Rebecca Holder

MY VERY FIRST: HALLOWEEN LOOK

 • Publisert: 24.10.2016, 15:48
 • Kategori: Sminke og velvære


 • "LAST MINUTE HALLOWEEN MAKEUP LOOK" 

  Det er en første gang for alt, right? Dette er første gang jeg noensinne har prøvd meg på en sminke-look til halloween, men morsomt var det jo. Hele poenget med dette er jo at ALL sminken er fra det jeg allerede har liggende - så ingenting er kjøpt inn, og ingenting er noe "ekstra". Det er kun vanlige øyenskygger, eyelinere, pudder, osv. Jeg har ingen fasit på hva dette skal etterligne, men med litt mer øving og litt mer presise linjer tror jeg det kunne blitt skikkelig kult! 

  ER DERE GLAD I Å SMINKE DERE? 

 • Publisert: 24.10.2016, 15:48
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 74 kommentarer
 • EN HILSEN FRA ET SPØKELSE

 • Publisert: 24.10.2016, 11:04
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • Jeg er veldig ivrig på at jeg aldri har blåmandag - men når det spøker i heisen, DA kjenner jeg at mandagen like gjerne kan være blå, grønn, gul eller lilla. Jeg bryr meg liksom ikke. Alle som kjenner meg VET hvor pinglete jeg er, så når heisen stoppet tidligere i dag, kjente jeg virkelig angsten komme krypende. Da heisen endelig kom opp i min etasje, slukket bare alle lys seg og alt ble stille - før heisen begynte å kjøre nedover, og endte opp nede i kjelleren. Jeg visste ikke om heisen kjørte opp eller ned, så jeg kjente faktisk tårene presse på - haha. Kjelleren her hos oss er så forbanna skummel, så jeg løp bare ut og tok trappene opp i stedenfor. Livet som pingle, dere ..

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Ellers er jo mandagen en fin dag altså. Jeg er ferdig hos fysio og sitter nå med youtube på skjermen foran meg. Jeg holder på med "halloween looks" om dagen, så hver dag denne uken kommer det en ny look hvis jeg rekker å få det til. Jeg er absolutt ingen mester, men syntes det er litt morsomt å prøve seg frem. I tillegg er det looks man kan gjøre med sminke man allerede har i sminkevesken - så man kan vel kanskje kalle det "halloween looks on budget" eller noe. haha

  Nå er det nok babbel fra meg, for nå skal jeg kaste meg rundt og ordne enda en look. Kanskje jeg kjører en video på en av dem? Vi får se! 

  HVORDAN STARTET DERES MANDAG? 

 • Publisert: 24.10.2016, 11:04
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 28 kommentarer
 • NEW: TIKEI MINERAL MAKEUP

 • Publisert: 21.10.2016, 18:14
 • Kategori: Sminke og velvære
 • // sponset 
  Jeg har vært å heldig å få teste ut sminken fra Tikei - og folkens: dette er sminken dere må teste. Jeg er bare SÅ fornøyd, og aldri har det å sminke seg vært å enkelt. Jeg tenkte å lage en liten "get ready with me" etterhvert, jeg må bare ha tiden til å filme, redigere og alt det styret der. Derfor tenkte jeg å heller skrive litt om de ulike produktene nå først - så kan vi heller se resultatet en annen dag. Hurra for innlegg om sminke! 

  Tikei er et svensk merke som kun leverer mineralsminke. Concealer, foundation, pudder, øyenskygge - rett og slett alt. I tillegg tester de IKKE på dyr, noe som jeg setter utrolig stor pris på. Har man muligheten (noe de fleste har) så er det kjekt å styre unna. Selv om jeg også har sminke som er testet på dyr. Men noe er bedre enn ingenting. 


  TIKEI MINERAL CONCEALER 

  Hvem hadde trodd at en concealer i pudder skulle dekke? Ikke jeg - men så feil tok jeg. Denne er helt rå, og jeg elsker hvordan du kan mikse med ulike farger. Selv har jeg grønn og gul, men også en bitteliten prøve i rosa som jeg nesten har brukt opp. Å kunne legge på sminke uten den kremete følelsen er helt fantastisk, og denne dekker vel så bra som andre concealere jeg har prøvd. Og bare for å nevne det: fy søren, disse er drøye i bruk. 

  TIKEI MINERAL FOUNDATION

  Okei folkens, la oss bare si amen med en gang. Denne foundationen er alt jeg trenger - den er helt genial. Den dekker fantastisk, men er så forbanna lett å jobbe med. Her om dagen sminket jeg meg uten speil, og det var NULL problem. Den smelter inn i huden akkurat slik mineralsminke skal, og om du har en farge for lys eller mørk, så gjør det ingenting. Den tilpasser seg liksom din tone, noe jeg virkelig elsker! 

  TIKEI FINISHING VEIL 

  Denne finnes i to ulike varianter - enten en matt, eller en med glow. Jeg bruker den matte hver eneste dag, som et finishing powder over foundation. Det er helt genialt for å ikke bli så blank - spesielt når den funker så godt som denne gjør. Du får også kjøpt en som heter "glow", men den funker best som en highligther, så alle produktene har hver sine bruksområder, haha. 


  TIKEI MINERAL BRONZER

  Denne har jeg i fargen original, og den passer perfekt til meg når jeg skal sminke meg. På samme måte som de andre produktene så smelter den inn i huden, og man trenger ikke bekymre seg for et skjoldete resultat. Den er også å finne i en annen farge som heter golden om man ønsker det. Jeg merket ikke så mye forskjell på dem, men syntes original kanskje var hakket mer naturlig. 


  TIKEI MINERAL ØYENSKYGGE 

  Pigmentert, lekre og god holdbarhet. Det er ordene jeg vil bruke for å beskrive disse. For fy søren, dette er de beste jeg har prøvd. Nå har jeg ikke prøvd så mye forskjellig på markedet, men nå føler jeg ikke lenger at jeg trenger det heller. Nummer to fra venstre er min absolutte favoritt, ettersom den er rød - og jeg har grønne øyne. De er super enkle å blende, og sitter på hele kvelden. Virkelig tommel opp! 


  SMÅ PRØVER MED MINERALSMINKE 

  Dette burde virkelig andre leverandører ta etter på. Hos Tikei kan du bestille små prøver for 10 kroner for å finne DIN farge, før du velger å bestille de store størrelsene. Jeg har testet mye forskjellig, men har funnet ut at fargen jeg kjøpte var perfect match. Men for dere som er usikre er dette helt genialt. Så slipper man å kaste penger ut vinduet med å bomme totalt på fargen.

  Her og her kan dere også finne en super guide hvis dere er usikre på fargen/hudtonen deres. Jeg brukte denne, og traff heldigvis rett på. 
  TIKEI MINERAL SMINKEKOSTER 

  Dette er kostene jeg fikk med, og jeg er super fornøyd. De er myke, enkle å bruke og passer så klart perfekt sammen med sminken. Før var jeg helt ubrukelig på det, men nå er jeg super nøye på hvilke koster jeg bruker. En god kost har alt å si for at sminken legger seg pent! 


