Rebecca Holder

APRIL FAVORITES: MAKE UP

 • Publisert: 06.05.2016, 19:30
 • Kategori: FAVORITES
 • Jeg elsker å kunne vise frem mine favoritter - og denne gangen ble det sminkefavoritter fra April. Jeg er jo ikke akkurat redd for å klistre på meg et ansikt som ikke er mitt, og jeg har en hel haug av ulike produkter liggende. Likevel er det bare noen som får være mitt faste følge! I mens noen har vært med på en lang reise over flere år, er andre nye favoritter - og hvis du har noen tips om noe jeg bare MÅ prøve - skrik ut i kommentarfeltet! 

  Bildene i dette innlegget er tatt sent på kvelden, så jeg slet så latterlig med å få "the perfect light", og til slutt måtte jeg bare kaste inn håndkleet og innse at kampen var tapt. Jeg har prøvd alt av redigering, og for dere som er litt flinke på slikt - jeg vet dere ser alle kornene som gjemmer seg over hele bildet. 

  SONY DSC

  ISADORA
  ----------

  Denne foundationen har jeg skrevet om flere ganger før, og det er jo bare et tegn på at den fungerer akkurat slik jeg ønsker. Den er ikke for tynn, og den er ikke for tykk. Den er oljefri, og matter ned huden slik at jeg ikke ser ut som et speil i trynet utpå ettermiddagen. Jeg har fargen 55 Medium beige (eller var det 66?), og den er akkurat passe beige i undertonen, slik at jeg slipper denne falske rosafargen all over. 

  Primeren kjøpte jeg i starten av April - and I love it! Den passer huden min perfekt, og er heller ikke for tett. Jeg har prøvd ulike både fra Dior og Bare Minerals, og selv om de koster flere hundre kroner mer enn denne, funker de ikke noe bedre. Det beste er jo at Isadora ikke tester på dyr - og det er en STOR icebreaker for min del!

  SONY DSC

  ALL EYES ON ME
  -----------------
  Jeg er en sucker når det kommer til å sminke øyne. Jeg elsker å bruke tid foran speilet, og jeg elsker å se hvordan udyret nærmer seg skjønnheten med et sveip her, og et sveip der. Men denne måneden har jeg holdt meg til det enkle. Kun ei litta cateye strek her, og en liten mascara dæsh der - finale finito. Øyebryn er jo greit nok, og der gjør jeg aldri verken mer eller mindre. MEN, hvis du vil ha en god penn, til en billig penge - sjekk ebay. Denne betalte jeg 5kr for, og den funger som bare rakkærn. Og i tillegg slipper man å drasse rundt på både spisser og pensel i tillegg. Win Win!

  SONY DSC

  POWDER UP YOUR FACE
  ----------------------

  Favorittpudderet mitt all time !! Jeg har prøvd så uendelig mange, og jeg har feilet så uendelig mange ganger. Men dette pudderet skuffer aldri. Det er riktignok ikke noe fint når det kommer til contouring, men det er heller ikke det jeg bruker det til. Det dekker godt, gir en fin glød og fungerer både med og uten foundation under. Rett og slett et pudder jeg anbefaler videre!

  Bahama Mama pudderet er også en stor favoritt. Hvor mange av oss har ikke gått rundt som lysende fyrverkeri? Ja, jeg sikter selvfølgelig til alle disse oransje pudderne du får tak i der ute. Dette er rett og slett bare brunt, og du bestemmer helt selv hvor sterk farge du ønsker. Jeg personlig bruker nesten ingenting, og tror derfor jeg kommer til å ha dette til dagen jeg dør. Så da ble det jo faktisk billig også! Win Win AGAIN!

  Solpudderet til BareMinerals er også en slager her i hus. Det gir en litt mer glødende farge enn Bahama Mama, og er fin å bruke hvis man ønsker å droppe rougen en dag. Jeg har brukt denne i flere år, men la den på hylla for noen måneder siden. Men nå i April dro jeg det frem igjen - og jaggu hadde jeg glemt hvorfor jeg likte det så godt. Det fungerer bare til ALT!

