hits

Rebecca Holder

NY SMINKE FRA TIKEI

 • Publisert: 21.10.2016, 18:14
 • Kategori: Blogg
 • // sponset 
  Jeg har vært å heldig å få teste ut sminken fra Tikei - og folkens: dette er sminken dere må teste. Jeg er bare SÅ fornøyd, og aldri har det å sminke seg vært å enkelt. Jeg tenkte å lage en liten "get ready with me" etterhvert, jeg må bare ha tiden til å filme, redigere og alt det styret der. Derfor tenkte jeg å heller skrive litt om de ulike produktene nå først - så kan vi heller se resultatet en annen dag. Hurra for innlegg om sminke! 

  Tikei er et svensk merke som kun leverer mineralsminke. Concealer, foundation, pudder, øyenskygge - rett og slett alt. I tillegg tester de IKKE på dyr, noe som jeg setter utrolig stor pris på. Har man muligheten (noe de fleste har) så er det kjekt å styre unna. Selv om jeg også har sminke som er testet på dyr. Men noe er bedre enn ingenting. 


  TIKEI MINERAL CONCEALER 

  Hvem hadde trodd at en concealer i pudder skulle dekke? Ikke jeg - men så feil tok jeg. Denne er helt rå, og jeg elsker hvordan du kan mikse med ulike farger. Selv har jeg grønn og gul, men også en bitteliten prøve i rosa som jeg nesten har brukt opp. Å kunne legge på sminke uten den kremete følelsen er helt fantastisk, og denne dekker vel så bra som andre concealere jeg har prøvd. Og bare for å nevne det: fy søren, disse er drøye i bruk. 

  TIKEI MINERAL FOUNDATION

  Okei folkens, la oss bare si amen med en gang. Denne foundationen er alt jeg trenger - den er helt genial. Den dekker fantastisk, men er så forbanna lett å jobbe med. Her om dagen sminket jeg meg uten speil, og det var NULL problem. Den smelter inn i huden akkurat slik mineralsminke skal, og om du har en farge for lys eller mørk, så gjør det ingenting. Den tilpasser seg liksom din tone, noe jeg virkelig elsker! 

  TIKEI FINISHING VEIL 

  Denne finnes i to ulike varianter - enten en matt, eller en med glow. Jeg bruker den matte hver eneste dag, som et finishing powder over foundation. Det er helt genialt for å ikke bli så blank - spesielt når den funker så godt som denne gjør. Du får også kjøpt en som heter "glow", men den funker best som en highligther, så alle produktene har hver sine bruksområder, haha. 


  TIKEI MINERAL BRONZER

  Denne har jeg i fargen original, og den passer perfekt til meg når jeg skal sminke meg. På samme måte som de andre produktene så smelter den inn i huden, og man trenger ikke bekymre seg for et skjoldete resultat. Den er også å finne i en annen farge som heter golden om man ønsker det. Jeg merket ikke så mye forskjell på dem, men syntes original kanskje var hakket mer naturlig. 


  TIKEI MINERAL ØYENSKYGGE 

  Pigmentert, lekre og god holdbarhet. Det er ordene jeg vil bruke for å beskrive disse. For fy søren, dette er de beste jeg har prøvd. Nå har jeg ikke prøvd så mye forskjellig på markedet, men nå føler jeg ikke lenger at jeg trenger det heller. Nummer to fra venstre er min absolutte favoritt, ettersom den er rød - og jeg har grønne øyne. De er super enkle å blende, og sitter på hele kvelden. Virkelig tommel opp! 


  SMÅ PRØVER MED MINERALSMINKE 

  Dette burde virkelig andre leverandører ta etter på. Hos Tikei kan du bestille små prøver for 10 kroner for å finne DIN farge, før du velger å bestille de store størrelsene. Jeg har testet mye forskjellig, men har funnet ut at fargen jeg kjøpte var perfect match. Men for dere som er usikre er dette helt genialt. Så slipper man å kaste penger ut vinduet med å bomme totalt på fargen.

  Her og her kan dere også finne en super guide hvis dere er usikre på fargen/hudtonen deres. Jeg brukte denne, og traff heldigvis rett på. 
  TIKEI MINERAL SMINKEKOSTER 

  Dette er kostene jeg fikk med, og jeg er super fornøyd. De er myke, enkle å bruke og passer så klart perfekt sammen med sminken. Før var jeg helt ubrukelig på det, men nå er jeg super nøye på hvilke koster jeg bruker. En god kost har alt å si for at sminken legger seg pent! 


