Rebecca Holder

WHAT´S IN MY BAG?

 • Publisert: 30.08.2016, 14:37
 • Kategori: FAVORITES
 • SONY DSC

  Jeg elsker slike innlegg hos andre bloggere, så derfor tenkte jeg å kjøre på en runde til her hos meg. Jeg postet jo en slik cocktail for en god stund tilbake, men både vesken og innholdet er byttet ut, så why not. Vesken dere ser over her fikk jeg til bursdagen min, og er den jeg alltid har med meg. Her får man plass til alt man skulle trenge, og enda litt til - noe som passer fint når den skal henge over skulderen på en jente. 

  SONY DSC

  Matchende lommebok og telefonen min er ALLTID med enten jeg har veske eller ei. Jeg er litt vel opptatt av det estetiske, og måtte derfor ha lommebok i samme serie som vesken. I tillegg var jeg lei av å ha kortene slengt over alle hauger, så nå har jeg litt kontroll - og det var jaggu på tide! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg må alltid ha med meg litt småtterier for å ordne på en eventuell ødelagt sminke i løpet av dagen. Dette ligger ALLTID i en liten veske i tilfelle noe skal knuse, støve av, osv. Jeg har ikke alltid med meg like mye, men en kost og et pudder har fast plass i cocktailen. 

  SONY DSC

  Ørepropper, dilldall til leppene og hårbørste !! Jeg drar ALDRI ut av huset uten en børste i veska, og tengle teezer har vært en fast følgesvenn de siste årene. At man kan ha "lokk" på under, gjør at man slipper at masse møkk fester seg i den. DET er noe jeg virkelig digger, hehe. 

  SONY DSC

  Kalender for å skrive avtaler (fikk egentlig en annen til jul som jeg likte mye bedre, men den har jeg dessverre rotet bort .. rotehue), OB for nødsituasjoner, nøkler og solbriller er også fast inventar. Solbrillene finner man som regel oppå hodet - hårbøyle much. 

  SONY DSC

  Ellers finner man alltid en vannflaske og masse gamle kvitteringer liggende overalt. MEN dette utgjør i hvert fall min cocktail av en veske. Det absolutt viktigste er selvfølgelig telefonen min - den er med meg absolutt over alt. Jeg vil kanskje kalle med mild avhengig, ettersom jeg fint klarer å legge den fra meg, men aldri forlate den helt, haha. 

  Dette var i hvert fall i min veske, hva har dere alltid i deres?

 • Publisert: 30.08.2016, 14:37
 • Kategori: FAVORITES
 • 24 kommentarer
 • SUMMER FAVORITES

 • Publisert: 13.08.2016, 12:21
 • Kategori: FAVORITES
 • SONY DSC

  1. All time favorite, Biotherm fuktighetskrem 2. Oversized solbriller for oss med store hoder 3. Isadora Undercover Primer 4. Mineralpudder fra MAC som gir perfekt sommerglød 5. Sololje for en enda bedre farge 6. Pudder som matter ned blanke fjes. Dette er SÅ bra! 7. Betakaroten 8. Tørr shampoo, min bestevenn rett etter operasjonen 9. NYX lipbutter, med farge 10. Denne gir også en bedre brunfarge, helt fantastisk !! 11,12,13. For fine sommernegler

  SONY DSC

  IsaDora Anti-Shine, Mattifying Powder 

  Denne er helt fantastisk. Som jeg har nevnt så utrolig mange ganger tidligere, så tester ikke IsaDora på dyr, noe som gjør at selve merket er gull verdt. Ellers bruker jeg denne over mineralpudderet fra MAC, i et veldig tynt lag selvfølgelig. Men for meg som fort blir blank, er denne helt super sammen med primeren dere ser under her. Den får man også kjøpt med litt farge om man ønsker det! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Betakaroten tar jeg veldig av og på - rett og slett fordi jeg ofte glemmer det. Men når jeg først er flink, så ser jeg jaggu resultater også. Jeg får en mye finere farge, den holder godt og huden min (spesielt i ansiktet) blir mye mer jevn. Me like! 
  Det har jo blitt mye soling på balkongen i sommer, og ikke fullt så mye festligheter ute. Litt her og der så klart, men med begrenset bevegelighet er det bedre å holde seg hjemme med en god bok i rolige omgivelser. Derfor har jeg satset på en fin farge i år, selv om den nå dessverre er borte. Er jaggu ikke lett å bli brun når man må sole seg i regn. Bedre lykke neste år :-)

  Håper dere alle får en super Lørdag !! 