  For å si det sånn: JA, dette er sminke jeg anbefaler. Den dekker godt, sitter pent og holder hele dagen. I tillegg er den lett å touche opp i løpet av dagen, uten at det ser skjoldete ut etterpå. Og et stoooort pluss: det er billig! Det er absolutt ikke noe dyr sminke, nos som gjør det enda mer attraktivt. Jeg fikk også med en Lip Balm, men den har jeg glemt hjemme i Tønsberg og fikk ikke tatt bilde av den. Men den er like god som de andre produktene :-)

  HAR DERE TESTET UT TIKEI FØR? 

 • Publisert: 21.10.2016, 18:14
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 46 kommentarer
 • 8 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • Publisert: 21.10.2016, 11:58
 • Kategori: Tanker og meninger
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  SNILLE MENNESKER
  Ingenting slår denne. Alle burde se opp til de som alltid tenker på de rundt seg, og enda flere burde tenke på de rundt seg. For min del lyser det fort gjennom om en person er snill eller ikke - og noe av det verste jeg vet er når noen kommer til meg for å snakke stygt om andre. Please, jeg vil liksom ikke høre på usikkerheten din. Bare vær snill, og hold drittpratet for deg selv!

  SOMMER OG SOL
  Energien som kommer så fort solen skinner er helt fantastisk. Jeg føler meg fresh, fin og lykkelig når den tiden på året kommer. Lite slår en sen sommerkveld med gode venner, engangsgrill og solbrent hud - haha. Også er det jo ikke å legge under en stol at andre mennesker også lyser opp sammen med deg. Alle er liksom så frie, og lever livet 100%.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  SHOPPING OG NYE TING
  Yes, den materialistiske greia. Jeg elsker å kjøpe nye ting, og jeg elsker å føle meg fresh i nye klær. Selv om man må begrense seg, er det deilig de gangene man faktisk tar en skikkelig runde i butikkene og fyller opp skapet med nye, lekre ting. Det er fælt å innrømme: men jeg elsker det materialistiske, og det skal jeg ikke engang prøve å skjule. Det er jo bare sannheten! 

  FAMILIE, KJÆRESTE OG VENNER
  Dette punktet er det som betyr mest for meg. Å se de rundt meg smile, får meg til å smile. Å alltid ha noen der som er glad i deg kun for den du er - det unner jeg alle. Den følelsen av ubetinget kjærlighet og 100% støtte er noe jeg er helt avhengig av, og derfor gir jeg det også tilbake. Dette er mennesker jeg ikke kunne levd uten, og tiden sammen med dem gjør meg 100% lykkelig. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  REISE OG OPPLEVELSER
  Det å oppleve nye ting er helt fantastisk. Enten det er en reise til utlandet, eller bare en aktivitet jeg aldri har prøvd før. Når jeg kommer meg ut fra leiligheten, føler jeg at energien blir en helt annen med en gang. På ferie slapper jeg av og nyter dagene - og legger igjen absolutt alt av bekymringer hjemme.

  MESTRINGSFØLELSE
  Å få til noe man har jobbet for - fy fader for en god følelse. Jeg tror alle higer etter noe spesielt - og vi lager hele tiden nye drømmer. For meg er mestringsfølelse noe jeg hele tiden prøver å oppnå. Jeg vil være den beste utgaven av meg selv, og det er noe jeg jobber med hver eneste dag!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ENGASJEMENT 
  Å se noen engasjere seg er så vakkert. At man står opp for seg selv, og slår ned på det man ikke liker. Enten det er jobb, hobby eller what so ever liksom. Bare det å engasjere seg for noe! Jeg har mange venner som interesserer seg for ulike ting, og jeg ser så innmari opp til dem som faktisk viser verden at "her er jeg, og dette mener jeg". Det er jo dødskult !! 

  TRENING
  Ingen kan si at trening ikke er deilig - man må bare finne sin egen vei. Jeg elsker intervaller, og trener derfor det. Jeg pusher meg ikke på ting jeg ikke liker, for hvorfor gidde det? Å tvinge meg selv til å gjøre noe fører bare til negative tanker, og det gidder jeg faktisk ikke. Jeg elsker følelsen jeg har etter en god økt, og lykkefølelsen er virkelig på topp! 

 • Publisert: 21.10.2016, 11:58
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 34 kommentarer
 • ON BUDGET: SHOES

 • Publisert: 20.10.2016, 17:31
 • Kategori: Innkjøp
 • ON BUDGET @ REBECCA 

  Åh, jeg elsker å gjøre små kupp på ting jeg virkelig trenger - og denne gangen ble det jaggu nye sko på frøkna. Med den snille prisen 249,- var det ingen tvil om at disse herlighetene måtte bli med meg hjem fra H&M her om dagen. De er 100% etter min smak, og sitter overraskende godt på foten. De er kanskje litt tunge for meg nå som kneet mitt enda ikke er helt stabilt, men jeg merker at de funker vel så fint likevel. 

  Jeg tenkte jeg skulle prøve å bli litt flinkere på disse "on budget" innleggene - hvis det er noe som faller i smak hos dere? Jeg syntes i hvert fall det er veldig morsomt å skrive om - og ikke minst å handle inn, haha. Hvordan er det mulig å hate shopping liksom? 

  HVOR FORETREKKER DU Å HANDLE? 

 • Publisert: 20.10.2016, 17:31
 • Kategori: Innkjøp
 • 24 kommentarer
 • ET MATERIALISTISK LIV

 • Publisert: 20.10.2016, 13:15
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  En noe senere oppdatering fra meg enn vanlig. Så langt i dag er både fysio og kurs med jobben unnagjort, så nå gjenstår det bare å få ryddet opp alle kriker og kroker. Jeg forstår virkelig ikke hvordan det kan bli så rotete? Ingen av oss roter jo, tross alt ;) 

  Utenom det tror jeg det blir en latterlig rolig Torsdag. Resten av planene består vel i å planlegge litt blogg fremover, og få unnagjort sesongskifte i garderoben. For herregud, så mye klær jeg har. Men jeg har likevel aldri noe å ha på meg? Jeg tror rett og slett valgene blir for mange, og da er det like greit å kvitte seg med det overflødige. Om vi lever i en materialistisk verden? Yes! 

  HVA ER DERES PLANER FOR I DAG? 

 • Publisert: 20.10.2016, 13:15
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 22 kommentarer
 • 10 TING JEG HAR LÆRT I LIVET

 • Publisert: 19.10.2016, 16:02
 • Kategori: Tanker og meninger
 • DET ER IKKE SÅ NØYE
  Jeg har alltid trodd at alt er så viktig. At livet går under hvis noen legger ut et stygt bilde av meg på facebook, eller hvis noen jeg ser opp til ikke vil henge med meg. Men herregud, hvorfor bruke tid på å bry seg? Dette er ting jeg har lagt helt bak meg, og jeg bruker heller energien min på andre ting. Et stygt bilde her og et stygt bilde der gjør vel ingenting. 

  BRUKE TIDEN ALENE GODT 
  Å være alene er noe av det beste som finnes, bare synd det tok så mange år å forstå det. Jeg elsker mitt eget selskap, og syntes aldri synd på meg selv når andre er ute en fuktig lørdagskveld. Hvis det er så forbanna kjedelig, så kunne jeg jo bare blitt med. Film, snacks og pysjamas passer meg og min stil.

