Rebecca Holder

10 KJAPPE MED REBECCA

 • Publisert: 31.08.2016, 16:50
 • Kategori: SPØRSMÅL & SVAR
 • Har du en hobby? 
  Bloggen er vel det eneste som kan anses som en hobby. Har jo snowboard på si også, men tror mitt nye korsbånd ønsker at jeg står over denne sesongen, dessverre. 

  Hvor lang tid bruker du på badet?
  Jeg bruker faktisk ganske lang tid. Når folk sier de bare bruker 5 minutter kommer tvilen til syne. Etter å ha sovet burde man virkelig vaske seg skikkelig om man ikke dusjer, så skal tennene pusses og sminken skal legges. Med dusj, sminke og hår bruker jeg lett alt fra 1 til 2 timer - kommer helt an på hvor god tid jeg har. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Hvilken app på telefonen bruker du mest? 
  Snapchat, uten tvil. Jeg sender gjerne lange videoer med hele livshistorien min til venninner, og storkoser meg når jeg endelig får svar, haha. 

  Er det noe i livet ditt du angrer på? 
  JA! Og heldigvis har jeg lært av det. Jeg har lært meg at jeg alltid skal være fornøyd med mitt eget liv, og at man kanskje skulle spart litt mer penger på videregående, hehe. 

  Hva spiser du helst til middag? 
  En god salat, eller en skikkelig hamburger. Når vi skal kose oss skikkelig, lager vi hamburger med alt av tilbehør fra bunn her hjemme. Jeg har en samboer som er en mester på kjøkkenet - og det nyter jeg fryktelig godt av. 

  SONY DSC

  SONY DSC
   

  Hvordan er du som person? 
  Jeg vil tørre å påstå at jeg er en veldig snill person som alltid ønsker de rundt meg alt godt. Ellers har jeg altfor mye samvittighet innabords, og gråter lett på andres vegne. Noe av det vondeste jeg ser er eldre mennesker som ser ensomme ut. Det knuser hjertet mitt! 

  Har du noen guilty pleasures? 
  JA! Spesielt når det kommer til TV. Jeg elsker Hotel Cæsar, Paradise Hotel, Ungkaren og resten i samme sjanger. Jakten på kjærligheten står også høyt på lista, men nå som de speed-dater blir jeg flau bare av tanken. Tenk å ikke ha ET eneste ord å si da? Nei, jeg biter negler av tanken. 

  Har du et favorittantrekk?
  Jeg har vel egentlig flere. Jeg er svak for det enkle, samtidig som jeg noen dager føler for å kjøre skikkelig på. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  SONY DSC

  SONY DSC
  Som sagt: jeg liker det enkelt! 

  Hva klarer du deg ikke uten? 
  Av materialistiske ting er det jo mobilen min som er med meg absolutt overalt. Men det jeg ikke kunne klart meg uten er familie, venner og kjæresten min. Det er disse menneskene som virkelig betyr noe, så mobilen er kanskje ikke så viktig likevel. Men dere ser poenget! 

  Hvilken make up bruker du daglig? 
  Jeg bruker jo ikke sminke hver dag, men de dagene jeg slenger på meg maska er det alltid primer, pudder, mascara og en god penn til brynene. De dagene jeg vil ha litt ekstra slenger jeg på både øyenskygge, eyeliner, highlighter og kanskje litt contour hvis jeg har tid. 

  SONY DSC

  SONY DSC
   

 • Publisert: 31.08.2016, 16:50
 • Kategori: SPØRSMÅL & SVAR
 • 43 kommentarer
 • LET´S TALK ABOUT THE CHOKER

 • Publisert: 31.08.2016, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  OKEI folkens - hva syntes vi egentlig? Jeg var så latterlig innstilt på at dette kom til å bli dødskult, og at jeg endelig kunne ta over verden med min nye attitude. Men så prøvde jeg dem på, og innså at jeg ser ut som en representant fra the Red Light District - spesielt den svarte med det "smykket" i midten. Jeg syntes ikke noe om å rusle rundt som en levende plakat for Norwegian sine avganger til Amsterdam, og i tillegg er de jo helt forferdelige å ha på seg? Nei, usj. 

  For min del er disse bare hiv og kast, for jeg kommer IKKE til å gå ut med disse blant folk. Jeg verken er eller føler meg som en pornostjerne, og disse halsbåndene gir et inntrykk av en som prøver litt vel hardt - syntes i hvert fall jeg. Jeg tenker likevel å prøve på nytt med en annen type - jeg må bare finne den modellen som kler MIN dobbelthake først! 

