Rebecca Holder

10 TING SOM IRRITERER MEG

 • Publisert: 13.09.2016, 21:17
 • Kategori: irritasjonsmomenter
 • Jeg irriterer meg over ditt og datt, og samler det opp i notater på mobilen min hver gang jeg kommer over noe. Jeg skulle gjerne sagt at jeg endelig har samlet opp noen igjen, men hva er så veldig endelig med det liksom? Det er jo irriterende ..

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  DEN NEGATIVE
   Jeg sliter meg å forstå hvordan livet ditt kan være fint når alt handler om å rakke ned på andre. Du blir faktisk ikke penere av å kalle meg stygg, og du blir ikke smartere av å kalle meg dum. Jeg tror faktisk du til slutt havner nedi en grøftekant fordi du ikke lenger klarer å se det positive i livet. SMIL LITT DA, liksom

  JENTER SOM HYLER
   
  Jeg får helt vondt i kroppen når jeg sitter på buss, trikk eller prøver å shoppe litt - men blir avbrutt av noen som skriker helt til månen fordi hun mistet en tyggegummi på bakken. Jeg blåser i om du er 10 eller 20, du er faktisk like irriterende uansett. 

  SKJULT NUMMER
   Åh herregud, er det noen som takler dette? Hvis noen ringer meg med skjult nummer kaster jeg mobilen ned i nærmeste kumlokk i protest. Jeg vil gjerne vite hvem som ringer meg, hvis ikke gidder jeg ikke prate med deg! 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  DU KAN BARE DRITE I Å KOMME AV
  Denne har jeg nevnt før, men vi er faktisk ikke en gjeng flodhester. Jeg blir like forbanna hver gang noen presser seg inn før jeg har rukket å gå av bussen. Nå har jeg sluttet å vike for dem også, og går gjerne rett inn i den tullingen som ikke klarer å se seg for. Og det beklager jeg ikke en gang!

   USAKLIGE KOMMENTARER
  Ikke misforstå - kommentarer er utrolig koselig. Men hvorfor i all verden skriver du "fine bilder:)" på et innlegg om dyremishandling? Man publiserer ikke bilder av dyr som lider fordi bildene er så forbanna fine. Eller når man skriver et innlegg om at man har hatt det litt tøft i det siste, og noen slenger ut med "virker som om dagen din har vært super:)" NEI, jeg skrev jo nettopp det motsatt. 

  TREGT INTERNETT
  Hva skal man si? Prøver å laste inn en side, men blir sittende å se på halve dobbelthaka til en random person på VG ti dager før man innser at bildet egentlig var av en hest. Det er sjeldent jeg vil kaste en tallerken i veggen - men denne får meg til å gjøre hva som helst.

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  NO SERVICE, I SERVICEBRANSJEN
   Okei, denne irriterer meg faktisk mer enn den over. Hvorfor skal du jobbe med mennesker, når du kun ødelegger for bedriften du skal fronte? Du er en ambassadør, et ansikt utad og den personen som skal skape et godt rykte. Istedenfor henger du over telefonen, tar noen selfies og himler med øynene når jeg spør om et ekstra glass vann. Hvordan endte du egentlig der? 

  NEDTUREN PÅ SUBWAY
   Jeg er i overkant glad i ferdigmat, og subway er en stor favoritt. Jeg bestiller alltid 1/2, men når vedkommende bak kassa kutter den opp, legger bort den store biten og etterlater meg med en tørr skalk. Nei takk! 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  FACEBOOK STATUSEN
  Skriv gjerne en status altså. Men når du skriver "Det er så slitsomt når ingen vet eller bryr seg om hvordan jeg har det", og svarer "vil helst ikke prate om det" når noen spør deg hva som er galt. Der har du kanskje svaret ditt. 

  HØYTTALER
   Er det noe jeg virkelig ikke takler, så er det å prate med folk som skal ha meg på høyttaler. For det første så hører jeg ikke hva du sier, og for det andre så hører jeg hva naboen din diskuterer om. Men tror det bare er jeg som er litt sær. 