  SONY DSC

  ELDREOMSORGEN MÅ BLI BEDRE
  Jeg tror aldri det kan bli bra nok. Når man har stått på hele livet sitt, så fortjener man jaggu å leve de siste årene på den måten man ønsker. Jeg har selv jobbet i helsevesenet, og jeg vet hvor mye press det er på de ansatte for å rekke å komme seg gjennom "to do listen". Jeg kunne bare så inderlig ønske at tiden strakk til, og at de som ønsker å sminke seg får hjelp til det. Eller at de som ønsker en tur i frisk luft får det. Slike små, hverdagslige ting som de fleste tar som en selvfølge. 

  DET HJELPER Å VÆRE SNILL
  Jeg har jobbet med service siden jeg var 16 år, og har dermed fått mye stygge kommentarer. Som 16 åring fristet det mest å slenge med leppa tilbake, men jeg har bygd meg en vegg av tålmodighet. Slenger du med leppa til meg, svarer jeg som om du hadde gitt meg et fint komplement. Å slå tilbake med samme mynt funker ikke - verken på jobb eller fritid. 

  ÆRLIGHET VARER LENGST
  Jeg har alltid vært en ekstremt ærlig person ovenfor andre. Dessverre ikke ovenfor meg selv, men det er en helt annen historie. Har jeg forsnakket meg og fortalt noe jeg ikke skulle fortalt videre - ja, da sier jeg det til den personen som betrodde seg til meg. Er det min skyld at en hylla med brus raste i butikken - da forteller jeg det til de ansatte. Og listen fortsetter. Mennesker som sluntrer unna er noe av det verste jeg vet. 

  SONY DSC

  JEG BLIR ALDRI FORNØYD
  Jeg har innsett at jeg aldri kommer til å få den perfekte selvtilliten. Er jeg fornøyd med sminken, hater jeg håret. Er håret fint, så hater jeg kroppen - og listen fortsetter. Men jeg har lært meg å leve med det, og prøver å akseptere hvem jeg er hver eneste dag. Noen dager er gode, og noen er dårlige. Men jeg har lært at det hjelper ikke å furte, for da kommer man fader meg ingen vei. 

  SUNN MAT ER GODT
  Denne må faktisk få sitt eget punkt. Før ville jeg BARE ha det som var usunt. Grønnsaker? Æsj. Frukt? Æsj. Usunne kalorier og drittmat? Yes please. Nå er jeg omvendt, og vil mye heller spise det som er godt for kroppen min - med enkelte unntak, vel og merke. Sunn mat er godt, og takk for at jeg til slutt lærte meg det! 

  KJIPE MENNESKER ER NO GO
  Åh, før var det så viktig å ha mange venner man kunne støtte seg på. Nå er det viktig å ha få, men heller gode venner. Jeg føler meg litt ferdig med å omgås mennesker som ikke ønsker meg gode ting, og ettersom jeg er så forbanna opptatt av respekt, er det viktig at den er gjensidig. Jeg føler det er litt urettferdig å alltid skulle stille opp for andre, men ikke få det samme tilbake. Den boblen er liksom sprekt. 

  SONY DSC

  DET ER LOV Å DRØMME
  Jeg har alltid vært redd for å fortelle folk om de drømmene jeg har. Hva som de ikke er gode nok? Eller om jeg ikke klarer det? Nå har jeg lært meg at det er lov å drømme, og det er lov å feile. Det gjør liksom ingenting lenger. Drømmene mine er laget for hva JEG ønsker, og om de ikke er bra nok for noen andre - da får de bare bite i det sure eplet altså! 

  TIDEN LEGER SÅR
  Man kan si hva man vil, men tiden leger sår. Absolutt ikke alle, og absolutt ikke 100% - men ting blir bedre. Puta har tatt i mot mange tårer i løpet av livet, og flere skal det nok bli, men de tingene jeg gråt for før - de gråter jeg ikke for nå. Det verste er vel å vente på at et tap av noen du er glad i skal leges. Det sitter i for alltid, men man lærer seg vel å leve med det, på et vis. 

 • Publisert: 19.10.2016, 16:02
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 37 kommentarer
 • MAKEUP: HØSTENS MUST HAVE

 • Publisert: 19.10.2016, 10:00
 • Kategori: Sminke og velvære
 • HEY BEAUTIFUL GIRLS!

  Jeg er en person som elsker å ha litt å velge i, også når det kommer til sminke. Huden min er langt i fra lik hver eneste dag, så da kan jeg heller ikke dytte et ansikt ned i det malingsspannet som ikke passer mitt grunnlag. Derfor tenkte jeg å dra frem mine favoritter for sesongen. Pudderet fra Tikei er noe jeg skal prate mer om i et annet innlegg - og jeg gleder meg i hjel til å vise dere. Mer fantastisk sminke skal man lete lenge etter! 


  NYX STAY MATTE, BUT NOT FLAT FOUNDATION

  Denne fikk jeg av en venninne her om dagen fordi den var hakket for mørk for hennes hud. For min hud passet den perfekt - både fargemessig, men også konsistensen. Og gjett hva? Den holder seg matt !! Det er en dealbreaker her hos meg for om den får et ja eller nei, og jenter: husk at man faktisk kan få god sminke på budsjett !! 


  BAHAMA MAMA FRA THE BALM, BRONZER

  Denne har jeg sverget til i en evighet, og den er fast inventar i sminkerutinen min. Den etterlater en BRUN farge, og ikke den dårlige selvbruningsfargen når den er påført, og den er så latterlig drøy i bruk. Tror jeg har hatt denne i 1 år nå, og den er langt langt langt i fra tom. Den kan kjøpes HER.


  MARY-LOU MANIZER FRA THE BALM, HIGHLIGHTER 

  Hvem har vel ikke hørt om denne før? Den er perfekt på alle mulige måter, og etterlater en skikkelig lekker highlight der du måtte ønske det. Det er ikke uten grunn at nesten samtlige bloggere anbefaler denne - for looken blir ikke komplett uten denne strødd litt rundt i fleisen. Og akkurat nå er den på 25% avslag hos Coverbrands, og kan kjøpes HER.


  NYX MATTE FININSH FINI MAT - FINISHING SPRAY 

  Denne er en daglig del av rutinen - helt uavhengig av hvilken sminke jeg velger å bruke den dagen. For meg som fort får shiny hud er denne et must have, og for dere som lurer: JA, den funker - i hvert fall for meg. Jeg sprayer bare et par-tre ganger over hele ansiktet og sminken sitter der den skal sitte. I tillegg er det jo fint å ikke se ut som en nydusjet hund etter 5 minutter. 


  EYESHADDOW PALETTE - FRA LÒREAL 

  Denne sverger jeg til, selv om mine nye fra Tikei er hakket bedre. Men de må jeg vente litt med å vise frem. Denne har alle fargene jeg trenger pluss litt til. Noen er veldig pigmenterte, i mens andre gir et veldig lett uttrykk. Og det er noe som passer meg midt i blinken. De mørke jordtonene passer midt ansikt helt perfekt, og det er SÅ morsomt å prøve seg litt frem med ulike looks. JA til øyenskygge !!   Ellers er høsten en fantastisk tid for å utforske nyheter innenfor sminke. Man kan kjøre på med litt ekstra om man ønsker det, eller man kan kjøre den nye trenden "no make up, with make up". Akkurat sistnevnte er noe jeg har gjort i mange år når jeg ønsker et mykt uttrykk, og jeg tror nok vi er flere om det. Jeg tenker ofte at trendene som kommer bare er der for å ha noe å skrive om. Er jo ikke akkurat et nytt fenomen da, for å si det sånn. 

