke sola som vekkerklokke en helt vanlig søndag i November? Selv om jeg elsker kalde vinterdager, nyter jeg virkelig de siste dagene med "sommer" for i år. Håper dere gjør det samme, for det fortjener vi alle sammen ♥

  Håper dere alle får en fin dag, og husk at det er farsdag ♥

 • Publisert: 08.11.2015, 11:37
 • Kategori: TODAYS
 • 46 kommentarer
 • LATE NIGHTS

 • Publisert: 07.11.2015, 22:26
 • Kategori: rholder


 • GOD KVELD alle fininger der ute. I skrivende stund sitter jeg egentlig å jobber med litt diverse, men skrudde av hjernen for et par minutter for å oppdatere dere. Jeg bor som sagt på hotell denne helgen, og nyter virkelig tilværelsen med null støvsuger som henger over meg, ingen oppvask stående på benken og maten servert akkurat slik jeg vil ha den. Jeg hater virkelig å legge ut bilder med slikt "gulskjær", så hvis noen har et tips eller to for hvordan jeg kan ta litt "kaldere og hvitere" bilder, tar jeg det imot med et evig stort TAKK! Ellers håper jeg dere alle har en strålende lørdagskveld, hurra for helg folkens!

  FLERE ENN MEG SOM ALLTID FÅR SLIKE GULE BILDER? :(

 • Publisert: 07.11.2015, 22:26
 • Kategori: rholder
 • 29 kommentarer
 • DIY: "GELLACK" AT HOME

 • Publisert: 07.11.2015, 18:24
 • Kategori: Produkter


 • Jeg har alltid badet i ulike neglelakker, men aldri helt funnet min favoritt. Jeg tror det går mer på at jeg skraper det av, enn at kvaliteten er dårlig, så jeg kan vel bare takke meg selv for det. MEN, for en liten stund siden fant jeg dette settet fra Depend, og siden prisen var så overraskende fin - kjøpte jeg meg ett for å teste for dere blogglesere.   STEG 1: 7day CLEANSER som man skal rense neglene med før man påfører steg 2. Jeg pleier først å bruke vanlig neglelakkfjerner, vaske hendene nøye og deretter rense med denne. Det som er viktig da, er å IKKE komme borti noe annet før du påfører steg 2. Får du fett o.l på neglen vil ikke resten feste seg like bra. 

  STEG 2: 7day Protecting BASE som gir det prefekte grunnlaget for fargelakken og som beskytter neglen mot en eventuell misfarging. Den er også med på å gjøre lakken tykkere og forbedre kvaliteten 

  STEG 3:  Hybrid POLISH. Her finnes det et stort utvalg farger, så alle finner noe de kan like.   STEG 4: (dette har jeg dessverre ikke bilde av) Hybrid TOP som forsegler, gir superglans, lang holdbarhet og ?gel feeling?. Du behøver ingen Led/UV-lampe til 7 day lakk siden formelen herder i normalt dags/lampelys. Når du kjøper settet følger det med en bruksanvisning hvor alt står veldig enkelt og nøye. Den kan kjøpes HER 

  HAR DERE PRØVD DETTE SETTET FØR?

 • Publisert: 07.11.2015, 18:24
 • Kategori: Produkter
 • 21 kommentarer
 • HOTELWEEKEND

 • Publisert: 07.11.2015, 10:14
 • Kategori: hverdag


 • GOD MORGEN! Sparkel i trynet, dott på huet og en koffert man nesten ikke klarer å lukke igjen. Slik ser min morgen ut, og jeg er klar for å komme meg avgårde til Tønsberg så fort jeg er ferdig med litt jobb. Det blir bare en snartur denne gangen, og jeg skal virkelig nyte en natt på hotell sammen med et knippe flotte mennesker, hotellfrokost og forhåpentligvis rom med badekar. HURRA! I skrivende stund sitter jeg litt fortapt på gulvet og sutrer over at jeg ikke har noe å ha på meg, selv om det renner klær ut av skapet rett foran meg. Hva er galt med oss jenter og "jeg-har-aldri-noe-å-ha-på-meg" syndromet? Finnes det medisin mot dette tar jeg det imot med stor takk! Håper dere alle sammen får en fin lørdag og nyter at det endelig er helg! 

  HVA ER DERES PLANER FOR HELGEN?

 • Publisert: 07.11.2015, 10:14
 • Kategori: hverdag
 • 19 kommentarer
 • HVA KAN JEG GJØRE BEDRE?

 • Publisert: 06.11.2015, 20:42
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 1. PLANLEGGE: jeg er så ubrukelig når det kommer til å planlegge hverdagen min. Dette ender ofte opp med en vassen pølse fra Narvesen til middag, og store padder under øynene etter altfor lite søvn. Og deretter har vi jo neste punkt .. 