 • Publisert: 13.09.2016, 21:17
 • Kategori: irritasjonsmomenter
 • 42 kommentarer
 • Å GUD SOM DU IRRITERER MEG

 • Publisert: 06.05.2016, 15:30
 • Kategori: irritasjonsmomenter
 • Nå er det en liten stund siden sist jeg delte irritasjonsmomenter med dere. Notatene på telefonen har fylt seg opp, og skrek til meg i går at NÅ var det på tide å få det ut til folket. Jeg er faktisk ganske fornøyd, ettersom jeg alltid tar opp telefonen og noterer når jeg står der og bare vil skrike vedkommende opp i ansiktet. Here we go:

  SONY DSC

  RULLEDØRMAFIA: Jeg blir gal gal gal. Når skal dere lære at døren faktisk ikke går fortere rundt selv om dere dytter på dem? Faktisk får det motsatt effekt, og det burde du kanskje ha lært etter å ha kræsjet i døra ørten tusen ganger fordi den STOPPER når du dytter på den. 

  TAKK, SIER MAN DA: Dere klager og klager over at bussene aldri venter der dere løper med halve veska hengende på utsiden for å komme dere tidsnok på jobb. For det første så er det DU som er litt i seneste laget, og for det andre så forstår jeg sjåføren så forbanna godt. Hvorfor skal han bruke SIN tid på å vente, når dere ikke engang klarer å få frem et TAKK de gangene han faktisk venter? Det er flaut ass.

  RØYKEREN: Når vi først er inne på buss, la meg fortelle deg en ting. Jeg røyker faktisk ikke, selv om du tror hele verden gjør det. Og jeg vil helst ikke være passiv røyker de gangene jeg venter på at bussen skal plukke meg opp etter en lang dag på jobb. Men det bryr jo ikke deg der du står. For det første så får jeg ALL røyken rett i fleisen, og for det andre må jeg sitte å lukte på deg hele bussturen hjem etterpå. Det er liksom så unødvendig! 

  VIL DU HA EN GRATIS DRINK? Men du får ikke drikke den, du skal bade i den. For du drar nemlig med deg en FULL drink ut på dansegulvet, du ja. Og når du veiver med armene dine, så tenker du kanskje ikke på at halve drinken treffer meg både i ansikt og hår? Nei, jeg har lagt merke til det, du. Også unnskylder du deg med et sykt søtt smil og danser videre. Du var forresten ikke søt! 

  SMALLTALK: Det er hyggelig å møte gamle bekjente altså. Og jeg slår gjerne av en prat - hvis vi har noe å prate om. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg bare smiler pent og sier hei før jeg farter forbi igjen. Jeg er faktisk ikke så interessert i å stoppe opp å snakke med en som jeg utvekslet én strofe med på barneskolen. "tjaaaa, hva driver du med om dagen da?" "hehe, fint vær i dag da". Ser du ikke hvor lite vi har å snakke om? 

  SELGEREN: Jeg har jobbet mange år i butikk, og vet at det stilles krav til deg som selger. Men poenget er jo ikke at du skal skremme BORT alle kundene. Jeg kan ikke en gang telle på to hender alle de butikkene jeg har boikottet. "Hei, vil du ha noe hjelp eller?" "hehe, neida, bare titter litt jeg". Og der var vi i gang! Så fort man ser på en melkekartong, kommer jo selgeren bort, og bare "hehe, ja den melken er sykt god. Kim K drikker den hver dag, og man blir sykt pen av å drikke den". Please, la meg handle i fred. Jeg spør om hjelp om jeg trenger det :-)

  SYTEPAVEN: Jeg orker virkelig ikke å omgås med mennesker som syter like mye som bussen er forsinket. Kjære deg, om det er noe som plager deg - jeg lytter gjerne. Men å være sammen i 5 timer på rappen, og samtlige består av å høre hvor kjip hunden din er,  hvor sulten du er, hvor lite strøm telefonen din har, hvor mye penger du brukte på byen forrige helg og hvor kjipt det er at de ikke solgte Costume på Kiwi ... nei, jeg orker ikke. 

   

   

 • Publisert: 06.05.2016, 15:30
 • Kategori: irritasjonsmomenter
 • 23 kommentarer
 • hits