Rebecca Holder

JANTELOVEN, SNART TAR DU LIVET AV NOEN

 • Publisert: 29.03.2016, 20:48
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Hei du. Ja, du som er fremmed for meg. Deg jeg aldri har sett før, snakket med før eller hatt noen formening om før. Hvem er egentlig du? Og hvem er du til å dømme meg?

  Du som tror janteloven er den loven moren din oppdro deg til å følge. Eller kanskje du valgte det helt selv? Ikke vet jeg, og jeg vet fortsatt ikke hvem du er.

  Heldigvis er ikke janteloven noe som påvirker meg. Kanskje fordi jeg er litt forsiktig, og tråkker sjeldent andre på føttene. Jeg går alltid varsomt frem, tenker meg om både to og tre ganger før jeg skriver noe, og til slutt sletter det som du ser på for drøyt - fordi jeg er litt redd for denne janteloven. Men jeg vet jo ikke hvem du er.

  Men fy fader som du provoserer meg, kjære jantelov.

  bilde kun til illustrasjon

  Du sier jeg ikke skal tro jeg er noe. Men hva er jeg vel da? Jeg er da noe, hvis ikke hadde jeg aldri vært her. Jeg er flink, det skal jeg si deg. Jeg er stolt av meg selv, fordi jeg har blitt den jeg er. Men jeg har alltid VISST at jeg er noe. Jeg er en god venninne og en god kjæreste. Jeg er en god storesøster for mine søsken og jeg er en god datter for mine foreldre. Så da tok du kanskje feil? For jeg er NOE. Og jeg er mer enn deg, for du er bare oppdiktet.

  Du forteller meg også at jeg ikke skal tro jeg er klokere enn deg. Okei, da sier vi det sånn. Men jeg føler meg klokere. Jeg føler meg klokere enn deg, og alle de menneskene som tror at du er the big shit. For vet du hva? For meg er du ingenting.

  bilde kun til illustrasjon

  Du sier også at jeg ikke skal innbille meg at jeg er bedre. Okei, men hvorfor det? Jeg føler meg som et bedre menneske enn den personen som i går skrev at det ikke var lov å ta silikon om man ønsket det. Jeg føler meg bedre enn han som satt gjemt bak et tastatur i forrige uke og skrev hvor stygt et annet menneske var. Og jeg føler meg bedre enn den personen som mobber noen på vei til skolen hver eneste dag. Og jeg har all min rett til å føle det slik, for jeg vet at jeg har så mye å gi.

  Men jeg skal kanskje ikke tro jeg vet mer enn deg? Det jeg har lært om folkeskikk og respekt for andre mennesker stemmer kanskje ikke? JO, det tror jeg fader meg det gjør. Og nå vil jeg grave meg ned, for denne tanken gjør meg så flau av vår generasjon. Hvor var respekten din for andre mennesker da du kommenterte anonymt at et annet menneske ikke var verdt noen ting? Eller hvor var folkeskikken din da du dyttet den bloggeren over ende på puben forrige helg? Jeg tror du glemte den igjen et annet sted, for her er den i hvertfall ikke å finne.


  bilde kun til illustrasjon

  Jeg skal jo heller ikke tro jeg er noe mer. Men vet du hva, det trenger jeg ikke. Jeg vil verken være mer eller mindre enn akkurat meg selv. Du syntes kanskje jeg skryter litt for mye nå, kjære jantelov? Det kan godt være. Men hvorfor skulle jeg ikke gjøre det?

  Men for all del - jeg kan absolutt ikke tro jeg duger til noe. For det har du bestemt, så da stemmer vel det? Jeg syntes synd på alle de menneskene som ikke kan stå opp for seg selv, og som lar seg tråkke på fordi samfunnet har sagt de ikke duger. Vi alle duger til noe, og kjære deg som ikke klarer å tro på det: stå opp for deg selv! Jeg vedder på at du kunne tatt verden med storm!


  bilde kun til illustrasjon

  "Ingen bryr seg om meg!" Vet du hvor mange som tenker det hver eneste dag? Kun på grunn av deg? Det er mange fler enn vi kan se for oss. Det er så fucked up, for ingen skal trenge å vite hvordan den følelsen er. Klart det er noen som bryr seg, men i et noe kynisk samfunn forstår jeg at det er vanskelig å innse til tider. Jeg kan ikke fatte når og hvorfor det ble sånn. Det er kvalmt ass. Hei, jeg kjenner deg kanskje ikke. Men hvis du er en snill person - så bryr jeg meg om deg. Hvis du vil at jeg skal bry meg om deg, så kan jeg bry meg om deg. Hvis du sitter alene på byen - ja, da skal jeg faen meg komme bort til deg. 