  2. SPIS DEG SUNN: for hvor mange ganger har jeg ikke dyttet i meg den vasne pølsa, for så å tenke at jeg dytter på haka mi kjærester den ikke vil ha? Jeg er flink i perioder, men så fort det blir endring i rutiner når det kommer til for eksempel jobb, blir det drastiske endringer i kosthold også. 

  3. DEN FORBANNA MOBILEN: mitt største elsk/hat forhold går garantert til iphonen min. Kunne ikke levd uten, men fy fader som den plager meg. Jeg er ikke av de verste, men likevel - jeg må bruke mer tid sammen med de jeg er glad i når vi først møtes, enn å stirre på en skjerm som gir meg absolutt null og niks. Et lite tips til dere som hele tiden må si "HÆ" når noen prater til dere - legg bort telefonen !!!

  4. TA KONTAKT: jeg har flere venninner som har flyttet langt unna, og selv har jeg jo flyttet til en annen by. Og man skulle jo tro det var en enkel sak å holde kontakt med alle sammen, men fader så dårlig jeg er på det. Men jeg er like glad i dere alle sammen selv om, og skal skjerpe meg, hihi!

  5. VÆRE SOSIAL: jeg har nesten glemt hva det vil si å være sosial, og før jeg slår hull i veggen med hodet, tror jeg det er på tide å gjøre noe med det. Jeg elsker å være sammen med venninnene mine, men etter en lang arbeidsdag er jeg personen som kaster inn håndkleet først, og kryper opp i sofaen med et snev av dårlig samvittighet. Jeg kan siteres på "Nei, jeg orker ikke idag." 

  6. SMIL MER: jeg har alltid vært den som smiler, ler og stort sett er fornøyd. Men så fort jeg havner i en ond sirkel fylt med stress, lite søvn og dårlig mat, påvirker det humøret mitt mer enn jeg selv trodde. Jeg kan finne meg selv sittende på gulvet på badet fordi jeg ikke orker å gå de 3 meterne bort til senga, og da er det ikke en smilende Rebecca jeg snakker om. 

  7. ORGANISER MER: planlegging av julegaver i August, sette av masse penger på sparekonto hver måned, handle inn for hele uken hver Mandag osv osv. Det burde vært meg, men det er så langt unna sannheten man kommer. Jeg er superflink til å organisere, rydde og ta ansvar på jobb - for det elsker jeg. Men hjernen og funksjonene i kroppen fungerer litt tregere hjemme - ihvertfall noen ganger 

  8. LEV LIVET: spis den isen du har så lyst på, eller kjøp den genseren du har siklet på siden forrige århundre. Ikke bruk så mye energi på å bekymre deg. Jeg kjøper meg gjerne en Snickers midt i uken, eller unner meg middag på restaurant hvis jeg har lyst på det. Bare lev livet litt, for en dag er det faktisk for sent!   Jeg vil ikke se tilbake på livet mitt og angre på det jeg ikke gjorde, derfor skal jeg virkelig ta tak i de tingene JEG føler jeg må bli bedre på, og om noen måneder er det helt sikkert noe som er bedre - imens nye utfordringer har dukket opp. Så da er det vel bare bra at jeg elsker en utfordring!

  HVA KAN DU BLI BEDRE PÅ?

 • Publisert: 06.11.2015, 20:42
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 19 kommentarer
 • BACK IN BUSINESS

 • Publisert: 06.11.2015, 16:44
 • Kategori: hverdag

 • Så rart å logge seg inn på blogg.no igjen og innse at det nesten er en måned siden sist jeg gadd å ta meg bryet med å oppdatere. Grunnen til det er rett og slett fordi jeg har vært en levende zoombie den siste måneden, kun iført små mengder sminke og bustete hår døgnet rundt. Ja, jeg har nemlig stått opp 03:45, hver eneste dag. Og for noen er dette helt normalt, men for meg har det vært ganske slitsomt, haha. Så jeg har brukt ettermiddagene på å spise og sove om hverandre. Men nå er jeg back in business for denne gang, og gleder meg til å oppdatere dere med meningsløst tull fra meg fremover.   Dagen idag har kun gått med til jobb, mat og søvn, og snart tenkte jeg å ta en "repeat" av punkt nummer 2: MAT. Jeg er alene hjemme, og har derfor bestemt meg for at jeg fortjener en skikkelig biffmiddag. Og det fine med å kun lage det til meg selv - jeg kan velge tilbehør og jeg slipper å bekymre meg for at den andre parten ikke liker det jeg har laget, en helt ok deal for meg. Så selv om dobbelthaka gjerne skulle vært singel, må jeg skuffe nok en gang ikveld, for jeg skal DYTTE i meg akkurat det jeg føler for. Og det skal jeg fader meg gjøre med god samvittighet også. Og jeg er skråsikker på at jeg ikke er alene om det, moaha. 

  HVA ER DERES PLANER FOR KVELDEN? 

 • Publisert: 06.11.2015, 16:44
 • Kategori: hverdag
 • 21 kommentarer
 • hits