  Så, hva syntes vi egentlig om denne trenden? 

 • Publisert: 31.08.2016, 13:55
 • Kategori: Blogg
 • 34 kommentarer
 • NEW IN: THIS SEASON

 • Publisert: 31.08.2016, 08:54
 • Kategori: Innkjøp
 • SONY DSC

  SONY DSC  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg er så himla svak for hverdagskjoler - og bruker det så og si hver eneste dag året rundt. Denne fant jeg etter en stor leteaksjon på Monki, og den har allerede blitt så mye brukt at jeg må ta en liten pause fra den. Disse kjolene som er så enkle og LØSE får alltid en hedersplass i skapet mitt, og at den ikke er helt svart gjør den i tillegg litt annerledes enn alt annet jeg har.  Bilde nest nederst viser best hvordan farge det er på den! 

  Kjole fra Monki HER 

 • Publisert: 31.08.2016, 08:54
 • Kategori: Innkjøp
 • 17 kommentarer
 • THE POWER OF MAKEUP (FAIL EDITION)

 • Publisert: 30.08.2016, 19:53
 • Kategori: Sminke og velvære
 • Åh, dette hadde jeg gledet meg SÅ masse til. Etter å ha sett hvordan alle andre får til helt amazing forskjell, tenkte jeg at det ble lett som ei litta plett. Så feil kan man ta, men jeg tenkte likevel å vise for dere. Til å begynne med skulle dette bli en videoblogg - men etter et par minutter forsto jeg at jeg må bli lit tøffere før jeg våger meg ut på slike eventyr!  Veldig enkelt og greit --> helt uten sminke. Jeg har sminket det som for dere blir venstre siden, og jeg kunne virkelig ønske jeg fikk denne "wow" effekten som alle andre får. Jeg gir meg selv en trøstende klem og skyller på at jeg egentlig ikke trenger sminke, HEHE.   CONTOUR! Lyset på bildene var fryktelig dårlig, derfor er også redigeringen litt over the top. Men denne gangen valgte jeg å bruke contour. Jeg har brukt et sett fra MakeUp Mekka, i tillegg til en concealer palette fra Makeup Revolution. Var veldig fornøyd med begge deler da de var nye - men nå hater jeg dem. Men bruker de selv om da, som dere kanskje ser ..   BAKE THAT SHIT. Her har jeg brukt et pudder fra Ben Nye. Dessverre syntes jeg ikke det er noe særlig godt å bake med - men det funker til ting som dette. Hadde ikke gått ut slik på gata uansett. Tror jeg .. 
  Solpudderet er ikke SÅ overdrevent - men skyggene er tydeligvis det. 

  Jeg har faktisk brukt ganske mye sminke på venstre siden, og det jeg ikke har tatt bilder av underveis er kjedelige ting som øyenskygge, eyeliner, mascara og bryn. Det kommer ikke noe fint frem på bilder uansett, så hvorfor gidde, hehe. Det som kommer best frem er jo hvor mye fregner jeg faktisk har. Huden min er veldig "ujevn i fargen", og det er vel derfor jeg faktisk bruker sminke i utgangspunktet. Men jeg overlever! 

  Dessverre er alle bildene tatt med iPhone  - så verken lys eller kvalitet blir helt på topp. Likevel tror jeg dere ser greia - yes, at jeg ikke klarte det. Jeg tror for det første at man må bruke MYE mer sminke, i tillegg må man nesten filme for å få frem et skikkelig resultat. 
  ________________________________________

  Ellers håper jeg dere alle har en super kveld  ♥ 

 • Publisert: 30.08.2016, 19:53
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 37 kommentarer
 • WHAT´S IN MY BAG?

 • Publisert: 30.08.2016, 14:37
 • Kategori: FAVORITES
 • SONY DSC

  Jeg elsker slike innlegg hos andre bloggere, så derfor tenkte jeg å kjøre på en runde til her hos meg. Jeg postet jo en slik cocktail for en god stund tilbake, men både vesken og innholdet er byttet ut, så why not. Vesken dere ser over her fikk jeg til bursdagen min, og er den jeg alltid har med meg. Her får man plass til alt man skulle trenge, og enda litt til - noe som passer fint når den skal henge over skulderen på en jente. 