  Det siste du sier før du avslutter den kvalme seansen din med hvordan vi skal være: Du skal ikke tro du kan lære oss noe. AH, feil, atter en gang. Her er hva jeg skal lære deg: Jeg skal lære deg å være en god person mot de menneskene du møter på din vei. Jeg skal lære deg å unne andre mennesker glede, og jeg skal lære deg å trøste de som ligger nede. Jeg skal lære deg verdien av et menneskeliv, og jeg skal lære deg at man skammer seg når man oppfører seg dårlig. Jeg kan lære deg en hel masse om samvittighet, for min renner snart over. Jeg kan ta deg med på masse moro, men da må du la meg få le sammen med deg. Jeg kan fortelle deg morsomme, kleine og teite historier om livet mitt - men da må du ikke dømme meg. Fy fader, jeg kan lære deg så mye! 

  -----

  KJÆRE alle sammen! Janteloven er noe dritt. De menneskene som følger janteloven er noe dritt. Men herregud, vi må da klare å banke dritten under bordet og se forbi disse menneskene som ikke vil oss noe godt. Og dealen med dette innlegget er jo at samfunnet vi lever i - det er definisjonen på janteloven. De færreste går inn med en holdning om at "NÅ skal jeg følge janteloven". Det er så ubevisst i mange tilfeller, men også så altfor bevisst i andre. Jeg kunne ønske flere klarte å drite i hva samfunnet forventer, og at vi bare kunne levd litt mer for oss selv.

  Jeg er 100% at du ikke ville bruke alle pengene dine på den Michael Kors vesken - men du måtte jo bare passe inn i et samfunn som ikke er laget for mennesker som deg og meg. 

 • Publisert: 29.03.2016, 20:48
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 20 kommentarer
 • Å BLI PERSONLIG KAN VÆRE SKUMMELT

 • Publisert: 29.03.2016, 17:54
 • Kategori: hverdag


 • Det føles som en blåmandag, men jaggu har vi kommet oss helt til Tirsdag allerede. Jeg sitter i skrivende stund pakket inn i en way to big hettegenser i mens bloggerne står på i bakgrunn. Dagen i dag har vært en av de tyngste på altfor lenge. Ikke fordi jeg har hatt en dårlig dag generelt, men fordi jeg har vært så forbanna trøtt. Sist jeg så på klokken før jeg sovnet viste den 02:59, og bare to og en halv time senere sto en zoombie-wannabe Rebecca i dusjen med store kiwi poser under øynene og rynket på nesen over at livet kan være SÅ fælt, hehe. Neida, joda ..

  Derfor skal jeg bruke resten av kvelden på å spise opp restene fra subway middagen, svare på alle de fine kommentarene deres og syntes litt synd på meg selv. Ikke fordi det faktisk er så synd på meg, men fordi jeg syntes det selv akkurat nå. Ellers tenkte jeg å poste noe mer "personlig" her etterhvert, og er på saken med et innlegg nå. Det blir nok ikke personlig i den grad at jeg deler privatliv, men jeg tenkte å dele noen av de mange meningene mine. Alltid litt skummelt å poste noe som man "kan bli tatt på", om dere skjønner hva jeg mener .. 

  Håper dere har en fantastisk start på uken !!

 • Publisert: 29.03.2016, 17:54
 • Kategori: hverdag
 • 11 kommentarer
 • 9 TIPS TIL FLAWLESS MAKEUP

 • Publisert: 28.03.2016, 19:21
 • Kategori: REBECCA TIPSER
 • SONY DSC

  Hver mandag fremover vil jeg ha en ny spalte på plass på bloggen, hvor jeg tipser dere om noe jeg er fornøyd med, noe jeg liker eller andre ting JEG liker å lese om på andre bloger. I dag tenkte jeg å tipse dere om hvordan dere får sminken deres flawless. Ingen oppskrift på hvordan man legger sminke, for det er jeg ikke flink nok på enda, men mer hva, hvorfor og hvordan!