  HVA ER DERES MUST HAVE I HØST? 

 • Publisert: 19.10.2016, 10:00
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 46 kommentarer
 • OUTFIT: KNITTED AUTUMN

 • Publisert: 18.10.2016, 21:39
 • Kategori: Outfits
 • SONY DSC

  SONY DSC


  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  kjole ZARA genser BIKBOK sko BIANCO klokke DANIEL WELLINGTON 

 • Publisert: 18.10.2016, 21:39
 • Kategori: Outfits
 • 16 kommentarer
 • DIY: FRA SØPPEL TIL GENIALT

 • Publisert: 18.10.2016, 16:10
 • Kategori: DIY - TIPS


 • Gjett hva jeg har gjort i dag? Jeg har gjort beholdere til q-tips om til beholdere for sminke på 1-2-3. Selv om jeg ikke er noen ekspert, ble jeg ganske fornøyd med resultatet - selv om jeg skal prøve med en gang til for å finpusse litt på bobler og kanter - altså de punktene som er vanskeligst å få til. 

  For å gjøre det samme som meg, trenger du: 
  Beholder av en eller annen type, folie, saks og eventuelt teip


  Over her ser dere hvordan boksene så ut i utgangspunktet. Jeg anbefaler ingen som aldri har gjort dette før å bruke disse typene. Den ene er tross alt rund, og den andre har lokk - noe som gjorde hele greia hundre ganger verre for en nybegynner, haha. 

  Jeg valgte folie med marmor mønster, og denne får du kjøpt på Panduro til rett under hundrelappen om du ønsker å bruke den samme. De har også MANGE andre kule mønster, så det er bare å velge etter ditt behov. Ettersom dette var min første gang, valgte jeg å teipe fast bunnen, selv om det verken ble pent eller elegant. De skal heldigvis ikke selges, så who cares! 

  Det er viktig å klippe folien 100% rett, og ta seg GOD tid. Jeg er en rastløs person som trodde dette skulle ta et par minutter. DER tok jeg feil, så når jeg skule lage den runde ble hele greia full av bobler og shit. Du kan jo også bruke denne folien på for eksempel et spisebord eller stuebord - men da anbefaler jeg at dere får hjelp. Kjedelig om noe alle kan se ender opp i katastrofe, haha. 

  Her har dere i hvert fall det halvgreie resultatet. Alene ser det jo ut som noe et barn i barnehagen kunne laget, men når jeg fikk sminken på plass så det heldigvis mye bedre ut. Tenkte å vise dere hvordan det ble på sminkebordet også, men det får jeg ta en dag jeg har ryddet opp der, hehe. 


  Beklager at bildene ble SÅ latterlig lyse, jeg har ikke helt kontroll på det nye kameraet enda. Enten blir de for lyse, eller for mørke. Eller så blir de skurrete eller feil fokus. Jeg får det rett og slett ikke til, haha. Regner med tiden vil hjelpe meg litt der :-) 

  HVA ER DERES BESTE "DIY" TIPS? 

 • Publisert: 18.10.2016, 16:10
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 34 kommentarer
 • 10 LIFE HACKS - EN BEDRE HVERDAG

 • Publisert: 18.10.2016, 10:32
 • Kategori: Tanker og meninger
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  ♥ STÅ ALLTID OPP LITT TIDLIGERE
  Jeg kan garantere deg at dagen din blir ti ganger så fantastisk om du lar stresset ligget igjen et annet sted. Å stå opp med tid til å kose seg, fikse seg og starte dagen på en myk måte er GULL verdt!

  ♥ RE OPP SENGEN DIN
  Å gå forbi en seng som ser både pen og delikat ut har mye å si for meg. Om sengen ser rotete ut, føler jeg meg rotete. Jeg er ganske streng på det her i hus - den som står opp sist, den rer opp sengen. Enkelt og greit!

  ♥ IKKE TENK "HVA OM" HELE DAGEN
  Fokuser heller på det som skjer der og da. Skal du holde et foredrag du gruer deg til? Ikke les på det før du skal holde det. Prøv å tenk så positivt som mulig, for man er faktisk sin egen største kritiker - og det er fader meg ikke sunt i lengden. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  ♥ HA KONTROLL PÅ PLANENE
  Kjøp deg en kalender, skriv det i notater - hva enn som passer deg best. Men skriv ned alle gjøremål for dagen, så kan du krysse av her gang du er i mål med noe. Ikke bare gir det god selvfølelse, du får også gjort alt du må! 

  ♥ VÆR SNILL MED ANDRE MENNESKER
  Og de er som regel snille tilbake. En hyggelig kommentar er ikke så vanskelig for deg å gi bort, men den betyr mer for den som mottar de. Å glede andre mennesker burde vi være flinkere på - det gleder deg selv også. 

  ♥ SETT PRIS PÅ DET DU HAR
  Og send kanskje en tanke til de som ikke har så mye. Om du har en dårlig hårdag, husk at ingen andre kommer til å bry seg. Er kortet tomt for penger, sett pris på at du fortsatt har kjøleskapet fullt av mat - og et tak å bo under. Vi er heldige, husk det! 

  ♥ GJØR ALT KLART KVELDEN FØR
  Ligger alt klart, kan du bruke enda lenger tid på å surre rundt før du starter dagen. Drikke en kopp kaffe, spise en god frokost og lese nattens nyheter i ro og fred. Ingenting er verre enn å løpe ut av senga - og innse at du ikke aner hva du skal ha på deg. Vi har vel alle vært der? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  ♥ TA HENSYN TIL DEG SELV
  Denne er SÅ viktig. Kvitt deg med negativ energi, og ta vare på den positive. Kvitt deg med "venner" som ikke ønsker deg godt, og ta vare på de som alltid står bak deg. Ikke finn deg i alt mulig piss - det er faktisk ikke verdt det. Mennesker med negativ energi er det som kan endre dagen min fra fantastisk til dritt på et brøksekund. 

  ♥ LEGG GÅRSDAGEN BAK DEG
  Hadde du en kjip onsdag? Gjør torsdagen om til ukens beste dag. Plei deg selv, glem det som har skjedd og se fremover. Å holde på de kjipe tankene ødelegger kun for deg selv, og det skal vi virkelig ikke gjøre mot oss selv. Tilgi bagateller, og kom deg videre. MEN, husk å lytte på de som har noe å fortelle. 

  ♥ LET ETTER UTFORDRINGER
  Ikke vær redd for å ta på deg nye oppgaver. Lær av det du gjør, og ta det med deg videre. Jeg tror vi alle har godt av at hjernen jobber litt ekstra noen ganger, spesielt for de som har en skikkelig A4 hverdag. Jeg tror det fort kan bli kjedelig! 