  SONY DSC

  Matchende lommebok og telefonen min er ALLTID med enten jeg har veske eller ei. Jeg er litt vel opptatt av det estetiske, og måtte derfor ha lommebok i samme serie som vesken. I tillegg var jeg lei av å ha kortene slengt over alle hauger, så nå har jeg litt kontroll - og det var jaggu på tide! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg må alltid ha med meg litt småtterier for å ordne på en eventuell ødelagt sminke i løpet av dagen. Dette ligger ALLTID i en liten veske i tilfelle noe skal knuse, støve av, osv. Jeg har ikke alltid med meg like mye, men en kost og et pudder har fast plass i cocktailen. 

  SONY DSC

  Ørepropper, dilldall til leppene og hårbørste !! Jeg drar ALDRI ut av huset uten en børste i veska, og tengle teezer har vært en fast følgesvenn de siste årene. At man kan ha "lokk" på under, gjør at man slipper at masse møkk fester seg i den. DET er noe jeg virkelig digger, hehe. 

  SONY DSC

  Kalender for å skrive avtaler (fikk egentlig en annen til jul som jeg likte mye bedre, men den har jeg dessverre rotet bort .. rotehue), OB for nødsituasjoner, nøkler og solbriller er også fast inventar. Solbrillene finner man som regel oppå hodet - hårbøyle much. 

  SONY DSC

  Ellers finner man alltid en vannflaske og masse gamle kvitteringer liggende overalt. MEN dette utgjør i hvert fall min cocktail av en veske. Det absolutt viktigste er selvfølgelig telefonen min - den er med meg absolutt over alt. Jeg vil kanskje kalle med mild avhengig, ettersom jeg fint klarer å legge den fra meg, men aldri forlate den helt, haha. 

  Dette var i hvert fall i min veske, hva har dere alltid i deres?

 • Publisert: 30.08.2016, 14:37
 • Kategori: FAVORITES
 • 24 kommentarer
 • 300816 - COFFEE TIME

 • Publisert: 30.08.2016, 09:41
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • Processed with VSCOcam with f2 preset

  GOD MORGEN! 

  Håper alle har en fin start på dagen - det har i hvert fall jeg. Overskriften sier kaffe, men i virkeligheten er det selvfølgelig kakao som sakte men sikkert varmer opp kroppen. Jeg begynner å jobbe litt igjen denne uken, og må derfor få på plass døgnrytmen innen den tid. Dessverre har jeg et godt sovehjerte, og en altfor god seng - så det er lettere sagt enn gjort. 

  Som jeg har nevnt noen ganger tidligere går jeg til fysio et par ganger i uka etter en korsbånd og menisk operasjon jeg hadde tidligere i sommer. I dag er det back on track, og denne gangen skal vi starte med å gå i trapper. Det er faktisk min største utfordring akkurat nå, og jeg gleder meg SÅ mye til å gå som et normalt menneske igjen. Men ting tar tid, og jeg har heldigvis lært meg at jeg må være tålmodig. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Nå skal jeg komme meg ut av senga og hoppe inn i treningsklær. Det føles deilig å ta på seg noe man føler seg sporty i, og jeg kjenner at motivasjonen for å starte å trene igjen så fort jeg er frisk virkelig er til stede. Jeg satser alltid på vinterkropp og boikotter sommerkropp - men kanskje jeg skal prøve meg på en noe strammere kropp til neste år. Vi får se! 

  Håper dere får en tipp topp dag! 

 • Publisert: 30.08.2016, 09:41
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 26 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #34

 • Publisert: 29.08.2016, 16:29
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Ukens opptur
  Jeg hadde en SÅ fin uke alt i alt. Med jobben var det sommerfest, jeg var hos fysio og han var fornøyd og sist men ikke mins hadde jeg besøk av min fantastiske lillesøster fra fredag til søndag. Jeg elsker å bruke tid sammen med familien min, og det var deilig å ha frøkna for meg selv en hel helg. Vi brukte Lørdagen på en skikkelig jentedag i byen, og på kvelden ble det film, god middag og snacks! 

  Ukens cravings 
  Smoothie !! Forrige uke hadde jeg faktisk smoothie til frokost hver_eneste_dag, og det gir meg en så utrolig deilig start på dagen. Min favoritt er mango, ananas og papaya blandet med eplejuice, eller banan, bringebær, jordbær og eplejuice. Det er vel kun disse jeg lager, og med liten fryser blir dessverre utvalget det samme. 