  For å si det sånn: JA, dette er sminke jeg anbefaler. Den dekker godt, sitter pent og holder hele dagen. I tillegg er den lett å touche opp i løpet av dagen, uten at det ser skjoldete ut etterpå. Og et stoooort pluss: det er billig! Det er absolutt ikke noe dyr sminke, nos som gjør det enda mer attraktivt. Jeg fikk også med en Lip Balm, men den har jeg glemt hjemme i Tønsberg og fikk ikke tatt bilde av den. Men den er like god som de andre produktene :-)

  HAR DERE TESTET UT TIKEI FØR? 

 • Publisert: 21.10.2016, 18:14
 • Kategori: Blogg
 • 46 kommentarer
 • DE PERFEKTE PLAKATENE TIL HJEMMET

 • Publisert: 11.10.2016, 13:43
 • Kategori: Blogg
 • //sponset
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  MY FAVORITES FROM DESENIO  Jeg og samboeren min har lenge lett etter de perfekte bildene å ha på veggen - og nå kan jeg endelig vise dere hva vi kom frem til. Bildene vi har valgt ut kommer fra desenio.no, og passer perfekt her hjemme hos oss. Vi liker å ha det enkelt, og selv om jeg veldig gjerne skulle hatt enda mer, er jeg strålende fornøyd med hvordan det har blitt. 

  De første bildene dere ser er det jeg vil kalle helt fantastisk fotokunst. Hele kategorien kan dere finne HER, og de har virkelig SÅ mye lekkert. Bildene våres er HER, HER og HER - og vi har de i størrelse 61x91cm. Jeg tror vi brukte fem timer på å bare scrolle oss gjennom siden - og enda lenger tid på å velge ut noen få bilder av alle favorittene, haha. Men resultatet kunne ikke blitt bedre altså! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I DON´T DO FASHION
  I AM FASHION  Mitt absolutt favorittbilde kan dere finne HER - og jeg ELSKER det. Det er så feminint og pent, og henger perfekt til midt i spisestua. Det var vel aller helst jeg som ville ha dette, men heldigvis slapp jeg å dra frem klørne når det skulle henges opp. Begge to digger det, rett og slett. 

  Og ettersom vi har mye svart, hvitt og grått her i hus, falt valget på svarte rammer til alle bildene. Vi vurderte et par andre frem og tilbake, men for at helheten skulle bli 100% ble valget veldig safe. MEN, de har utrolig mange fine rammer, og resten av utvalget kan dere finne HER om det skulle være av interesse. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I tillegg til de store veggbildene, var det på tide at vi piffet opp litt kriker og kroker også. Disse småbildene passer jo perfekt til det. Jeg kunne så ønske jeg bestilte et slikt verdenskart som Kristina Andersen har hengende i stua si (HER finner du litt diverse), men jeg kan love at det fort blir en bestilling til etterhvert. Stua vår har med hånden på hjertet aldri vært så fin før. Helt sykt hvordan noen bilder kan gjøre så mye med et rom, og alle som kommer å besøk skryter oss opp i himmelen for hvor fint det har blitt. YAY! 

  I tillegg til alle de fine bildene, har jeg også fått en rabattkode til dere fine lesere. Fra 11-13 Oktober får dere 25% rabatt på alle posters ved å bruke koden "rebeccadesenio" i webshopen, og jeg anbefaler alle som ønsker å piffe opp hjemmet sitt litt å ta seg en titt. Som tidligere nevnt: bilder gjør så latterlig mye med det rommet de havner i. 

  FLERE SOM HAR DILLA PÅ PLAKATER OG INTERIØR?

 • Publisert: 11.10.2016, 13:43
 • Kategori: Blogg
 • 22 kommentarer
 • DET PERFEKTE HØSTPLAGGET

 • Publisert: 06.10.2016, 11:32
 • Kategori: Blogg


 • SONY DSC  SONY DSC

  SONY DSC

  FY så kaldt det har blitt her i Oslo nå. Det er nesten så jeg stiller med opp sammen med streikevaktene og streiker for livet. Men så kommer sola, og temperaturen stiger nok til at jeg overlever likevel. Og hva er ikke bedre enn å kjøre komfort sammen med noe så stilriktig som en poncho? Denne fikk jeg av mamma da jeg var hjemme på besøk sist, og den er bare SÅ god å ha når temperaturen både viser pluss og minus med bare sekunders mellomrom. 