   

 • Publisert: 13.08.2016, 12:21
 • Kategori: FAVORITES
 • 17 kommentarer
 • APRIL FAVORITES: MAKE UP

 • Publisert: 06.05.2016, 19:30
 • Kategori: FAVORITES
 • Jeg elsker å kunne vise frem mine favoritter - og denne gangen ble det sminkefavoritter fra April. Jeg er jo ikke akkurat redd for å klistre på meg et ansikt som ikke er mitt, og jeg har en hel haug av ulike produkter liggende. Likevel er det bare noen som får være mitt faste følge! I mens noen har vært med på en lang reise over flere år, er andre nye favoritter - og hvis du har noen tips om noe jeg bare MÅ prøve - skrik ut i kommentarfeltet! 

  Bildene i dette innlegget er tatt sent på kvelden, så jeg slet så latterlig med å få "the perfect light", og til slutt måtte jeg bare kaste inn håndkleet og innse at kampen var tapt. Jeg har prøvd alt av redigering, og for dere som er litt flinke på slikt - jeg vet dere ser alle kornene som gjemmer seg over hele bildet. 

  SONY DSC

  ISADORA
  ----------

  Denne foundationen har jeg skrevet om flere ganger før, og det er jo bare et tegn på at den fungerer akkurat slik jeg ønsker. Den er ikke for tynn, og den er ikke for tykk. Den er oljefri, og matter ned huden slik at jeg ikke ser ut som et speil i trynet utpå ettermiddagen. Jeg har fargen 55 Medium beige (eller var det 66?), og den er akkurat passe beige i undertonen, slik at jeg slipper denne falske rosafargen all over. 

  Primeren kjøpte jeg i starten av April - and I love it! Den passer huden min perfekt, og er heller ikke for tett. Jeg har prøvd ulike både fra Dior og Bare Minerals, og selv om de koster flere hundre kroner mer enn denne, funker de ikke noe bedre. Det beste er jo at Isadora ikke tester på dyr - og det er en STOR icebreaker for min del!

  SONY DSC

  ALL EYES ON ME
  -----------------
  Jeg er en sucker når det kommer til å sminke øyne. Jeg elsker å bruke tid foran speilet, og jeg elsker å se hvordan udyret nærmer seg skjønnheten med et sveip her, og et sveip der. Men denne måneden har jeg holdt meg til det enkle. Kun ei litta cateye strek her, og en liten mascara dæsh der - finale finito. Øyebryn er jo greit nok, og der gjør jeg aldri verken mer eller mindre. MEN, hvis du vil ha en god penn, til en billig penge - sjekk ebay. Denne betalte jeg 5kr for, og den funger som bare rakkærn. Og i tillegg slipper man å drasse rundt på både spisser og pensel i tillegg. Win Win!

  SONY DSC

  POWDER UP YOUR FACE
  ----------------------

  Favorittpudderet mitt all time !! Jeg har prøvd så uendelig mange, og jeg har feilet så uendelig mange ganger. Men dette pudderet skuffer aldri. Det er riktignok ikke noe fint når det kommer til contouring, men det er heller ikke det jeg bruker det til. Det dekker godt, gir en fin glød og fungerer både med og uten foundation under. Rett og slett et pudder jeg anbefaler videre!

  Bahama Mama pudderet er også en stor favoritt. Hvor mange av oss har ikke gått rundt som lysende fyrverkeri? Ja, jeg sikter selvfølgelig til alle disse oransje pudderne du får tak i der ute. Dette er rett og slett bare brunt, og du bestemmer helt selv hvor sterk farge du ønsker. Jeg personlig bruker nesten ingenting, og tror derfor jeg kommer til å ha dette til dagen jeg dør. Så da ble det jo faktisk billig også! Win Win AGAIN!

  Solpudderet til BareMinerals er også en slager her i hus. Det gir en litt mer glødende farge enn Bahama Mama, og er fin å bruke hvis man ønsker å droppe rougen en dag. Jeg har brukt denne i flere år, men la den på hylla for noen måneder siden. Men nå i April dro jeg det frem igjen - og jaggu hadde jeg glemt hvorfor jeg likte det så godt. Det fungerer bare til ALT!

  SONY DSC

  KISS MY LIPS GOODNIGHT
  ------------------------

  Det er vel ingen hemmelighet at vi alle liker å ha mye, fine lepper. Jeg personlig er helt avhengig av å ha noe på leppene til en hver tid, og denne måneden er det disse to, pluss carmex som stikker av med seieren. Lip Balmen fikk jeg til jul - og gurimalla, så godt den lukter. Den fukter perfekt, og smaker ikke vondt slik som mange andre gjør, haha. Også topper jeg det selvfølgelig med en lipstick - og jeg er klar for å kysses god natt! 