  SONY DSC

  KISS MY LIPS GOODNIGHT
  ------------------------

  Det er vel ingen hemmelighet at vi alle liker å ha mye, fine lepper. Jeg personlig er helt avhengig av å ha noe på leppene til en hver tid, og denne måneden er det disse to, pluss carmex som stikker av med seieren. Lip Balmen fikk jeg til jul - og gurimalla, så godt den lukter. Den fukter perfekt, og smaker ikke vondt slik som mange andre gjør, haha. Også topper jeg det selvfølgelig med en lipstick - og jeg er klar for å kysses god natt! 

 • Publisert: 06.05.2016, 19:30
 • Kategori: FAVORITES
 • 37 kommentarer
 • Å GUD SOM DU IRRITERER MEG

 • Publisert: 06.05.2016, 15:30
 • Kategori: irritasjonsmomenter
 • Nå er det en liten stund siden sist jeg delte irritasjonsmomenter med dere. Notatene på telefonen har fylt seg opp, og skrek til meg i går at NÅ var det på tide å få det ut til folket. Jeg er faktisk ganske fornøyd, ettersom jeg alltid tar opp telefonen og noterer når jeg står der og bare vil skrike vedkommende opp i ansiktet. Here we go:

  SONY DSC

  RULLEDØRMAFIA: Jeg blir gal gal gal. Når skal dere lære at døren faktisk ikke går fortere rundt selv om dere dytter på dem? Faktisk får det motsatt effekt, og det burde du kanskje ha lært etter å ha kræsjet i døra ørten tusen ganger fordi den STOPPER når du dytter på den. 

  TAKK, SIER MAN DA: Dere klager og klager over at bussene aldri venter der dere løper med halve veska hengende på utsiden for å komme dere tidsnok på jobb. For det første så er det DU som er litt i seneste laget, og for det andre så forstår jeg sjåføren så forbanna godt. Hvorfor skal han bruke SIN tid på å vente, når dere ikke engang klarer å få frem et TAKK de gangene han faktisk venter? Det er flaut ass.

  RØYKEREN: Når vi først er inne på buss, la meg fortelle deg en ting. Jeg røyker faktisk ikke, selv om du tror hele verden gjør det. Og jeg vil helst ikke være passiv røyker de gangene jeg venter på at bussen skal plukke meg opp etter en lang dag på jobb. Men det bryr jo ikke deg der du står. For det første så får jeg ALL røyken rett i fleisen, og for det andre må jeg sitte å lukte på deg hele bussturen hjem etterpå. Det er liksom så unødvendig! 

  VIL DU HA EN GRATIS DRINK? Men du får ikke drikke den, du skal bade i den. For du drar nemlig med deg en FULL drink ut på dansegulvet, du ja. Og når du veiver med armene dine, så tenker du kanskje ikke på at halve drinken treffer meg både i ansikt og hår? Nei, jeg har lagt merke til det, du. Også unnskylder du deg med et sykt søtt smil og danser videre. Du var forresten ikke søt! 

  SMALLTALK: Det er hyggelig å møte gamle bekjente altså. Og jeg slår gjerne av en prat - hvis vi har noe å prate om. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg bare smiler pent og sier hei før jeg farter forbi igjen. Jeg er faktisk ikke så interessert i å stoppe opp å snakke med en som jeg utvekslet én strofe med på barneskolen. "tjaaaa, hva driver du med om dagen da?" "hehe, fint vær i dag da". Ser du ikke hvor lite vi har å snakke om? 