  SONY DSC

  1. Før du setter i gang - pass på at kostene dine er rene. Lite er så ekkelt som å skitne koster, og det påvirker sminken din mer enn du tror. Husk at sminkekoster er en bakteriebombe, og er du ikke flink på rengjøring - kan du bare takke deg selv når kvisene og urenhetene popper opp i tide og utide!

  2. En god foundation er nøkkelen på hvordan resten av sminken legger seg. Ha alltid et par gode liggende, slik at du kan tilpasse farge etter sesong. Man er naturligvis mørkere i huden i sommermånedene, enn hva man er på vinteren. Passer ingen av de fargene du har liggende - bland de sammen. Det finnes ingen lover og regler på at man kun skal bruke en farge. 

  SONY DSC

  3. Før du påfører noe som helst av produkter - vask deg godt i ansiktet og påfør en god primer. Jeg vet mange mener man skal rense ansiktet skikkelig hver eneste dag, men jeg gjør ikke det. Jeg vasker godt med en mild og enkel ansiktsrens daglig, og renser grundigere ved behov (et par ganger i uken). Jeg har dessverre ikke funnet noen produkter huden min roper "YES" til enda, så har uansett ikke noe særlig å komme med der. 

  4. Min bestevenn når det kommer til sminke er concealer. Er du så heldig at du har en naturlig flawless hud - lucky you. For oss andre er det litt mer jobb. Det finnes så uendelig mange på markedet, og jeg kjøper en ny variant hver gang min går tom. Jeg er jo ganske in-to contouring om dagen, og for tiden er det denne fra MakeUp Revolution som er den store favoritten. Den er ganske tykk, så den passer nok ikke for alle, dessverre. 


  SONY DSC

  5. Ha et lite utvalg med diverse koster. Du trenger ikke ha 30 koster liggende, men å ha noen man bytter på til de ulike produktene er et must for at sminken skal bli fin. Mine favorittkoster er uten tvil de fra Real Techniques, og de finnes i uendelig mange former og størrelser. Ellers har jeg også noen fra MakeUp Mekka som er ganske gode, men dessverre så røyter de en del - noe som er et stoooort minus! 

  6. Når du påfører solpudder, vær ekstremt lett på hånda. Ikke press sminken inn i huden, for da blir resultatet fort grått - og ser skittent ut. Rist kosten lett etter du har påført pudderet, og påfør meg lette bevegelser. Og ta heller for lite enn for mye første runde !! Legg også til en highlighter rett over der du la solpudderet - så blir du flawless herfra til månen. 


  SONY DSC

  7. Dette er uten tvil det jeg bruker lengst tid på hver eneste dag. Jeg er helt forelsket i looken hvor man sminker øynene sine litt større, og da er valget av farger utrolig viktig. Er mye delte meninger på hvilke farger man skal bruke til hvilke øyenfarger, men her er i hvertfall en liten guide: 

  Blå øyne - varme bruntoner, gull, bronse, varm grålilla og oransje
  Brune øyne - lilla, plomme, indigo, blått, olivengrønn, gull, kald rosa

  Grønne øyne - Dette er den fargen JEG har på øynene, derav kan jeg også mer om hva som passer best her. Rødlige toner får frem det grønne i øynene, og derfor bruker jeg ofte dette UNDER øynene. Ikke så mye at det syntes noe særlig, men nok til at fargen i øynene mine kommer tydligere frem. Når det kommer til skygge over øyet går jeg stort sett for varme bruntoner, som dere ser på bildet over her. Men det er veldig smak og behag - så prøv dere frem. 


  SONY DSC

  8. Vipper vipper vipper. Hvordan vippene dine ser ut har utrolig mye å gjøre for hvordan helhetsinntrykket blir. Som dere ser har jeg en hel haug liggende, rett og slett fordi jeg er så latterlig dårlig på å sette det på - og orker dermed ikke bruke tid på det. Jeg vet vipper kan være dyrt å kjøpe i butikk - men på Ebay finner du latterlig mye forskjellig - til latterlig lave priser. Men anbefaler at dere kjøper lim her hjemme i Norge, så vet dere hva dere får!

  9. Setting spray på ferdig sminket ansikt er et must. Her finner man så uendelig mange ulike varianter og merker, så ta dere en tur på Kicks eller noe lignende, så får dere garantert hjelp til å finne en som passer for deg! Er uansett ikke så mye hokkus pokkus - de fleste fungerer akkurat slik de skal! 
   