  SONY DSC

  Ukens nedtur
  Jeg vil ikke si jeg hadde noen spesielle nedturer forrige uke. Det er alltid en nedtur når høsten faktisk melder ankomst, men på en annen side er det også utrolig koselig. Det eneste jeg kan påpeke er vel at kneet mitt ikke er like stabilt som jeg gjerne kunne ønske, og jeg er så latterlig rastløs nå. 

  Ukens innkjøp


  Jeg elsker løse, enkle hverdagskjoler, og denne er fra Monki HER 

  Ukens tanke
  I det siste har jeg tenkt så utrolig mye på hvordan mennesker kan være så slemme mot hverandre. Har dere sett disse videoene som gikk rundt på facebook for en stund tilbake hvor en jente blir skikkelig mobbet? De sparker, drar i håret og skader rett og slett et annet menneske - i mens de FILMER? Jeg blir så dårlig av sånt, og blir direkte lei meg av at noen må gå gjennom det der hver eneste dag. 

  Ukens favoritter i sminkevesken

  SONY DSC
  IsaDora Anti-Shine powder og IsaDora mineral foundation powder har vært mine beste venner den sisten uken. Huden min gløder virkelig med denne kombinasjonen, og en litta dæsh av min nye lipgloss fra NYX på toppen av det hele blir muy bien. Mineralpudderet er dessverre tatt av markedet i Norge, men man får kjøpt det i Sverige - heldigvis! 

 • Publisert: 29.08.2016, 16:29
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 16 kommentarer
 • IT´S A BREAKIE KINDA THING

 • Publisert: 29.08.2016, 12:22
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  GOD MANDAG FOLKENS!

  Håper dere har hatt en fin start på den nye uken, det har i hvert fall jeg. Nå sitter jeg med en skikkelig fettbehandling alá Bio Oil i ansiktet og hører meg gjennom den nye sangen til Karpe Diem. Jeg har absolutt ingen planer i dag - og det er så latterlig deilig. Det ble et par timer foran youtube i senga da jeg våknet, og en altfor sen frokost sammen med noen sider av min nye hobby - nemlig lesing. 

  Som nevnt over her har jeg begynt med Bio Oil, og gleder meg veldig til å vise dere et eventuelt resultat. Jeg har mine tvil, men om hudtonen min kan bli noe jevnere er jeg meget fornøyd. Hvordan det går kommer jeg uansett til å vise dere, men det tar selvfølgelig litt tid før man ser noe forskjell. Nå skal jeg se en episode av KUWTK og krysse fingrene for at det kommer litt regn snart ♥ 

 • Publisert: 29.08.2016, 12:22
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 23 kommentarer
 • INSTAGRAM: SNEAKPEAK

 • Publisert: 24.08.2016, 19:54
 • Kategori: SNIKK SNAKK

 • Jeg er en skikkelig sucker for insta, og kan ligge i timesvis å bare scrolle meg gjennom alt mulig rart som finnes. På noen tidspunkt føler jeg meg som en overvektig gorilla, i mens på andre tidspunkt kjenner jeg bare på reisefeberen sige oppover ryggraden. Min egen profil handler mest om meg, meg og meg - og slik er jeg fornøyd med å ha det. Legg gjerne igjen en kommentar med hva dere heter, så skal jeg sjekke det ut! 

  --> @REBECCAHOLDER 
   

 • Publisert: 24.08.2016, 19:54
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 38 kommentarer
 • MAKEUP TIME: NYX

 • Publisert: 24.08.2016, 17:51
 • Kategori: Sminke og velvære
 • SONY DSC

  For en liten stund tilbake hang jeg meg på trenden og kjøpte meg litt NYX goodies. Jeg var litt i tvil om jeg faktisk kom til å være fornøyd, men så langt har jeg ingenting å klage på. Jeg kjøpte produktene ut ifra hva jeg har sett på youtube, ettersom jeg aldri kjøper sminke uten å ha lest om det først. Og hvis dere er i tvil, så kan dere for eksempel sjekke ut Agnes Louise som har brukt NYX i flere av sine videoer. Personlig liker jeg å SE når produktet påføres før jeg kjøper det selv! 