  Ellers merker jeg at høsten setter sitt preg på meg. Jeg er sliten, slapp og demotivert om dagen, noe som gjør bloggingen til et ork. I dag er formen derimot bedre, og jeg skal ut å møte en venninne om ikke så altfor lenge. Jeg trenger venninnekos for å holde motet oppe når mørket har meldt sin ankomst. Og i tillegg må jeg jo teste det nye kameraet mitt ute i dagslys. DET gleder jeg meg til! 

  HVA ER DITT PERFEKTE HØSTPLAGG? 

 • Publisert: 06.10.2016, 11:32
 • Kategori: Blogg
 • 30 kommentarer
 • ENDELIG ER DET MITT

 • Publisert: 04.10.2016, 19:59
 • Kategori: Blogg
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Du vet når du har spart til noe du virkelig ønsker deg? Følelsen av å dra kortet føles aldri bedre. Og det er akkurat det jeg har gjort i dag. I dag ble jeg nemlig stolt eier av mitt helt eget Olympus Pen E-PL7 - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Selv om jeg ikke har fått testet det så mye enda, ser jeg virkelig hvor latterlig bra det faktisk er i forhold til det jeg har brukt frem til nå. I tillegg kan jeg endelig filme !! Gleder meg så latterlig mye til å lage videoblogger til dere - for DET blir morsomt det. 

  Ellers kjøpte jeg med 45mm linse ved siden av - og dette er den linsen som gjør bakgrunnen blurry og "bloggete". Etterhvert vil jeg veldig gjerne skaffe meg et bra objektiv som er litt mer vanlig - men det må nok vente en liten stund, hehe. Uansett, jeg ville bare vise frem min nye baby in house, også gleder jeg meg SÅ mye til å blogge for dere med dette kameraet senere. Gud, dette blir morro! 

  HVILKET KAMERA HAR DU?

 • Publisert: 04.10.2016, 19:59
 • Kategori: Blogg
 • 48 kommentarer
 • DAGENS ANTREKK // BLKWHT

 • Publisert: 01.10.2016, 17:01
 • Kategori: Blogg
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  skjørt ZARA genser GINA sko NIKE klokke DANIEL WELLINGTON clutch MANGO

  Gårsdagen ble bloggfri for min del, og denne dagen blir nok ikke stort bedre. Jeg nyter dagene hjemme hos familien, men det skal bli deilig å komme hjem til egen seng litt senere i dag. I dag har jeg bare vært sammen med en venninne og kost meg. Vi var til og med en tur innom stallen - noe jeg både elsker og hater, haha. Jeg blir som et lite barn på halloween - både gira, men sykt redd. Hester er fader meg store dyr, altså.

  Nå skal jeg pakke kofferten og leke litt med min kjære hund før jeg turer hjem til Oslo. Han begynner å bli skikkelig sær, så jeg må benytte meg av muligheten når han vil. Alt går liksom på hans premisser - noe som kanskje er vanlig på nesten 11 år gamle hunder. Håper dere har en fin lørdag! 

  HVA GJØR DERE I DAG? 

 • Publisert: 01.10.2016, 17:01
 • Kategori: Blogg
 • 25 kommentarer
 • OOTD: RIPPED JEANS

 • Publisert: 25.09.2016, 20:10
 • Kategori: Blogg
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  jens DR DENIM jakke ZARA tee ZARA veske MARC BY MARC JACOBS choker GINA TRICOT sko BIANCO

 • Publisert: 25.09.2016, 20:10
 • Kategori: Blogg
 • 34 kommentarer
 • NY KLOKKE FRA CARRIE TAYLOR

 • Publisert: 23.09.2016, 12:52
 • Kategori: Blogg
 • // sponset produkt 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Åh, er ikke denne bare rålekker? Jeg fikk den endelig i postkassen her om dagen, og har brukt den nesten hver eneste dag siden. Jeg har alltid vært svak for det helt enkle, og denne innfrir virkelig det kravet. I tillegg veier den null komma niks, så man merker såvidt at man har den på seg. Jeg har for eksempel et par andre klokker jeg aldri bruker - nettopp på grunn av vekta. 

  Klokken er fra Carrie Taylor, levert av klokker.no - som har så latterlig stort utvalg av klokker. De har blant annet Daniel Wellington, Marc by Marc Jacobs, Nixon og Triwa klokker - som alle er både enkle, pene og fine i pris. Og ikke minst populære! Klokken jeg har valgt meg kan dere finne HER, i mens dere kan se tre andre favoritter HER, HER og HER. Nå har de også en kampanje med over 40 ulike klokker til 698,- inkludert frakt pågående, den finner dere HER. 