 • Publisert: 18.10.2016, 10:32
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 32 kommentarer
 • EVIG KJÆRLIGHET

 • Publisert: 17.10.2016, 15:00
 • Kategori: sosialt
 • Her har dere grunnen til min bloggfrie søndag: kaker og bursdag. Det er flere som har nevnt at bloggen kanskje kan bli litt mer personlig, så når det var dags for feiring av mine fine små tenkte jeg at kameraet kunne få være med på fest. Jeg elsker familien min over alt i hele verden, og jeg har med årene bare blitt verre og verre på savnet av å se dem enda oftere. Så en bursdag hvor vi alle møtes passer meg midt i blinken. Lillebroren og lillesøsteren min har begge bursdag i Oktober, men det skiller et år mellom dem. Så vet dere det :-)


  Åh, det irriterer meg at dette bildet ble så skurrete. For de som skulle lure så er den lekre dama helt til høyre mammaen min, og etter mye om og men fikk jeg søren meg lov til å legge ut bilde av henne også. Syntes hele verden skal få se den vakre vakre familien min, haha. 
  Og nederst har vi minstemann i familien, Prince. En hund med latterlig sær personlighet, men et hjerte av gull for alle som vil gi han litt kos. Alle burde ha en hund i livet sitt altså, haha. 

  HVORDAN HAR DERE HELG VÆRT?  

 • Publisert: 17.10.2016, 15:00
 • Kategori: sosialt
 • 36 kommentarer
 • HAPPY HAPPY MONDAY

 • Publisert: 17.10.2016, 11:20
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING

 • Er det mandag, så er det mandag. Her i hus er frokosten fortært, treningsøkten er gjennomført og jeg er godt plassert i senga igjen. Jeg er skikkelig svak for lange formiddager i senga, selv om fornuften kanskje sier noe annet. Og frokosten i dag ble noe så spennende som min store favoritt: skyr med smak av skogsbær. Den metter kanskje ikke så mye i lengden, men perfekt som mandagsfrokost - DET er den. 

  Ellers er ikke planene store. Leiligheten er full av ballonger og halvfulle potetgullposer etter helgen, så kanskje det er en idè å rydde opp i det. Fristelsen for å stappe hånda nedi en av posene er liksom alltid tilstede, så om de ligger i søpla slipper jeg i hvert fall å slåss mot min egen selvkontroll. Og det er en forbanna hardt kamp altså! Lettere sagt enn gjort.

  HVA ER DERES PLANER FOR MANDAGEN? 

 • Publisert: 17.10.2016, 11:20
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • 28 kommentarer
 • FRIDAY NOT FUNDAY

 • Publisert: 14.10.2016, 13:28
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • HELLO FRIDAY! 

  Vanligvis elsker jeg fredager, men i dag vil jeg helst bare synke ned i bakken under meg. Jeg var ute med jobben i går - noe som virkelig sto til forventningene. Det var musikk, øl og skriking om hverandre. Stemmen min skrangler på halv tolv i dag og det føles ut som en tørketrommel har inntatt hodet mitt - men jeg har jo en cocktail av kalorier, så fredagen blir nok bra uansett. 

  Dessverre er det noen som pusser opp badet i bygården her, og da jeg krabbet inn døra her i natt var det full lekkasje i oppgangen. Vannet rant ned fra taket, og selv om det både sto bøtter og baljer fremme, tok jeg fatt og ringte brannvesenet. Jeg klarte liksom ikke å sove før jeg var sikker på at de hadde fått beskjed. Lekkasjen er under kontroll nå, MEN vi har ikke vann i leiligheten. Så her sitter jeg med håret til alle kanter og sandpapir i halsen. Så hurra for fredag da, folkens! 
  Nå sitter jeg med noen tårer i øyenkroken av "den hemmelig millionæren". Det rører meg så fælt å se at noen stiller opp for dem som kanskje ikke har så mye - ikke bare med penger, men også med kjærlighet. Også er det fantastisk å se takknemligheten til de menneskene som får hjelp.TAKK til alle dere som hver eneste dag jobber for at andre skal ha det bra. Dere er fantastiske! 

  HÅPER DERE FÅR EN SUPER FREDAG !! 

 • Publisert: 14.10.2016, 13:28
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 36 kommentarer
 • DÅRLIG SAMVITTIGHET FOR ALT

 • Publisert: 13.10.2016, 12:15
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg var litt i tvil om jeg skulle legge ut det nederste der, ettersom man får arret mitt slengt ufrivillig inn i fleisen. Men så tenkte jeg at litt må man jo tåle! I går kveld satt jeg lenge og tenkte på den brannen som fant sted i Moelv - og kjente at tristheten bare flommet over. Jeg er altfor glad i dyr til å lese om deres siste minutter på jorden - enten det er sau, hest, hund eller ku. Det er rett og slett urettferdig hvordan noen brått blir revet vekk - og jeg klarer ikke helt å ta det innover meg. Man skulle nesten tro man ble immun når man leser så mye fælt på nyhetene hver eneste dag! 

  Jeg syntes dette med samvittighet er så vanskelig. Jeg føler noe for absolutt alt, og får dårlig samvittighet så fort noen slipper smilet i to sekunder. Jeg vet man ikke kan gjøre noe for alle, men så tenker jeg at alle kan gjøre noe for noen. Kanskje mitt nye motto? hehe, vi får se. Uansett så håper jeg det kanskje blir litt enklere med årene, for akkurat nå er det jo veldig slitsomt. Vi får se - jeg overlever :-) 

 • Publisert: 13.10.2016, 12:15
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 29 kommentarer
 • FAVORITE: POWDER FOUNDATION

 • Publisert: 12.10.2016, 17:49
 • Kategori: Sminke og velvære
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ALL TIME FAVORITE
  ISADORA MINERAL FOUNDATION POWDER 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg er nok i helt andre enden av skalaen enn andre som elsker å sminke seg. Jeg vil nemlig ha det naturlig (stort sett), og jeg ønsker ikke sminke som dekker 100%. For meg er dekkende sminke både tungt og plagsomt, og derfor passer det fint å bruke mineralsminke som ikke legger seg så tungt på huden. Jeg har sverget til Isadora sin Mineral Foundation Powder i flere år - og den finnes fortsatt i sminkevesken. Dessverre selges den ikke lenger i Norge, men tar jeg meg en harrytur til Sverige finner jeg den både her og der. 

  Som dere kan se på bildene nedenfor, har jeg mye fargenyanser og diverse i ansiktet mitt - og for å dekke dette trengs det både sandpapir og sparkel. Derfor velger jeg heller å "duse" det litt ned, og la fregnene skinne gjennom sminken. Huden min har også tatt skade av litt for mye solarium, så det trenger ingen å kommentere. Kommer faktisk et eget innlegg om det etterhvert. 

  SLIK SER HUDEN MIN UT 100% NATURLIG 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er ikke noe krise, og jeg kan fint gå uten. Men jeg føler den er litt vel ujevn, og jeg liker å kunne freshe meg opp litt når jeg skal ut blant folk. I tillegg blir jeg fort rød i kinnene, og da er det fint å ha noe som holder det litt tilbake. 

  SLIK SER HUDEN MIN UT MED 1 LAG PUDDER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ser nå at dunene over leppa må taes - så det blir neste punkt på "to do listen". Uansett, her ser dere at huden min har fått en liten glød, og at den rett og slett er litt jevnere. Den dekker ikke noe særlig med bare 1 lag, så hvis jeg ønsker en mer dekkende look - da kjører jeg bare å med et par lag til, legger på litt solpudder og sprayer litt finishing spray over, så er jeg klar for dagen! 