  HERE WE GO:

  SONY DSC

  SONY DSC

  NYX FINISHING POWDER

  Dette falt virkelig i smak. Jeg har sikkert 5 ulike liggende i skuffen her, men så langt er dette favoritten. Det jeg liker aller best er at det gir NULL farge, noe som selvfølgelig er bra ettersom det kun skal "sette sminken". Når du åpner boksen ryker det, og hvis du tar på det får du silkemyke fingre. Jeg følte faktisk en del da jeg tok disse bildene, og underlaget har aldri før vært så mykt, haha.

  SONY DSC

  NYX MATTE FINISH / SETTING SPRAY

  Dette er faktisk den første setting sprayen jeg tester ut, så jeg har ingenting å sammenligne med, MEN til tross for det syntes jeg den funker veldig bra. Ikke bare ser ansiktet mitt matt (og pent) ut, men sminken holder seg mye bedre. På dager hvor jeg kun bruker pudder er denne helt genial, da jeg slipper at pudderet "deler seg" og blir liggende ujevnt. Tommel opp for setting spray! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  NYX HD CONCEALER 

  Denne har blitt en god venn etter at jeg så den på kanalen til Agnes Louise. Den dekker godt, er lett å blende og har i tillegg en veldig fin pris. Det eneste negative for min del er at jeg ikke helt fant min farge. Den kan fint brukes for å dekke over ujevnheter, men jeg vil gjerne ha litt lysere områder under øynene osv. Men absolutt et godt kjøp! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  NYX INGERIE LIQUID LIPSTICK

  Denne er SÅ fin folkens. Jeg har hele tiden vært litt usikker på om jeg liker at de tørker på leppene, men not anymore. Den gjør at å ha farge på leppene ikke lenger er noe stress, den klistrer seg ikke fast og fargen er helt perfekt. Heller ikke her har jeg noe annet å sammenlikne med, men så lenge jeg er fornøyd er ikke det så viktig egentlig. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  NYX MICRO BROW PENCIL 

  Denne er vel det jeg er mest fornøyd med. Jeg har testet ut så utrolig mye, men aldri blitt helt fornøyd. Denne derimot, gir meg akkurat det jeg trenger. Pennen er så tynn at jeg ikke skumper borti feil områder, fargen "brunette" passer meg og min tone helt ypperlig og prisen er under 100 kroner. Et pluss er jo at det følger med kost, så man trenger ikke å ha enda en liten duppedings ved siden av - perfekt! 

  Som nevnt så er jeg veldig fornøyd, spesielt med tanke på prisen på produktene. NYX er overhodet ikke dyrt i forhold til mye annet der ute, og neste ut er nok en foundation for å se hvordan den ligger på min hud. Jeg har skikkelig lyst å gjøre en "full face @ NYX " en dag, samtidig som jeg er usikker på om jeg vil ha så mye produkter. Man har jo sine favoritter fra andre merker som man aldri bytter ut! 

  Hvis dere har noen NYX produkter dere liker og vil anbefale, skriv dem gjerne ned i kommentarfeltet! 

 • Publisert: 24.08.2016, 17:51
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 17 kommentarer
 • EN PAUSE FRA HVERDAGEN

 • Publisert: 19.08.2016, 12:24
 • Kategori: SNIKK SNAKK


 • De siste dagene har jeg brukt hjemme sammen med min fantastiske familie. Mamma har hatt bursdag og det betyr jo at jeg kom rullende hjem igjen til Oslo i går kveld. Jeg har virkelig kost meg, og brukt tiden på å ta en skikkelig pause fra hverdagen. Det er først etter noen dager hjemme jeg innser hvor masete, bråkete og skittent Oslo er. Jeg har til og med badet for første gang etter operasjonen, og DET var en milepæl. Nå går det bare fremover, og DET liker jeg. 

  Jeg vil også tipse dere om bloggen til en av mine beste venninner når jeg først har oppmerksomheten deres. Den finner dere HER. Det er Merethe som skriver, og om du vil lese en ærlig, usensurert og rett frem blogg er dette siden for deg. I går ble hun og kjæresten til og med intervjuet på Juntafil, og det er jo dødskult. 

  Håper der får en super helg alle sammen !! 