  SELGEREN: Jeg har jobbet mange år i butikk, og vet at det stilles krav til deg som selger. Men poenget er jo ikke at du skal skremme BORT alle kundene. Jeg kan ikke en gang telle på to hender alle de butikkene jeg har boikottet. "Hei, vil du ha noe hjelp eller?" "hehe, neida, bare titter litt jeg". Og der var vi i gang! Så fort man ser på en melkekartong, kommer jo selgeren bort, og bare "hehe, ja den melken er sykt god. Kim K drikker den hver dag, og man blir sykt pen av å drikke den". Please, la meg handle i fred. Jeg spør om hjelp om jeg trenger det :-)

  SYTEPAVEN: Jeg orker virkelig ikke å omgås med mennesker som syter like mye som bussen er forsinket. Kjære deg, om det er noe som plager deg - jeg lytter gjerne. Men å være sammen i 5 timer på rappen, og samtlige består av å høre hvor kjip hunden din er,  hvor sulten du er, hvor lite strøm telefonen din har, hvor mye penger du brukte på byen forrige helg og hvor kjipt det er at de ikke solgte Costume på Kiwi ... nei, jeg orker ikke. 

   

   

 • Publisert: 06.05.2016, 15:30
 • Kategori: irritasjonsmomenter
 • 23 kommentarer
 • ON MY HEADER: OUTFIT

 • Publisert: 06.05.2016, 10:15
 • Kategori: Outfits
 • SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  - Keep it simple -

 • Publisert: 06.05.2016, 10:15
 • Kategori: Outfits
 • 33 kommentarer
 • FRUITY DELISH

 • Publisert: 05.05.2016, 19:50
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING


 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Bedre kveldsmat finnes kanskje ikke? Jeg nyter virkelig livet på diett, og man kan virkelig ikke klage når magen mettes av så mye god og frisk mat. Man skal egentlig ikke spise frukt etter klokken 14, men det driter jeg i og hiver innpå som en sulten gorilla når enn jeg måtte føle for det. Hvem kan stoppe meg, liksom?

  Jeg prøvde meg for første gang på et granateple - og jeg kan trygt si at det ble siste gang også. Det ser godt, delikat og sunt ut, men ganen min vrengte seg i brekninger da jeg først hugget tak i dette beistet av en frukt. Jeg spytter aldri ut mat, men i protest fra alle mine ellers så snille smaksløker gikk dette rett ut samme vei som det kom inn. Jeg mistet nok et par poeng på både folkeskikk og manerer der, men en refleks er en refleks, og jeg liker å tro at jeg ikke kan styre hvordan de reagerer, HEHE. 

  Nå skal jeg ligge en times tid i fosterstilling på sofaen før jeg gjør meg klar til ukens nest siste nattevakt. Å jobbe natt er bare koselig, men det skal likevel bli godt med langhelg når lørdagsmorgen endelig melder sin ankomst. Håper dere alle har hatt en fin dag så langt, og nyter de siste timene av ukens nest siste dag ♥ 

 • Publisert: 05.05.2016, 19:50
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • 52 kommentarer
 • DERFOR KOMMER KVISENE TILBAKE

 • Publisert: 05.05.2016, 15:30
 • Kategori: Sminke og velvære
 • SONY DSC

  Du fjerner kanskje sminken hver kveld, etterfulgt av en god ansiktsrens. Du vasker deg nøye, og smører deg inn med en krem som skal gjøre underverker for huden. Du er fast bestemt på at alt gjøres riktig, men likevel våkner du dagen etter med et discolys midt i panna. Why why why spør jeg ofte meg selv. Jeg har verken tid, lyst eller ork til å vandre rundt som et utested i Alanya, og spesielt ikke når det blinkende skiltet står fast midt i trynet mitt. 

  Jeg tror de fleste kjenner seg igjen, og jeg tror de fleste er latterlig dårlig på å vaske andre ting enn akkurat ansiktet. Rene sminkekoster er minst like viktig for å holde huden fin og ren - og de skal vaskes ofte! Jeg vet mange er flinke på det, men jeg vet også at de aller fleste sluntrer unna. "Tar det i morgen, liksom". Derfor er dette en liten påminnelse om hvor viktig det faktisk er. Jeg kan informere om at bildet lenger ned kun er rester fra EN kost, og her var jeg ikke engang ferdig. Æsj, så ekkelt! 


  Det er så latterlig enkelt, folkens! 