  Ellers har jeg også testet et helt nytt merke de siste to ukene, og gleder meg til å vise det frem til dere. Det er ekstremt likt dette pudderet, men dekker bedre for dårlige dager. Ah, jeg elsker sminke altså! 

  HVA SLAGS SMINKE BRUKER DERES? 

 • Publisert: 12.10.2016, 17:49
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 28 kommentarer
 • BLOGG: DET PERFEKTE REDSKAP

 • Publisert: 11.10.2016, 19:55
 • Kategori: foto
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har lenge tenkt at jeg trenger en fjernutløser til kameraet mitt, da det kan være noe slitsomt å bestandig bruke selvutløser. Spesielt vanskelig er det jo når man skal blogge, og trenger ørtentusen bilder for å få det ENE man faktisk kan bruke. Men det er jo ikke fjernutløser jeg har trengt. Det jeg har ventet på hele livet mitt er jo Olympus Pen. Det å kunne SE seg selv på skjermen FØR man knipser bildet er jo helt genialt. Nå skal det jo sies at bildene likevel ikke blir perfekte, men mye mye bedre. 

  Som jeg nevnte forrige uke har jeg endelig blitt eier av Olympus Pen E-PL7, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Jeg bruker 45mm linsen, noe som gir den bloggete blurry bakgrunnen alle strever etter å få til. Jeg tenkte å vise dere litt mer av kameraet etterhvert - jeg må bare lære meg hvordan det fungerer. En ting er i hvert fall sikkert: nå kan jeg ta bilder enten jeg smiler eller bretter opp ei trutemunn. Alt er liksom greit!


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  BRUKER DU FJERNUTLØSER ELLER SELVUTLØSER? 

 • Publisert: 11.10.2016, 19:55
 • Kategori: foto
 • 41 kommentarer
 • DE PERFEKTE PLAKATENE TIL HJEMMET

 • Publisert: 11.10.2016, 13:43
 • Kategori: Interiør
 • //sponset
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  MY FAVORITES FROM DESENIO  Jeg og samboeren min har lenge lett etter de perfekte bildene å ha på veggen - og nå kan jeg endelig vise dere hva vi kom frem til. Bildene vi har valgt ut kommer fra desenio.no, og passer perfekt her hjemme hos oss. Vi liker å ha det enkelt, og selv om jeg veldig gjerne skulle hatt enda mer, er jeg strålende fornøyd med hvordan det har blitt. 

  De første bildene dere ser er det jeg vil kalle helt fantastisk fotokunst. Hele kategorien kan dere finne HER, og de har virkelig SÅ mye lekkert. Bildene våres er HER, HER og HER - og vi har de i størrelse 61x91cm. Jeg tror vi brukte fem timer på å bare scrolle oss gjennom siden - og enda lenger tid på å velge ut noen få bilder av alle favorittene, haha. Men resultatet kunne ikke blitt bedre altså! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I DON´T DO FASHION
  I AM FASHION  Mitt absolutt favorittbilde kan dere finne HER - og jeg ELSKER det. Det er så feminint og pent, og henger perfekt til midt i spisestua. Det var vel aller helst jeg som ville ha dette, men heldigvis slapp jeg å dra frem klørne når det skulle henges opp. Begge to digger det, rett og slett. 

  Og ettersom vi har mye svart, hvitt og grått her i hus, falt valget på svarte rammer til alle bildene. Vi vurderte et par andre frem og tilbake, men for at helheten skulle bli 100% ble valget veldig safe. MEN, de har utrolig mange fine rammer, og resten av utvalget kan dere finne HER om det skulle være av interesse. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I tillegg til de store veggbildene, var det på tide at vi piffet opp litt kriker og kroker også. Disse småbildene passer jo perfekt til det. Jeg kunne så ønske jeg bestilte et slikt verdenskart som Kristina Andersen har hengende i stua si (HER finner du litt diverse), men jeg kan love at det fort blir en bestilling til etterhvert. Stua vår har med hånden på hjertet aldri vært så fin før. Helt sykt hvordan noen bilder kan gjøre så mye med et rom, og alle som kommer å besøk skryter oss opp i himmelen for hvor fint det har blitt. YAY! 

  I tillegg til alle de fine bildene, har jeg også fått en rabattkode til dere fine lesere. Fra 11-13 Oktober får dere 25% rabatt på alle posters ved å bruke koden "rebeccadesenio" i webshopen, og jeg anbefaler alle som ønsker å piffe opp hjemmet sitt litt å ta seg en titt. Som tidligere nevnt: bilder gjør så latterlig mye med det rommet de havner i. 

  FLERE SOM HAR DILLA PÅ PLAKATER OG INTERIØR?

 • Publisert: 11.10.2016, 13:43
 • Kategori: Interiør
 • 22 kommentarer
 • OUTFIT: AUTUMN BURGUNDY

 • Publisert: 10.10.2016, 20:02
 • Kategori: Outfits
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  kåpe ZARA skjørt ZARA tee ZARA skjerf URBAN sko CONVERSE 


   

  TODAYS OUTFIT: BURGUNDY 

  Høstfargene henger over meg som et evig mas. Burgunder. Sennepsgult. Grønt. Oransje. Lilla. Bortover gata kommer en frøken traskende med sort fra topp til tå - og vi kan alle gjette hvem denne frøkna er. Derfor har jeg vært så crazy at jeg dro inn litt farger i dagens outfit - og det er fader meg noe jeg skal gjøre oftere. Litt kontraster mot det mørke håret har aldri skadet noen før, og spesielt ikke denne lekre burgunderfargen. Hurra for høst! 

 • Publisert: 10.10.2016, 20:02
 • Kategori: Outfits
 • 36 kommentarer
 • MONDAY PLAN: BE AWESOME

 • Publisert: 10.10.2016, 11:31
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  IT´S MONDAY PEOPLE​
  don´t forget to be awesome


   
  Endelig har mandagen kommet - og det er ingen hemmelighet at jeg elsker når uken starter på ny. Alle gjøremål som ikke har blitt gjort får en ny sjanse, og alle gjøremål som allerede er gjort - ja, de kan man bare vike unna. Jeg sitter fortsatt i senga med håret til alle kanter og frokosten godt plassert i magen. I tillegg er samvittigheten god ettersom jeg har fått dagens dose med vitaminboost. Man kan si hva man vil - men litt godteri for kroppen er bare bra! 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  BETAKAROTEN 

  For meg som er glad i å være brun, men som ikke kan ta så mye solarium er jo dette helt perfekt. Man blir ikke brun av å bare ta pillene, men fargen man får holder mye lenger. I tillegg har jeg jo latterlig mye pigmenter, så disse hjelper meg å holde det litt i sjakk. Yes please!


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  VITAMINBJØRNER

  Disse tar jeg egentlig bare fordi de smaker sykt godt, og for at jeg skal få i meg en viss menge med alle ulike vitaminer. Disse står faktisk i gangen, slik at jeg aldri skal glemme å stappe de i meg. Og dessverre kan jeg fort doble dosen på en god dag, noe som kanskje ikke er like bra, haha


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  NATTLYSOLJE

  Her får man både omega-6 fettsyrer og E-vitamin i hver kapsel - og jeg tenker som så at det er viktig å ta vare på huden nå som vi går mot kaldere tider. E-vitamin er supert for huden og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.   Nå skal fugleskremselet drasse seg bort til sminkebordet og gjøre seg nogenlunde menneskelig igjen. Det er så deilig å se seg selv i speilet når huden er freshet opp, og selv om jeg klarer meg uten sminke er det deilig å fjonge seg litt også, hehe. Håper dere alle får en fantstisk dag 

  ER DERE FLINKE TIL Å FÅ I DERE VITAMINER? 