 • Publisert: 19.08.2016, 12:24
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 17 kommentarer
 • SUMMER FAVORITES

 • Publisert: 13.08.2016, 12:21
 • Kategori: FAVORITES
 • SONY DSC

  1. All time favorite, Biotherm fuktighetskrem 2. Oversized solbriller for oss med store hoder 3. Isadora Undercover Primer 4. Mineralpudder fra MAC som gir perfekt sommerglød 5. Sololje for en enda bedre farge 6. Pudder som matter ned blanke fjes. Dette er SÅ bra! 7. Betakaroten 8. Tørr shampoo, min bestevenn rett etter operasjonen 9. NYX lipbutter, med farge 10. Denne gir også en bedre brunfarge, helt fantastisk !! 11,12,13. For fine sommernegler

  SONY DSC

  IsaDora Anti-Shine, Mattifying Powder 

  Denne er helt fantastisk. Som jeg har nevnt så utrolig mange ganger tidligere, så tester ikke IsaDora på dyr, noe som gjør at selve merket er gull verdt. Ellers bruker jeg denne over mineralpudderet fra MAC, i et veldig tynt lag selvfølgelig. Men for meg som fort blir blank, er denne helt super sammen med primeren dere ser under her. Den får man også kjøpt med litt farge om man ønsker det! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Betakaroten tar jeg veldig av og på - rett og slett fordi jeg ofte glemmer det. Men når jeg først er flink, så ser jeg jaggu resultater også. Jeg får en mye finere farge, den holder godt og huden min (spesielt i ansiktet) blir mye mer jevn. Me like! 
  Det har jo blitt mye soling på balkongen i sommer, og ikke fullt så mye festligheter ute. Litt her og der så klart, men med begrenset bevegelighet er det bedre å holde seg hjemme med en god bok i rolige omgivelser. Derfor har jeg satset på en fin farge i år, selv om den nå dessverre er borte. Er jaggu ikke lett å bli brun når man må sole seg i regn. Bedre lykke neste år :-)

  Håper dere alle får en super Lørdag !! 

   

 • Publisert: 13.08.2016, 12:21
 • Kategori: FAVORITES
 • 17 kommentarer
 • YESTERDAY: OUTFIT

 • Publisert: 12.08.2016, 17:23
 • Kategori: Outfits
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC

  JAKKE h&m SKJØRT zara T-SKJORTE zara KLOKKE Daniel Wellington VESKE Marc By Marc Jacobs

 • Publisert: 12.08.2016, 17:23
 • Kategori: Outfits
 • 32 kommentarer
 • MORNING BREAK

 • Publisert: 12.08.2016, 09:29
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • SONY DSC

  God fredag fininger. Jeg var bombesikker på at det faktisk var Torsdag i dag, og fikk rett og slett sjokk da vi plutselig pustet helgen i nakken. Helg betyr jo ikke så mye for meg om dagen - men det betyr at alle andre har fri, og DET er deilig. I dag startet jeg dagen med en liten kaffekopp, ansiktsmaske og en episode av KUWTK - akkurat slik jeg liker det. 

  Ellers har jeg ingen spennende planer for dagen. Jeg skal gjøre alle disse kjedelige tingene - støvsuge, vaske gulv, tømme skittentøyskurven og rydde de stedene det trengs. Med litt god musikk blir ryddingen en lek, og det aller beste er å ha et skinnende klesskap som er sortert på farge når jeg skal kle på meg i morgen. Utrolig hvor mye det faktisk har å si! 

  SONY DSC  SONY DSC

  SONY DSC

  GOD HELG FOLKENS !! 

 • Publisert: 12.08.2016, 09:29
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 25 kommentarer
 • OUTFIT SNEAKPEAK

 • Publisert: 11.08.2016, 21:51
 • Kategori: Outfits


 • Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere, så nå prøver vi enda en gang. Denne sommeren ble som tidligere ikke helt som forventet, ettersom jeg har gått på krykker siden Juni. Jeg har endelig kastet den ene, og denne uken gikk jeg for første gang ut HELT uten krykker - noe jeg ikke har gjort siden starten av Juni. Det føles helt fantastisk, samtidig som jeg merker at jeg egentlig ikke er helt klar. Jeg halter bortover, sliter hvis jeg møter på en trapp og må ta pauser hele tiden. 

  Men jeg skal klare dette, og gleder meg enormt til å komme meg tilbake til den normale hverdagen. Bildet over her en en sneakpeak på dagens outfit, som jeg tenkte å dele med dere i morgen. Med normal bevegelighet ville turen bort dit tatt 3 minutter - vi brukte vel litt over 15, haha. Men det går fortere og fortere for hver dag som går - og jeg kan slå meg til ro med det! 

 • Publisert: 11.08.2016, 21:51
 • Kategori: Outfits
 • 22 kommentarer
 • hits