  1. Fukt sminkekosten du skal vaske. Hold den gjerne oppi glasset/under springen i noen sekunder slik at hele kosten blir våt. Gjør du dette under vasken - husk svak stråle, og hold gjerne hånda under. 

  2. Tørk av alt overflødig vann. Men gjør det forsiktig! Man vil nødig ødelegge sminkekostene, og de tåler faktisk mindre enn man tror. Det kjipeste er når man legger sminke, og brått har du like mye hår på kinnbeinene som en gorilla har på hele kroppen. 

  3. Spray på en cleanser. Jeg bruker denne fra HM, og er faktisk veldig fornøyd. Ettersom jeg vasker kostene mine såpass ofte, og i tillegg bruker ganske mye hver gang, gidder jeg ikke bruke så altfor mye penger på dette. Så lenge den gjør jobben, si!

  4. Tørk forsiktig av. Slik som jeg gjør med kosten på bildet her, må du gjerne gjøre når du skal vaske kostene også - slik at du får ut mest mulig drit og møkk. Men vær skånsom. Aldri dra papiret nedover kosten, og klem ikke for hardt !! 


  SONY DSCDenne koster rundt 60,- på HM

  SONY DSC

  Her har du grunnen til HVORFOR du skal vaske de. Gurimalla, noe så ekkelt! Dette er et tydelig eksempel på masse bakterier samlet på et sted. Og alt dette drar vi rundt i ansiktene våres - om og om igjen? Nei takk, jeg foretrekker rene koster, uten bakterier. Og husk at desto oftere du vasker dem - desto lettere gjort er det hver gang! 

  SONY DSC

  La så alle kostene tørke på en håndkle. Slik holder de seg fine, og slipper å bli utsatt for unødvendig slitasje ved å tørke dem helt for hånd. I tillegg til at du kvitter deg med masse ekle bakterier, vil du også merke forskjell på sminken etterpå. Den legger seg mye penere - og det liker vi jo!

  HVOR OFTE VASKER DU KOSTENE DINE? 

   

 • Publisert: 05.05.2016, 15:30
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 27 kommentarer
 • MEN JEG ER LYKKELIG, DA

 • Publisert: 05.05.2016, 10:00
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • Den hvite pysjamasen min som er altfor stor, og en sunn smoothie i hånda. Et trøtt, men fornøyd ansikt. Et slitent, men lykkelig sinn. Alt er liksom så fint. Til helgen skal vi sjekke inn på hotell, og jeg skal se min lillebror tre inn i de voksenes verden. Jeg skal ta på meg bunaden, og jeg skal spise til den sprekker. Jeg skal bare kose meg, og det trenger jeg virkelig akkurat nå. Jeg trenger å slappe av, og jeg trenger å se familien min igjen. Jeg trenger et måltid proppet fullt av kalorier, og jeg trenger et badekar jeg kan synke ned i når magen verker av metthet. Men mest av alt trenger jeg en helg hvor jeg bare nyter det å være meg. 

  Men jeg er lykkelig, da. Det er jo det viktigste! 

 • Publisert: 05.05.2016, 10:00
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 22 kommentarer
 • PÅ MIN HANDLELISTE

 • Publisert: 04.05.2016, 20:38
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • SONY DSC

  Da var det på tide å dele hva som befinner seg på min handleliste igjen. Jeg vet det er mange som er nysgjerrige i forhold til dietten, og jeg elsker selv å lese slike innlegg - så da kunne jeg jo like gjerne dele hva JEG handler inn. Denne uken jobber jeg jo natt, noe som vil si at frokosten ofte utgår - utenom en smoothie når jeg ramler inn døra her klokken 07:30. 