  Jeg vil bare påpeke at jeg på ingen som helst måte er noen ekspert på området, og at jeg kun tipser ut ifra mine erfaringer og meninger. Jeg endrer på rutinene mine hver eneste uke, men disse tipsene er noe jeg alltid går etter. 

  Har du noen gode tips? Sleng de i kommentarfeltet, så blir de kanskje med i neste runde :-)

 • Publisert: 28.03.2016, 19:21
 • Kategori: REBECCA TIPSER
 • 18 kommentarer
 • SKJØNNER IKKE AT DERE GIDDER

 • Publisert: 26.03.2016, 10:18
 • Kategori: DIY - TIPS


 • Vet dere hva som er enda bedre enn fredager? Lørdager så klart. I hvert fall denne - for nå har jeg FRI! Dagen skal brukes til masse påskekos, gå en tur i finværet og spise en skikkelig god middag i kveld. Og uansett hvor godt det er med et glass vin til middagen, skal jeg jaggu holde meg unna det også. Dere kjenner regla? Et glass blit to, to blir tre og plutselig står man midt på dansegulvet på et eller annet dårlig utested og sikler etter en vassen kebab som du kan spise på vei hjem. Nei, det orker jeg rett og slett ikke. Byturer med altfor mye alkohol og kjipe søndager er tydeligvis overvurdert. Skjønner ikke dere som orker det HVER helg ... 

  Processed with VSCO with x1 preset

  Jeg har som vanlig akkurat kommet hjem fra nattevakt, så bildene over er naturligvis noe jeg fant i arkivet - samlet i en mappe med ca 30.000 nøyaktig like bilder. Jeg startet min karriere som selfieqeen ganske tidlig, og har dermed masse morsomme minner å se tilbake på. Disse er vel og merke kun noen dager gamle! Nå skal jeg prøve å få meg noen timer søvn, for Lørdagen kan starte for fullt. Ønsker dere alle en fantastisk helg ♥

 • Publisert: 26.03.2016, 10:18
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 17 kommentarer
 • MEN HVEM BRYR SEG LIKSOM?

 • Publisert: 25.03.2016, 07:48
 • Kategori: hverdag
 • Processed with VSCOcam with f2 preset

  - RISE AND SHINE. IT'S FRIYAY -

  FREDAG. Den dagen i uka hyllene på polet er tomme. Den dagen middagen må spises 20:00 fordi familien samles for å se på Idol. Den dagen i uka man får fri fra jobb og endelig ser lyst på livet. Rett og slett den dagen i uka hvor alt føles fantastisk. Til og med for meg som jobber helg, er fredag fantastisk. 

  I skrivende stund ser jeg mest sannsynlig ut som en gris som er klar for slakting. Dobbelthaka hviler fint inntil resten av halsen, øynene henger litt på halv tolv og adrenalinet etter litt for mye kaffe sitter enda godt festet i hele kroppen. Men hva gjør vel det? Det er fredag, påske OG det ser ut som godværet har kommet for å bli. Jeg nyter virkelig påsken, til tross for at jeg ikke har noe ferie i år. Alle er så blide og fornøyde uansett, så hvem bryr seg vel om man må tilbringe noen timer på jobb hver dag? Ikke jeg i hvert fall! 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Hva er deres helgeplaner? 

 • Publisert: 25.03.2016, 07:48
 • Kategori: hverdag
 • 26 kommentarer
 • THIS IS WHERE THE MAGIC HAPPENS

 • Publisert: 24.03.2016, 20:24
 • Kategori: Sminke og velvære
 • SONY DSC
  - THIS IS MY CORNER -
  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Følelsen av å sette seg ned i en stol, med et utseende dratt helt ut av proposisjoner, for så å reise seg opp en liten stund etterpå og være klar for alt Hollywood har å by på. LOVE IT! Jeg elsker min lille sminkekrok, og bruker nok mye mer tid enn strengt tatt nødvendig her. Også må jeg jo teste alle de nyhetene som støtt og stadig dumper ned i postkassa her, hehe. Jeg blir forresten super happy om du vil dele dine favorittprodukter med meg. Jeg føler jeg trenger å fornye litt ting og tang, og vil helst ikke kjøpe i blinde! 