  SONY DSC

  Jeg har tidligere latt både Nixon og Daniel Wellington pryde håndleddene mine, men nå har jeg liksom byttet bort dem for en stund. Det er så innmari lite som skal til for å piffe opp et kjedelig antrekk, og smykker er virkelig min måte å gjøre det på. Jeg er et skikkelig sølv-menneske, men har den siste tiden begynt å kjøre gull mot sølv - og jeg DIGGER det. Hvem sa det var en dårlig match? hehe.

  HVA SYNTES DERE? HAR DERE NOEN FAVORITTKLOKKE? 

 • Publisert: 23.09.2016, 12:52
 • Kategori: Blogg
 • 43 kommentarer
 • 220916 // OUTFIT

 • Publisert: 23.09.2016, 09:00
 • Kategori: Blogg
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC


  SONY DSC


   

  skjorte ZARA bukse GINA TRICOT sko SAPATOS klokke CARRIE TAYLOR veske H&M

  Nei, det er ikke antrekket jeg refererer til i overskriften. Har dere sett noe så slitsomt som denne bakgrunnen? Jeg var på nippet til å slette alle bildene og aldri tenke på dem igjen, men så innså jeg at en bil her og en buss der ikke har så mye å si likevel. Jeg foretrekker ryddige bilder med lite distraksjoner - og denne gangen feilet jeg. Bedre lykke neste gang, eller noe i den duren. Her har dere i hvert fall gårdagens antrekk - som forresten er helt latterlig komfy. 

  Håper dere alle får en fantastisk fredag !! 

 • Publisert: 23.09.2016, 09:00
 • Kategori: Blogg
 • 31 kommentarer
 • LOVE MY MORNINGS

 • Publisert: 22.09.2016, 09:37
 • Kategori: Blogg
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Åh, er ikke dette bare skikkelig koselig? En av bestevenninnene mine har virkelig sansen for slike estetiske detaljer, og ingenting er så koselig som å nyte en kopp kaffe i hyggelige omgivelser. Forrige gang jeg la ut bilde av de koppene, tror jeg kommentarfeltet var fylt opp med spørsmål om hvor de var fra, og de er fra Kremmerhuset om jeg ikke husker helt feil. Har lyst på noen slike selv jeg altså! 

  I dag har jeg strekk og bøy time hos fysio, noe som vil si at jeg skal få hjelp til å strekke ut kneet mitt helt. Det har dessverre stivnet skikkelig til, noe som gjør de minste ting i hverdagen krevende. Hvis noen andre har operert korsbånd og menisk tar jeg gjerne i mot deres historier og tips, føler liksom at det hjelper litt på, hehe. Nå skal jeg kaste i meg frokost og kaffekoppen min - så håper jeg dere alle får en super morgen! 

  HVA SKAL DERE I DAG? 

 • Publisert: 22.09.2016, 09:37
 • Kategori: Blogg
 • 28 kommentarer
 • 160916 // TODAYS OUTFIT

 • Publisert: 16.09.2016, 16:01
 • Kategori: Blogg
 • SONY DSC


  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC
   

  kjole H&M jakke H&M sko SAPATOS veske MARC BY MARC JACOBS 

  Jeg har SÅ mange slike svarte kjoler, og prøver å style dem til både det ene og det andre. Stort sett blir jeg en vandrende zoombie, men noen ganger får jeg inn en farge eller to. I dag ble jeg nok en gang vanskelig å se i mørket, men komfort kommer søren meg før farger altså. I tillegg passer jo de nye skoene mine perfekt til, så why not? hehe. 

  HÅPER DERE ALLE HAR EN FANTASTISK FREDAG! 

 • Publisert: 16.09.2016, 16:01
 • Kategori: Blogg
 • 36 kommentarer
 • TIL DEG SOM GIR FAEN I JOBBEN DIN

 • Publisert: 14.10.2015, 19:48
 • Kategori: Blogg


 • Ja, du som setter din egen egoisme fremfor å yte ditt absolutt beste på jobb. Til deg som ikke ser meg når jeg kommer inn i DIN butikk fordi jeg vil bruke mine penger hos deg. Til deg som kjefter og smeller når brukerne ikke gjør akkurat som du vil. Eller bare til deg som tror at arbeidsplassen din er en frisone: HVOR er arbeidsmoralen din?

