Rebecca Holder

DIY: FRA SØPPEL TIL GENIALT

 • Publisert: 18.10.2016, 16:10
 • Kategori: DIY - TIPS


 • Gjett hva jeg har gjort i dag? Jeg har gjort beholdere til q-tips om til beholdere for sminke på 1-2-3. Selv om jeg ikke er noen ekspert, ble jeg ganske fornøyd med resultatet - selv om jeg skal prøve med en gang til for å finpusse litt på bobler og kanter - altså de punktene som er vanskeligst å få til. 

  For å gjøre det samme som meg, trenger du: 
  Beholder av en eller annen type, folie, saks og eventuelt teip


  Over her ser dere hvordan boksene så ut i utgangspunktet. Jeg anbefaler ingen som aldri har gjort dette før å bruke disse typene. Den ene er tross alt rund, og den andre har lokk - noe som gjorde hele greia hundre ganger verre for en nybegynner, haha. 

  Jeg valgte folie med marmor mønster, og denne får du kjøpt på Panduro til rett under hundrelappen om du ønsker å bruke den samme. De har også MANGE andre kule mønster, så det er bare å velge etter ditt behov. Ettersom dette var min første gang, valgte jeg å teipe fast bunnen, selv om det verken ble pent eller elegant. De skal heldigvis ikke selges, så who cares! 

  Det er viktig å klippe folien 100% rett, og ta seg GOD tid. Jeg er en rastløs person som trodde dette skulle ta et par minutter. DER tok jeg feil, så når jeg skule lage den runde ble hele greia full av bobler og shit. Du kan jo også bruke denne folien på for eksempel et spisebord eller stuebord - men da anbefaler jeg at dere får hjelp. Kjedelig om noe alle kan se ender opp i katastrofe, haha. 

  Her har dere i hvert fall det halvgreie resultatet. Alene ser det jo ut som noe et barn i barnehagen kunne laget, men når jeg fikk sminken på plass så det heldigvis mye bedre ut. Tenkte å vise dere hvordan det ble på sminkebordet også, men det får jeg ta en dag jeg har ryddet opp der, hehe. 


  Beklager at bildene ble SÅ latterlig lyse, jeg har ikke helt kontroll på det nye kameraet enda. Enten blir de for lyse, eller for mørke. Eller så blir de skurrete eller feil fokus. Jeg får det rett og slett ikke til, haha. Regner med tiden vil hjelpe meg litt der :-) 

  HVA ER DERES BESTE "DIY" TIPS? 

 • Publisert: 18.10.2016, 16:10
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 34 kommentarer
 • HOW TO: ØDELEGGE SMINKE PÅ 1-2-3

 • Publisert: 09.10.2016, 13:46
 • Kategori: DIY - TIPS
 • Ettersom det er søndag, og absolutt ingenting å finne på, tenkte jeg det var på tide å ta hånd om den ødelagte sminken min. Jeg dro frem alt jeg trengte, og tenke å lage et innlegg til dere om hvordan man fikser et knust pudder. Med iver i øynene og motivasjonen på plass satte jeg i gang, men innså fort at dette slettes ikke gikk den veien jeg ønsket. SÅ, her har dere oppskriften på hvordan dere ødelegger en highlighter på 1-2-3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 1

  Finn frem det du trenger. Antibac, t-skje, en poste og selvfølgelig det ødelagte pudderet. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 2

  Knus alt pudderet så du sitter igjen med noe som ligner på sand. Pass på at du får med alt som ruger i kantene og at det ikke er noen store "korn" med pudder som ligger sammenklistret. Da kan det nemlig hende du klarer å redde noe - og det skal du jo ikke i dette tilfelle. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 3

  Hell oppi noen dråper av den hellige antibac´en - og pass på at du fordeler den godt. Hele greia skal bare bli en klissete deig av sminke. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  STEG 4

  Legg plastposen over, og press ned med undersiden av skjeen. Pass på at du presser godt i kantene, og at posen er litt løs slik at alt pudderet fester seg som en gjørmeball. Deretter drar du av posen, og ...


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  INNSER NEDERLAGET. Pudderet er nå en smørje av en highlighter, og absolutt ikke noe du kan bruke lenger. Halvparten sitter igjen på posen, og resten på skjeen - som forøvrig må vaskes med grønnsåpe og plumbo for å fjernes. Ingen god kombinasjon. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Du kan jo alltids bruke den til neste karneval, eller hvis du liker å ha en seig smørje mitt i fleisen til hverdags. Det faller liksom ikke helt i smak her hos meg, så nå er en ny på vei i posen og denne ligger trygd plassert i restavfallet (ja, vi kildesorterer til og med). Og for dere som vil nevne at det bare er å prøve på nytt: det har jeg allerede gjort. 4 ganger! 

  KOS DEG MED DIN NYE, ØDELAGTE HIGHLIGHTER!