  I dag er det tid for nest siste nattevakt denne uken, så nå ligger jeg rett ut i senga og lader batteriene med rester fra dagens middag. Fikk servert ovnsbakte rotgrønnsaker med kylling idag, og nå ser jeg gravid ut i 30. måned. Ser ingen ende, for jeg er så latterlig matvrak! Håper ikke jeg er alene om dette? haha ..

  Håper dere får en fin kveld videre ♥

 • Publisert: 24.03.2016, 20:24
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 23 kommentarer
 • 240316 - MORNING SUNSHINE

 • Publisert: 24.03.2016, 08:32
 • Kategori: hverdag
 • Processed with VSCOcam with f2 preset

  - EASTER MORNING - 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  GOD MORGEN ♥
  Er det noen morgenfugler som er våkne nå? Kan tenke meg det er mange som slumrer så lenge som mulig idag, ettersom stor deler av dere nå har inntatt feriepoisjon. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb, og venter bare på å bli skikkelig trøtt. I mellomtiden har jeg tatt på meg verdens mykeste skjorte, innlosjert meg i sengen og i skrivende stund preller jeg av meg gårsdagens sminke. Er ikke det bare verdens beste følelse, dere? 


  Processed with VSCOcam with f2 preset
  Kjøpte faktisk denne skjorta i forbindelse med slottsfjell, men nå har den gått over til pysjamasbruk. Jeg tror aldri man kan få nok "daffe-hele-dagen-klær", og det er klesskapet mitt et mareritt av et bevis på. Hva skal man liksom ha på seg når man først vil være litt fin? Funker liksom ikke å dra på byen i pysjamas har jeg hørt, haha .. 

  Hva er deres planer for dagen? ♥

 • Publisert: 24.03.2016, 08:32
 • Kategori: hverdag
 • 10 kommentarer
 • OUTFIT DETAILS - KNITTED LOVE

 • Publisert: 23.03.2016, 20:37
 • Kategori: Outfits
 • SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  - PERFECT SHOES FOR SPRING - 

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset
  klokke nixon // genser bikbok // skjørt zara 

  - ONE OF MY FAVORITES - 
  Elsker hvordan man kan trikse og mikse med slike gensere. Jeg bruker mine til skjørt, shorts og over kjoler når det trengs. Jeg er veldig glad i disse fra BIK BOK, og har både kort, lang, mørk og lys. Ja, jeg er en av de som kjøper det jeg liker i alle mulige varianter og farger. Det gjør shoppingen om til en latterlig lett lek. Hurra! 

  Jeg kan virkelig ikke fordra trange, slitsomme jeans. Enten er de for lange, eller for korte. Eller så er de for store, eller for små. Og når de først passer, mister de formen sin så fort at det ser ut som man har på seg 3 størrelser for store bleier fordi alt det ekstra stoffet bare blir hengene og slenge bak på rumpa. Derfor er skapet mitt fyllt opp av svarte strømpebukser i alle mulige varianter, og til dette antrekket er jo det selvsagt et must på denne tiden av året. 

  Håper dere alle har en fin start på påskeferien. Regner med at mange av dere skal stå på ski, spiste sjokolade og spille monopol til krampa (konkursen) tar dere, og det må dere virkelig nyte til det fulle, for påske er virkelig så koselig !! 

 • Publisert: 23.03.2016, 20:37
 • Kategori: Outfits
 • 17 kommentarer
 • LUKSUS Å VÆRE JENTE

 • Publisert: 23.03.2016, 09:00
 • Kategori: hverdag
 • Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  God morgen fininger. Håper dere har en fin start på dagen? Jeg er på vei i seng etter nok en nattevakt, og tenkte jeg bare kjapt skulle innom å oppdatere litt før jeg higer etter skjønnhetssøvnen min. Av en eller annen grunn har jeg sovet skikkelig dårlig de to siste dagene, og jeg merker at handleposene under øynene begynner å formere seg over til disse store, blå IKEA posene. Heldigvis er vi velsignet med oppfinnelsen av sminke, så etter noen drag med kosten så er vi all good og fit for fight. Livet som jente assa, luksus 

  Håper dere alle får en fantastisk Onsdag!