 • Publisert: 06.05.2016, 19:30
 • Kategori: FAVORITES
 • 37 kommentarer
 • MY EVERYDAY MAKEUP

 • Publisert: 12.10.2015, 21:19
 • Kategori: FAVORITES


 • FOR en flott mandagskveld. Gullrekka på TV med Hotel Cæsar, Jakten på kjærligheten OG Farmen. Derfor har jeg hostet opp noen bilder av sminken min, og tenkte å vise dere min daglige makeup routuine. Den er veldig lite spennende, og helt sikkert ikke inspirerende for dere som faktisk vet hva dere prater om, MEN for dere som er like newbie som meg - here we go!  1. Jeg starter alltid med Isadora Hydralight foundation. For dere med glinsende hud er denne midt i blinken, da den er MATT og fri fra olje. Den er heller ikke testet på dyr, noe som er et ekstremt stort pluss i boka. Jeg har fargen 66 Medium Beige 

  2. Jeg har vært trofast til Isadoras mineral foundation powder i mange år, og kan gå 100% god for den. Den legger seg perfekt på huden, og er blir ikke liggende som et lag på utsiden av huden som ikke puster. Der er jeg ekstremt påpasselig, for jeg hater svettedråper hengene ned fra nesetuppen. Jeg har fargen 04 Medium Beige

  3. Denne bronzeren fra BareMinerals har jeg hatt i sikkert 2 år, og den er fortsatt laaangt fra tom. Jeg er ekstremt fornøyd med denne, da den legger igjen en naturlig farge, og den er verken for mørk eller for lys. Det verste jeg ved er bronzere/solpudder som blir gråaktig når man fører på. FYSJ. Jeg har fargen Warmth

  Til foundation bruker jeg kun fingrene til å føre på med, da jeg syntes det gir et jevnere resultat. Hvis noen har en kost jeg bare MÅ ha, skrik ut. Ellers bruker jeg Isadora sin BigBrush til pudder, og Real Techniques til bronzeren. Her bruker jeg også en liten kost  når jeg fører på, men den glemte jeg å knipse bilde av, Wops  1. Eyebrow brush, et absolutt MUST i sminkevesken. Mine står til alle kanter hver morgen, og jeg er heldig hvis jeg slipper å lime hårene med superlim for å få de i riktig retning hver morgen

  2. Smokey eyes / eyebrow kit. Jeg legger alltid "basen"  til brynene mine med en helt enkel penn fra H&M først, deretter fyller jeg inn med to ulike farger for å få litt "spill" i blikket. Ikke noe jeg er en mester på, men jeg lærer hver dag - heldigvis. Smokey eyes bruker jeg kun de gangene jeg vil pynte meg litt ekstra. 

  3. EyeLiner fra GOSH er et must til trøtte og slitne øyne, noe jeg først har lært nå nylig. Tenkte jeg kunne vise hvordan jeg gjør det i et annet innlegg, men kort forklart: jeg legger det nederst ved vippene på halve øyelokket, og en "vinge" i ytre del av øyet. 

  4. Vippetang - MUST HAVE! Jeg har så irriterende korte og lite flatterende vipper, at en ekstra bøy gir den lille touchen som mangler i mitt ellers så trøtte blikk.

  5. Volume Million Lashes mascara fra L'oreal. Gir utrolig mye volum og lengde, men ettersom den snart er tom tenkte jeg å teste ut den nye varianten, da den skal være hakket bedre. ME LIKE: 

  NOEN AV OSS SOM BRUKER NOE AV DET SAMME? ELLER HAR DU NOEN "MUST HAVE" JEG BURDE VITE OM?
  SETTER ALLTID PRIS PÅ GODE TIPS!

 • Publisert: 12.10.2015, 21:19
 • Kategori: FAVORITES
 • 37 kommentarer
 • DET PERFEKTE MÅLTID

 • Publisert: 29.09.2015, 18:26
 • Kategori: FAVORITES
 • Ettersom min kjære samboer jobber kveld idag, måtte jeg lage min egen "middag", og endte opp med speltlomper, philadelphia, ruccola og laks/spekeskinke med en frisk smoothie ved siden av. Etter at jeg startet å blogge har jeg innsett at det ikke bare er å smøre på litt ost her og slenge litt laks der, for her skal det danderes og knipses bilder til den store gullmedalje før jeg kan hugge innpå. Men godt smakte det, og med litt ekstra pålegg på hver ble jeg til og med mett. Så nå skal jeg rulle meg sammen på sofaen og nyte de siste hjemme-alene timene. Jeg elsker å krype sammen i en varm armkrok, samtidig som det også er deilig å legge seg ned i stjerneformasjon helt for seg selv ♥ Ha en fin kveld videre!

 • Publisert: 29.09.2015, 18:26
 • Kategori: FAVORITES
 • 20 kommentarer
 • ONE OF MY FAVORITES

 • Publisert: 25.09.2015, 16:16
 • Kategori: FAVORITES
 • ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  

  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  

 • Publisert: 25.09.2015, 16:16
 • Kategori: FAVORITES
 • 15 kommentarer
 • hits