  SONY DSC

  Jeg er som dere allerede har sett opptatt av SUNN mat. Jeg går for tiden på en diett dere finner på bloggen til Marta Alise - og gud, så mye god mat. I tillegg skeier jeg ut på lørdager, ettersom vi gjerne liker å ha litt god middag her hjemme. Det som ALLTID er på handlelisten er ting som egg, yoghurt, bær, kylling, frukt og litt diverse til en god wokmiddag! Ellers er det ofte jeg finner noen nye typer grønnsaker eller frukter jeg bare må prøve. Denne gangen ble det granateple som var the new shit - og jeg kan meddele at det IKKE smakte helt som jeg hadde håpet på. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  MINE TIPS FOR Å HOLDE ET SUNT KOSTHOLD

  - Spis til du er mett, men ikke overspis. Det viktige her er at når tallerkenen er ryddet bort, skal magen være mett! Jeg har gått på et par smeller her, og hver eneste gang ender jeg opp med å småspise konstant frem til neste måltid. Ingen god deal når man er på diett!

  - Ha alternativer. Hvis kjøleskapet er tomt, er det fort gjort å velge den raske løsningen - og da tenker jeg selvfølgelig på pizza og slike ting. Jeg har alltid masse grønt i kjøleskapet, og er jeg småsulten - ja, da tar jeg meg en yoghurt med masse bær på toppen. Det er jo så godt!

  - Motiver hverandre. Går du alene på diett, få med deg en annen. Er dere allerede to - motiver hverandre. Jeg har en venninne som går på samme diett som meg, så her brukes snapchat grådig mye. Jeg sender bilder av maten min, og får det samme tilbake. I tillegg har jeg også en samboer som påpeker det hver eneste gang jeg fyser på noe usunt. DET hjelper altså .. 

  - Drikk masse vann. Jeg er ekstremt god på dette når jeg er på jobb, men dessverre ikke fullt like god hjemme. Fyll opp et par flasker du kan ha stående i kjøleskapet, og lag klart MASSE isbiter. Iskaldt vann smaker jo tross alt bedre enn lunkent. 

  - Ikke hopp over måltid. Det kan nemlig bli en vond fiende å ha! Skipper du frokosten, vil suget etter noe helt annet enn sunne matvarer komme fortere enn du aner. Skipper du lunsjen, vil du kanskje spise altfor mye til middag igjen. Og slik fortsetter det .. Skaff deg en god rutine på når de ulike måltidene skal inntas - and keep it that way!

  SONY DSC

 • Publisert: 04.05.2016, 20:38
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • 11 kommentarer
 • ALL ABOUT ME ME ME

 • Publisert: 04.05.2016, 09:33
 • Kategori: SNIKK SNAKK


 • Jeg er ferdig på jobb for i natt, og er i skrivende stund på vei under dyna. Etter nattevakt er det ingenting som smaker så godt som en smoothie, og jeg er jo en sucker for alt som er sunt OG godt om dagen - så her ble det både smoothie, bær og frukt! I tillegg var planen å skvise inn en liten treningsøkt før jeg dro meg selv til sengs - men kroppen var så lat at den gikk hjem på egen maskin, så der hadde jeg ingenting jeg skulle ha sagt! Og det er helt greit, for nå skal jeg SOVE!

 • Publisert: 04.05.2016, 09:33
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 13 kommentarer
 • MORNINGBLISS

 • Publisert: 03.05.2016, 10:30
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • SONY DSC


  SONY DSC

  SONY DSC  Fuglekvitter, smoothie i senga og candycrush på telefonen. Kort oppsummert hva jeg har gjort siden jeg kom hjem, og nå når du leser dette - ja, da sover jeg så dypt at jeg ikke en gang ville våknet om taket falt i hodet på meg. Jeg må alltid ha en liten frokost etter nattevakt, og denne smoothien er perfekt. Her har jeg blandet sammen ananas, mango, papaya, bringebær, banan, jordbær og eplejuice - og vipps så er magen mettet. 

  Ellers så har jeg fått tilbake spilledilla. Jeg spiller det nesten i søvne, og teller ned sekundene til jeg får nye liv som om det ikke fantes annet på denne jord. Jeg sender febrilsk forespørsler på facebook, og innser etterhvert at jeg plutselig er den bitchen alle hater - inkludert meg selv. Så jeg stopper med det, stopper med spillinga og stopper rett og slett hele livet for noen minutter. Så er jeg back on track, og slik fortsetter det helt til jeg blir avbrutt av et eller annet viktig gjøremål. Kjipe greier! 