 • Publisert: 23.03.2016, 09:00
 • Kategori: hverdag
 • 21 kommentarer
 • MIN SMINKERUTINE - STEP BY STEP

 • Publisert: 22.03.2016, 15:56
 • Kategori: Sminke og velvære
 • En av mine store interesser er å eksprimenterer med all mulig slags make up. For et par måneder siden laget jeg dette innlegget hvor jeg tar dere med gjennom min sminkerutine step by step. Dette var slik jeg la sminken min DA, i mens nå er den noe annerledes. Dette er en look med bruk av contouring, og tro dere meg - fy fader, det er vanskelig å få det til. Bare spør i kommentarfeltet om det er noe som står uklart her ♥

  1. Oljefri foundation for shiny hud - check. Jeg bruker denne fra Isadora, og er superfornøyd. Den dekker akkurat slik jeg ønsker - ikke for mye, ikke for lite. Det er også et stort pluss at Isadora ikke tester på dyr! 

  - CONTOUR THAT SHIT -

  Hvor man legger den mørke og hvor man legger den lyse varierer jo veldig fra person til person. Jeg har et litt rundt ansikt, og liker derfor ikke å dra den hvite under øynene helt ut i kanten. Her legger jeg heller et mørkere pudder - for å skjule "bredden".   Jeg legger kun et tynt lag pudder over sminken. Denne er ganske nøytral i fargen (men likevel litt for mye for meg), så derfor bruker jeg bare litt på kosten på "klapper" det på plass der jeg  ønsker det.   Bahama Mama solpudder - påføres der jeg la den mørke contouringen. Rett under kinnbeina, øverst i panna, siden av nesa, under haka og under kjeven hele veien. Skjule det man skjule kan, si ;)

  Denne sverger jeg til! Den legger jeg på kinnbeina for å fremheve, litt på neseryggen, rett under øyenbrynene og bittelitt på haka. Men slik som jeg har forstått det, er det veldig smak og behag hvor man velger å legge det. 

  Jeg ELSKER å bruke tid på å sminke øynene mine. Det er dette jeg bruker lengst tid på hver eneste dag, nettopp fordi det gjør så utrolig mye med resten av uttrykket. 


  SONY DSC

  Kjøpte denne pennen på Ebay (av alle steder), og tror jaggu jeg må bestille meg enda en. Men først skal jeg lære meg å forme brynene mine skikkelig. Syntes det er så latterlig vanskelig, og jeg misunner alle som har de perfekte brynene!

  SONY DSC

  Er det noe jeg syntes er litt synd, så er det denne trenden med at å bruke mye sminke ikke er greit. At man skal dømme en person opp og ned fordi vedkommende velger å bruke lenger tid foran speilet enn hva du selv gjør. Personlig elsker jeg å bruke tid på å eksprimentere, og kan sitte flere timer foran speilet i mens jeg lar sminkekostene trylle ansiktet mitt om til noe JEG liker. Samtidig er jeg veldig glad for at jeg er komfortabel nok til å gå en dag på jobb uten sminke. Noen dager er det bare helt fantastisk! 

  Noen produkter her du kjenner igjen? Eller har du noe å anbefale? 
   

 • Publisert: 22.03.2016, 15:56
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 36 kommentarer
 • DETTE IRRITERER MEG

 • Publisert: 22.03.2016, 09:27
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg tror vi alle har vært der. Dere vet hun dama som sniker foran deg på bussen? Eller han lystløgneren som tror du går på alle løgnene hans? Jeg er egentlig en veldig postitv person, noe jeg ser på som en av mine beste egenskaper. Men jaggu kan jeg bli irritert, og det er heller ikke få ting som irriterer meg. Det er vel kanskje en av de negative egenskapene igjen. MEN, det kunne vært verre, right? Jeg beklager språket litt sånn på forhånd. Ble litt revet med innimellom her.. 

  Processed with VSCOcam with x1 preset

  - PLEASE, PLEASE, PLEASE - 

  1. Handleturen fra h******. Du vet når du står der sulten som en hval, endelig har kommet først i køen - så skal de som jobber der dele helgens referat med hverandre, le litt og smile ekkelt til deg som om du liksom skal forstå at de bare MÅTTE ta den praten akkurat nå. Please ..

  2. Bussmafiaen. Når du, midt i rushen står presset mellom to svette armhuler på bussen, og endelig kan trykke på stopp knappen for å hoppe av på neste stopp. Men så kommer du deg f*** meg ikke av, fordi de ørtentusen folkene som står på utsiden ikke har lært seg " AVSTIGNING FØR PÅSTIGNING". Ååå jeg blir GAL!