 • Publisert: 10.10.2016, 11:31
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • 30 kommentarer
 • OUTFIT & PRIVAT MAKEUPARTIST

 • Publisert: 09.10.2016, 16:30
 • Kategori: Outfits
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  HVA er det dere ser? Jo, dere ser innspill av grått i et ellers så kjedelig antrekk - og det feirer vi med både applaus og medalje til frøkna. Solen har tatt seg turen til andre siden av verden for dagen, men med kiwiposer under øynene er solbriller helt nødvendig. Jeg kan ikke forstå hvordan Kim Kardashian alltid kan være så forbanna "on fleek", selv om jeg vet hun drasser rundt på et team bestående av hele verdens makeupartister til en hver tid. Hvis noen ønsker å gjøre samme jobben for meg, er det helt greit - men jeg kan dessverre ikke love at kontoen din blir fylt opp av den grunn. 

  Jeg skal ikke pynte på sannheten og si jeg er on fleek akkurat nå. Dobbelthaken slentrer nedover brystet og kaloriene bygger seg på for hver slurk redbull jeg tar. Men det er søndag, og jeg for meg er det dagen for å ta livet helt med ro. Det er liksom ikke før i morgen jeg skal bekymre meg over den potetgullposen som ligger krøllet på gulvet ved siden av meg. Over og ut fra kaloridronninga! 

 • Publisert: 09.10.2016, 16:30
 • Kategori: Outfits
 • 38 kommentarer
 • HOW TO: ØDELEGGE SMINKE PÅ 1-2-3

 • Publisert: 09.10.2016, 13:46
 • Kategori: DIY - TIPS
 • Ettersom det er søndag, og absolutt ingenting å finne på, tenkte jeg det var på tide å ta hånd om den ødelagte sminken min. Jeg dro frem alt jeg trengte, og tenke å lage et innlegg til dere om hvordan man fikser et knust pudder. Med iver i øynene og motivasjonen på plass satte jeg i gang, men innså fort at dette slettes ikke gikk den veien jeg ønsket. SÅ, her har dere oppskriften på hvordan dere ødelegger en highlighter på 1-2-3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 1

  Finn frem det du trenger. Antibac, t-skje, en poste og selvfølgelig det ødelagte pudderet. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 2

  Knus alt pudderet så du sitter igjen med noe som ligner på sand. Pass på at du får med alt som ruger i kantene og at det ikke er noen store "korn" med pudder som ligger sammenklistret. Da kan det nemlig hende du klarer å redde noe - og det skal du jo ikke i dette tilfelle. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 3

  Hell oppi noen dråper av den hellige antibac´en - og pass på at du fordeler den godt. Hele greia skal bare bli en klissete deig av sminke. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 4

  Legg plastposen over, og press ned med undersiden av skjeen. Pass på at du presser godt i kantene, og at posen er litt løs slik at alt pudderet fester seg som en gjørmeball. Deretter drar du av posen, og ...


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  INNSER NEDERLAGET. Pudderet er nå en smørje av en highlighter, og absolutt ikke noe du kan bruke lenger. Halvparten sitter igjen på posen, og resten på skjeen - som forøvrig må vaskes med grønnsåpe og plumbo for å fjernes. Ingen god kombinasjon. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Du kan jo alltids bruke den til neste karneval, eller hvis du liker å ha en seig smørje mitt i fleisen til hverdags. Det faller liksom ikke helt i smak her hos meg, så nå er en ny på vei i posen og denne ligger trygd plassert i restavfallet (ja, vi kildesorterer til og med). Og for dere som vil nevne at det bare er å prøve på nytt: det har jeg allerede gjort. 4 ganger! 

  KOS DEG MED DIN NYE, ØDELAGTE HIGHLIGHTER!

 • Publisert: 09.10.2016, 13:46
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 33 kommentarer
 • SOLEN ER TIL FOR Å NYTES

 • Publisert: 08.10.2016, 19:55
 • Kategori: sosialt
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg er en av de som elsker høsten, men likevel tviholder jeg på sommeren. Så når solen tittet frem i går, slang vi oss like gjerne på båten over til Nesodden for å nyte de siste timene med sol for sesongen. Jeg trodde helt ærlig at vinden skulle blåse oss over bord, men istedenfor fant vi oss en krok helt fri for vind og bare koste oss den lille halvtimen det tok over. Det er virkelig å anbefale hvis dere uansett pleier å møtes i byen for en kaffe. Deilig å gjøre litt andre ting enn å bare stirre i en vegg og lukte kaffebønner flere uker etterpå. 

  Etterpå dro jeg bare hjem og slang meg på sofaen. Rart hvordan fredagen suger all energi ut av kroppen og etterlater et krater der hvor hjernen ellers skulle vært. Men deilig var det, og nå er jeg nok en gang plassert med mac´en på fanget og lørdagskaloriene har funnet sin plass både på dobbelthake og mage. Helt i min stil, og jeg nyter det så lenge det varer! 

  HÅPER DERE NYTER LØRDAGSKVELDEN! 

 • Publisert: 08.10.2016, 19:55
 • Kategori: sosialt
 • 14 kommentarer
 • THE PERFECT MORNING

 • Publisert: 08.10.2016, 12:25
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Endelig har lørdagen meldt sin ankomst, og her i hus betyr det å få unnagjort de tingene man ikke får gjort i ukedagene. Og ettersom vi er to personer, og jeg gjerne bruker litt lenger tid - så multitasker jeg så godt det lar seg gjøre. En bit frokost her, et sveiv med sminkekosten der og et trykk på tastaturet når det passer seg. Stort sett rusler jeg ut som et veltet malingsspann, men så lenge jeg overlever dagen er jeg fornøyd. 

  Sminken dere ser over her skal jeg vise dere litt mer av til uken. Det er noe av det beste jeg har prøvd av mineralsminke, så jeg gleder meg til å vise det frem. Ellers ble det granola med bær og digg til frokost, også blir det sikkert noe enda bedre til lunsj. Jeg elsker lørdager, så nå skal jeg legge fra meg mac´en og gjøre meg ferdig med ansiktsmalingen. Håper dere alle får en fantastisk lørdag! 

  HVA ER DERES PLANER FOR DAGEN? 

 • Publisert: 08.10.2016, 12:25
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 22 kommentarer
 • SUNNYDAY OUTFIT

 • Publisert: 07.10.2016, 17:41
 • Kategori: Outfits
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  jakke URBAN tee URBAN skjerf URBAN skjørt ZARA sko CONVERSE 

 • Publisert: 07.10.2016, 17:41
 • Kategori: Outfits
 • 28 kommentarer
 • LOVE, LOVE AND WINE

 • Publisert: 07.10.2016, 11:31
 • Kategori: sosialt
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  FOR en hyggelig kveld vi hadde i går. Vi drakk vin og spiste ost som om vi aldri hadde gjort annet før, og likevel er formen helt fantastisk i dag. I tillegg satt min kjære sammen med oss, og jeg er så takknemlig for at alle kommer så godt overens. Kjærligheten til disse menneskene kan ikke beskrives altså! 