 • Publisert: 03.05.2016, 10:30
 • Kategori: MAT, KOSTHOLD OG TRENING
 • 40 kommentarer
 • SNIKK SNAKK

 • Publisert: 03.05.2016, 02:43
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • Processed with VSCOcam with x1 preset

  HEISANN! 

  Helgen gikk i et, mandagen gikk i et, og her kommer et innlegg som egentlig skulle vært postet for en halv evighet siden. Det ble egentlig forhåndspostet, men noe skjedde på veien - og slik ble det jo da ikke. 

  Jeg merker jeg gleder meg til sommeren. Jeg gleder meg til lyse netter, og jeg gleder meg til kvelder foran peisen ute på terrassen hos mamma. Jeg gleder meg til å holde på vinglasset mitt, i mens jeg desperat prøver å plukke ut det kortet som skal på bordet fra kortstokken i den andre hånda. Jeg gleder meg til en tid hvor alle er glade, og jeg gleder meg til å nyte late ettermiddager på balkongen her hjemme i Oslo. Jeg bare gleder meg, jeg. 

  Med årene har jeg blitt et skikkelig sommer menneske. Slik var det absolutt ikke før. Jeg var hun som lengtet etter vinter, og jeg var hun som lengtet etter snø. Jeg var nemlig hun som skulle først i bakken, og jeg skulle stå på snowboard. Men nå husker jeg ikke en gang sist jeg sto? Jeg har et flunkende nytt brett stående, som jeg kun har prøvd 4-5 ganger. Og den eneste grunnen er et fucked up kne, og litt for lite tid. What to do peepz? 

  Processed with VSCOcam with b5 preset

  Jeg elsker jo å stå på snowboard. Jeg elsker den friheten, og jeg elsker den spenningen. Jeg elsker å endelig se toppen av fjellet, og jeg elsker å sette utfor de bratte bakkene. Men så har jeg blitt redd! Jeg er redd for å falle, og jeg er redd for å slå opp en gammel kneskade. Jeg er redd for å kjøre løypene i skogen, og jeg er redd for å kjøre på hopp. Men søren heller - hvorfor skal jeg gidde det? Mitt mål for neste vinter, er å komme meg så raskt jeg bare klarer opp i bakken - og jeg skal virkelig kose meg. For fy søren - det er så verdt det. 

  Jeg tror jeg bare har blitt skikkelig pysete. Jeg er redd for å skade meg, jeg er redd for mørket og jeg er redd for å være alene. Jeg bruker så mye tid og energi på å være redd, og det må jeg bare slutte med. Tankene mine kan ikke endre det som skjer rundt meg uansett. Det er liksom ute av min kontroll. Jeg kan styre meg selv, men resten må jeg bare være publikum til. Jeg kan kjøre mot et stort hopp, og jeg kan falle. Men hva så? Jeg har da falt før. og jeg har kommet meg opp igjen hver gang. Jeg må bare bli litt tøff. Skjerpe meg, og innse at jeg aldri kommer til å vinne ved å være redd. 

  Processed with VSCOcam with x1 preset

  Mitt mål for sommeren er å komme meg over alt det jeg frykter. Jeg skal opp i bakken, og jeg skal komme meg helskinnet gjennom det. Jeg skal gå i bikini, og jeg skal kose meg. Jeg skal være alene hjemme, og nyte hvert eneste sekund av det. Jeg skal gå hjem i mørket - og tenke over hvor fint og flott livet er. Jeg skal være tøff, og jeg skal trosse alle mine frykter. For det er jo egentlig ingenting å være redd for - det har bare blitt en vanesak. Og vanesaker gjør man stort sett ingenting med. Men det er det slutt på nå. En gang for alle !! 

 • Publisert: 03.05.2016, 02:43
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 8 kommentarer
 • hits