  Hvor i arbeidskontrakten din står det at du ikke skal hilse på kunder, men heller stå med hodet hengende på halv tolv bak kassa slukt opp av det sinnssykt spennende som skjer på telefonen din? Eller hvor står det at du skal sitte på den late ræva di hele dagen når butikken bugner av mennesker? Jeg blir gal av dere! Hvorfor skal jeg dra kortet mitt hos deg, når jeg kan finne AKKURAT det samme i en annen butikk - hvor personalet ønsker meg velkommen og ønsker meg som kunde? Hadde jeg vært sjefen din hadde du vært arbeidsløs dagen før du ble ansatt, om du i det hele tatt hadde kommet så langt med den pottesure holdningen din.

  Dere er så mange. Dere tror dere slipper så billig unna. At vi ikke legger merke til hvor late dere er. Men jeg ser deg. Jeg ser at du hater meg fordi jeg forstyrrer deg i det du får dagens viktigste melding fra bestevenninnen din. Jeg ser at du ikke bryr deg om butikken, men kun den lønningen som tikker inn en gang i måneden. Men vet du hva? De pengene trylles ikke frem, og den lønningen du er så forbanna fornøyd med forsvinner så fort du har jaget bort all deres potensielle omsetning. Jeg skal personlig stå der med et gratulasjonskort den dagen butikken din går konkurs fordi du bare lekte butikk, og ikke innså at JEG var den som fikk butikken din til å gå rundt.

  Men dere som jobber i butikk er ikke alene. Dere er så mange fler enn du tror. Dere er helsefagarbeidere, sykepleiere, servitører, kokker, lærere og sikkert en hel haug med andre mennesker som ikke kunne brydd seg mindre om hvilket inntrykk jeg sitter igjen med etter vårt første møte. Og det er så synd, for det finnes så FORBANNA mange flinke mennesker der ute - både med, men også uten jobb. Mennesker som ville gjort alt for å få den jobben du har. Mennesker som skjønner hva det å drive butikk betyr, og mennesker som vet at brukere på sykehjemmet trenger en tydelig stemme og ikke en som kjefter og himler oppgitt meg øynene fordi de ikke hører hva du sier. Heldigvis er flesteparten gode mennesker herfra og til himmelen, så jeg sikter kun til deg som faktisk føler seg truffet. 

  Jeg har opplevd så mye dårlig. Jeg har opplevd å sitte på en DYR restaurant og ikke få tilbud om vann engang(slike ting som burde være en selvfølge), jeg har gått inn i en DYR butikk fordi jeg har fått lønning - men blitt ikke fått et hei fordi de ansatte står bak kassa og er mer opptatt av hverandre. Jeg har sett med egne øyne hvordan enkelte ansatte behandler de som bygget opp landet for oss, og jeg har sett rett inn i en ensom sjel som kun ønsker et smil før morgenstellet. Og jeg blir så flau. Jeg blir så flau over at du prioriterer alt annet enn de som kommer til deg for å få hjelp. Jeg håper virkelig du blir det samme!

  Jeg er så lei av dårlig kundeservice. Jeg er så lei av jenter (ja, flesteparten av dere er jenter) som står bak kassa og bare venter på å dra ned gitteret og komme seg hjem for dagen. Jeg har så lyst til å fortelle deg hvor dårlig holdningen din er der du står, men i frykt for å få hele kassaapparatet slengt i trynet lar jeg være.  Hvis du føler deg truffet, tenk litt ekstra over det. En dag er det ikke meg du ignorerer, men den øverste lederen i din butikkjede, og da tror jeg du kan se langt etter å bli månedens ansatt.

  Men så har vi alle dere fantastiske mennesker. Dere som smiler og hjelper meg når jeg trenger nye klær, eller dere som spør bestemor på sykehjemmet hvordan dagen hennes har vært. Dere som elsker jobben deres, eller ihvertfall later som ovenfor oss. Dere som står opp hver eneste dag og yter deres absolutt beste på jobb hele tiden. Dere som bruker en time ekstra på den skoleeleven som henger litt etter, og dere som legger merke til at vi ikke har mer vann igjen på bordet når vi er ute å spiser. ALT teller, enten du er overlege eller rydder søppel på Rådhusplassen etter VG lista. Din jobb er viktig, hvis ikke hadde du ikke hatt den. 


  Så hvor vanskelig kan det være å gjøre den skikkelig de timene du er på jobb?

 • Publisert: 14.10.2015, 19:48
 • Kategori: Blogg
 • 41 kommentarer