  Nå har jeg fått ryddet opp siste rest, tatt meg en dusj og venter på at energien skal gripe tak i meg. Endelig har fredagen kommet, og denne helgen skal jeg kun bruke på å lade batterier og kose meg her hjemme. Følelsen av å ha en blank kalender er fantastisk, og det skal jeg utnytte til det fulle. Første gjøremål er å dra på seg maska og komme meg avgårde til en venninne. Håper dere får en super dag! 

  HVA ER DERES PLANER I HELGEN? 

 • Publisert: 07.10.2016, 11:31
 • Kategori: sosialt
 • 20 kommentarer
 • 061016 // GREEN BOMBER

 • Publisert: 06.10.2016, 16:37
 • Kategori: Outfits
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Bomullen som stikker ut bak på skoen er sponset av vonde gnagsår og mangel på plaster. Enkelt og greit!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg elsker denne jakken, og jeg elsker at den er perfekt å bruke på kalde høstdager. Og som jeg skrev i forrige innlegg: NÅ er det søren meg kaldt i hovedstaden. Fingrene mine kjennes ut som istapper, nesen min er rød og det føles som om jeg har vannkopper over hele låret. Men til gjengjeld kan jeg endelig pakke meg inn i store skjerf, bruke mørkere sminke og nyte sene kvelder foran peisen (som ikke funker da, så klart).

  Senere i dag er det dags for enda mer venninnekos - noe jeg alltid ser frem til. Vinen og osten er godt plassert i kjøleskapet, og kjeksen er vel nesten spist opp allerede. Rart hvordan fristelsen tar overhånd når den absolutt ikke skal det, hehe. 

  HVA ER DERES PLANER FOR I DAG? 

 • Publisert: 06.10.2016, 16:37
 • Kategori: Outfits
 • 40 kommentarer
 • COMFORT: THIS SEASON

 • Publisert: 06.10.2016, 11:32
 • Kategori: Outfits


 • SONY DSC  SONY DSC

  SONY DSC

  FY så kaldt det har blitt her i Oslo nå. Det er nesten så jeg stiller med opp sammen med streikevaktene og streiker for livet. Men så kommer sola, og temperaturen stiger nok til at jeg overlever likevel. Og hva er ikke bedre enn å kjøre komfort sammen med noe så stilriktig som en poncho? Denne fikk jeg av mamma da jeg var hjemme på besøk sist, og den er bare SÅ god å ha når temperaturen både viser pluss og minus med bare sekunders mellomrom. 

  Ellers merker jeg at høsten setter sitt preg på meg. Jeg er sliten, slapp og demotivert om dagen, noe som gjør bloggingen til et ork. I dag er formen derimot bedre, og jeg skal ut å møte en venninne om ikke så altfor lenge. Jeg trenger venninnekos for å holde motet oppe når mørket har meldt sin ankomst. Og i tillegg må jeg jo teste det nye kameraet mitt ute i dagslys. DET gleder jeg meg til! 

  HVA ER DITT PERFEKTE HØSTPLAGG? 

 • Publisert: 06.10.2016, 11:32
 • Kategori: Outfits
 • 30 kommentarer
 • NEW BABY IN HOUSE

 • Publisert: 04.10.2016, 19:59
 • Kategori: foto
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Du vet når du har spart til noe du virkelig ønsker deg? Følelsen av å dra kortet føles aldri bedre. Og det er akkurat det jeg har gjort i dag. I dag ble jeg nemlig stolt eier av mitt helt eget Olympus Pen E-PL7 - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Selv om jeg ikke har fått testet det så mye enda, ser jeg virkelig hvor latterlig bra det faktisk er i forhold til det jeg har brukt frem til nå. I tillegg kan jeg endelig filme !! Gleder meg så latterlig mye til å lage videoblogger til dere - for DET blir morsomt det. 

  Ellers kjøpte jeg med 45mm linse ved siden av - og dette er den linsen som gjør bakgrunnen blurry og "bloggete". Etterhvert vil jeg veldig gjerne skaffe meg et bra objektiv som er litt mer vanlig - men det må nok vente en liten stund, hehe. Uansett, jeg ville bare vise frem min nye baby in house, også gleder jeg meg SÅ mye til å blogge for dere med dette kameraet senere. Gud, dette blir morro! 

  HVILKET KAMERA HAR DU?

 • Publisert: 04.10.2016, 19:59
 • Kategori: foto
 • 48 kommentarer
 • BANANFLUER I SVELGET

 • Publisert: 03.10.2016, 13:22
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Lunsjen ser ganske harmonisk ut. Et magasin, sunne frukter og et godt glass appelsinjuice. Eneste problemet er vel nettopp den juicen. Jeg kjøper den ferskpresset rett oppi gata her, og smiler meg hele veien hjem hver gang jeg har en flakse i veska. Og når du betaler en femtilapp for under 1/2 liter skulle man kanskje tro at man faktisk fikk noe man kunne drikke for pengene. Og joda, du kan gjerne drikke den om du har sansen for bananfluer i samme svelg. Jeg brekker meg fortsatt av tanken - og i frykt for at de fortsatt levde og la egg, kastet jeg hele flaska ut vinduet og lot den ligge pent der den landet. Æsj altså. 

  Så juicen ble byttet om med vann, og smilet ble byttet ut med furteleppe. Jeg gir opp jeg altså! Ellers har jeg tatt meg litt fri i helgen, noe som har vært veldig deilig. Jeg elsker bloggen, men fy søren så mye mas det kan være med den innimellom. Nå skal jeg rydde litt her før jeg turer avgårde for å handle en altfor sunn middag. Prøver hardt, sa du? Yes, I do! 

  FLERE ENN MEG SOM SPYR AV BANANFLUER? 

 • Publisert: 03.10.2016, 13:22
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 31 kommentarer
 • OOTD: BLACK´N WHITE KOMBO

 • Publisert: 01.10.2016, 17:01
 • Kategori: Outfits
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  skjørt ZARA genser GINA sko NIKE klokke DANIEL WELLINGTON clutch MANGO

  Gårsdagen ble bloggfri for min del, og denne dagen blir nok ikke stort bedre. Jeg nyter dagene hjemme hos familien, men det skal bli deilig å komme hjem til egen seng litt senere i dag. I dag har jeg bare vært sammen med en venninne og kost meg. Vi var til og med en tur innom stallen - noe jeg både elsker og hater, haha. Jeg blir som et lite barn på halloween - både gira, men sykt redd. Hester er fader meg store dyr, altså.

  Nå skal jeg pakke kofferten og leke litt med min kjære hund før jeg turer hjem til Oslo. Han begynner å bli skikkelig sær, så jeg må benytte meg av muligheten når han vil. Alt går liksom på hans premisser - noe som kanskje er vanlig på nesten 11 år gamle hunder. Håper dere har en fin lørdag! 

  HVA GJØR DERE I DAG? 

 • Publisert: 01.10.2016, 17:01
 • Kategori: Outfits
 • 25 kommentarer
 • hits