  3. Du som vet alt. Ja, du som hele tiden skal rette på ALT de rundt deg gjør, sier og til og med føler. Neste gang du føler for å fortelle meg noe jeg åpenbart allerede vet - ta hintet og stapp hodet ned i jorda og fortell det til all marken du finner der istedenfor. De setter garantert større pris på det enn meg!

  4. Arrogante og overlegne mennesker. Jeg tror faktisk ikke jeg trenger å utdype denne så mye. Jeg bare orker ikke stå ved siden av et menneske med nesa så høyt i sky at den nesten treffer månen. Har ingenting å si om du er kjendig eller ei - men det er faktisk veldig hyggelig å bli kjent med nye mennesker, altså :-)

  Processed with VSCOcam with b5 preset

  5. Barn i butikk. Jeg har stor forståelse for at barn i ny og ne kan være litt vanskelige, men jeg tror ikke det hjelper å ryke stemmebåndet for å fortelle kidden din at han ikke får sjokolade til middag. Ikke rart kidden ikke vet hva innestemme er, når du ikke vet det selv. 

  6.  Festivalløven. Jeg var på min første festival i sommer, og det var gøy det altså. Problemet er bare hun venninna til søstra til katta til naboen som vet ALT man burde vite om festivaler, og som ikke er redd for å fortelle deg at du bruker feil hårstrikk, for hvite sko og drikker feil type øl. Come on, pleeease 

  7. Den negative. Den personen som aldri finner noe positivt å snakke om, og kun kaster seg over alle mulige samtaleevner som man kan vri og vende til det negative. Bare smil, kjære deg. Jeg tror du kanskje kunne kledd det! 

  Processed with VSCOcam with x1 preset
  - slenger med et lite smil midt oppi all irritasjonen her, jeg -

  8. Facebook-vennen. Som egentlig ikke er en venn, men nok en gang venninna til broren til katta til naboen tre hus bortafor. Hvor mange ganger må jeg avslå forespørselen om å spille det kjipe spillet ditt? J e g  v i l  i k k e. 

  9.  Mobilfreaken. Dette er den verste av de alle. Jeg var en av de verste før, og fy som jeg skammer meg. Ja, jeg kommer gjerne på besøk, men kan jeg please få fem minutter av tiden din? Det er nemlig ikke så interessant å se nesa di trykt ned i den skjermen 3 timer på rappen imens du ivrig later som du hører på det jeg har å si. Håper en hai glefser tak i telefonen din neste gang du er på båttur ... 

  Del gjerne deres irritasjonsmomenter. Syntes det er så morsomt å lese! 

 • Publisert: 22.03.2016, 09:27
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 20 kommentarer
 • ALDRI MER EN BLÅMANDAG

 • Publisert: 21.03.2016, 19:22
 • Kategori: hverdag


 • - MONDAY VIBES -

  Det er lenge siden jeg satt meg ned for å skrive noe på denne bloggen. Jeg tror helt ærlig jeg har glemt hvordan man gjør det, for jeg har brukt 15 minutter bare på å finne ut hvordan jeg skulle formulere at det er lenge siden jeg har blogget. Jeg har kladdet litt i en utskrevet skolebok om hvordan jeg ønsker at bloggen skal være fremover, og krysser fingrene for at jeg faktisk orker å holde det ved like - for en gang skyld.

  Denne uken jobber jeg natt, så jeg har brukt dagen på å sove altfor lenge, sove enda litt til og spist enda mer enn det igjen. Tatt litt selfies og redigert de i en sykt avansert collage har jeg også gjort mellom slagene av søvn og mat - og ikke la dere lure folkens, dobbelthaken er der fortsatt. Ettersom den støtt og stadig blir nevnt når jeg ikke har noe mer interessant å skrive om, dedikerte jeg et par linjer til den her også. Funny right? 

  Nå skal jeg preppe meg klar for jobb. Og med preppe mener jeg selvfølgelig å legge med ned på sofaen med et øye på tv´en og et på alt det spennende som skjer rundt på sosiale medier. Her i hus er det ingenting som heter blåmandag - og takk gud for det! Ha en super kveld videre ♥

 • Publisert: 21.03.2016, 19:22
 • Kategori: hverdag
 • 23 kommentarer
 • hits