 • Publisert: 09.10.2016, 13:46
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 33 kommentarer
 • SKJØNNER IKKE AT DERE GIDDER

 • Publisert: 26.03.2016, 10:18
 • Kategori: DIY - TIPS


 • Vet dere hva som er enda bedre enn fredager? Lørdager så klart. I hvert fall denne - for nå har jeg FRI! Dagen skal brukes til masse påskekos, gå en tur i finværet og spise en skikkelig god middag i kveld. Og uansett hvor godt det er med et glass vin til middagen, skal jeg jaggu holde meg unna det også. Dere kjenner regla? Et glass blit to, to blir tre og plutselig står man midt på dansegulvet på et eller annet dårlig utested og sikler etter en vassen kebab som du kan spise på vei hjem. Nei, det orker jeg rett og slett ikke. Byturer med altfor mye alkohol og kjipe søndager er tydeligvis overvurdert. Skjønner ikke dere som orker det HVER helg ... 

  Processed with VSCO with x1 preset

  Jeg har som vanlig akkurat kommet hjem fra nattevakt, så bildene over er naturligvis noe jeg fant i arkivet - samlet i en mappe med ca 30.000 nøyaktig like bilder. Jeg startet min karriere som selfieqeen ganske tidlig, og har dermed masse morsomme minner å se tilbake på. Disse er vel og merke kun noen dager gamle! Nå skal jeg prøve å få meg noen timer søvn, for Lørdagen kan starte for fullt. Ønsker dere alle en fantastisk helg ♥

 • Publisert: 26.03.2016, 10:18
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 17 kommentarer
 • JANUAR FAVORITTER

 • Publisert: 27.01.2016, 18:03
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 1. Min store fav når det kommer til parfymer - Versace Bright Crystal Absolu  2. Bahama Mama bronzer  3. BEN NYE luxury powder (anbefales)  4. Tangle Teezer  5. Tørrshampo fra Sunsilk (denne lukter også helt nydelig)  6. Mine nye favoritter fra MakeUp Mekka  7. Maybelline lipstick, farge 725  8. Mary Lou manizer Highlighter  9. Krem fra Biotherm love love love!

  SONY DSC

  Wow, tenk at Januar snart takker for seg, og en ny måned melder sin ankomst. Her har dere mine favoritter fra måneden som har gått - noe som allerede er godt brukt, men også noen nyheter. Jeg har jo fått øynene skikkelig opp for alt som kan gjøre sminken min enda litt finere i det siste, og det nyeste tilskuddet i samlingen er kostene mine fra MakeUp Mekka. Og enda venter jeg på flere i posten .. Nå mangler det bare et lite sminkebord på rommet, en årstid som gir noen timer ekstra dagslys og noen timer på treningssenteret (haha hvem prøver jeg å lure), så er alt i boks! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Må forresten anbefale denne tørrshampoen til alle som enten har like flatt hår som Danmark, eller som får like fort fett hår som meg. Den lukter himmelsk, fungerer supert og er såpass liten at man alltid kan ha den med seg i veska ♥

  Håper dere har en super dag !! 

 • Publisert: 27.01.2016, 18:03
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 25 kommentarer
 • DIY - FIKS DET KNUSTE PUDDERET

 • Publisert: 26.01.2016, 15:57
 • Kategori: DIY - TIPS
 • HEI ♥

  Dere vet de dagene man våkner og innser at idag trenger man ikke engang prøve å se pen ut? Ikke? Nei, da er du forbanna heldig i så fall. Idag har jeg en slik dag, så istedenfor å bruke 10 timer på sminke, 5 på hår og resten som en liksom-modell foran kameraet, tenkte jeg å vise dere hvordan man kan gjøre et knust pudder så godt som nytt igjen. Mange av dere kan det sikkert allerede, men here we go: 

  SONY DSC

  1. Finn frem det du trenger av produkter og redskap:

  ♥ Pudderet du skal fikse
  ♥ Antibac 
  ♥ En t-skje (eller noe lignende)
  ♥ Plastfolie eller plastikkpose 

  2. Knus de bitene på pudderet som fortsatt ikke er helt ødelagt. Her brukte jeg bakdelen på en sminkekost, men du kan like gjerne bruke baksiden på den skjeen du skal bruke senere. 

  3. Ta noen dråper av antibacen på forskjellige steder av pudderet. Husk at dette skal "binde sammen" pudderet igjen, så pass på at du bruker nok - samtidig som du ikke tar for mye. Da blir det bare kliss!

  4. Legg plasfolien så stramt du klarer over pudderet, før du forsiktig klemmer ned med baksiden av skjeen. Gjør du dette uten plast under, kan du jo tenke deg hvor mye av pudderet som blir igjen i beholderen sin, og hvor mye som setter seg fast på skjeen, haha .. Been there, done that!   5. La pudderet tørke - og voìla, pudderet er så godt som nytt igjen. 

  Som allerede nevnt så regner jeg med at mange allerede kan dette trikset. Men for dere som IKKE kunne det, og som har et pudder dere ikke lenger gidder å bruke fordi det støver ned hele badet når det åpnes - her har dere verdens enkleste oppskrift på hverdags-lykke. Håper det faller i smak ♥

  FLERE SOM STØTT OG STADIG KNUSER PUDDERET SITT ? 

 • Publisert: 26.01.2016, 15:57
 • Kategori: DIY - TIPS
 • 30 kommentarer
 • hits