Rebecca Holder

DAY 5 - FAVORITTANTREKK

 • Publisert: 18.04.2016, 14:34
 • Kategori: 30 days challenge
 • Jeg falt litt av i helgen, så jeg får bare prøve å komme meg inn på banen igjen. Jeg er veldig dårlig til å få tatt outfitbilder, men har heldigvis mitt absolutt favoritt liggende her et eller annet sted. Jeg er som tidligere nevn frelst av å kle meg i mørke klær, og garderoben min består av 90& svart, 5% hvitt og 5% av de resterende fargene. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  - ALL BLACK FAVORITE - 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Publisert: 18.04.2016, 14:34
 • Kategori: 30 days challenge
 • 32 kommentarer
 • ALT TRENGER IKKE VÆRE SÅ PERFEKT

 • Publisert: 15.04.2016, 21:35
 • Kategori: 30 days challenge
 • SONY DSC

  Du og jeg. Vi trenger ikke være perfekte. Sminken du legger for å føle deg fin. Den trenger ikke være perfekt. Eller de lokkene du prøver å rette ut med din nye rettetang - det trenger ikke bli så perfekt. Bildene du knipser med det fine, dyre kameraet ditt. Hvorfor skal det være så perfekt? Vi er jo bare oss. Vi kan liksom ikke være så mye mer. 

  SONY DSC

  Jeg har aldri lagt skjul på at jeg leser uendelig mange blogger. Mange bra. Mange dårlige. Men en felles nevner er det på nesten samtlige - alt skal være så jævlig perfekt. De hvite smilene, det glossy håret,  den plettfrie sminken, bildene med perfekt lys. ALT! Også scroller jeg meg nedover, leser, blir inspirert og tenker at dette var jo fint. Ja, for det er jo det. I hvert fall utad. Og det er jo det vi vil. Jeg også vil det. Jeg vil at det skal se fint ut, så kan det som ikke er så fint bli liggende bak fasaden. For det er jo det vi gjør. Gjemmer og skjuler. Later som. Livet er liksom så sykt perfekt.

  Men jeg kan forstå det. Jeg forstår alle dere som føler et press om å være best mulig. Se best mulig ut, og prestere på best mulig måte. Jeg forstår at dere higer etter det beste og jeg forstår at dere lengter etter mål det er vanskelig å oppnå. Men er det så viktig da? Trenger det være så perfekt? Hvis presset avtar, tror jeg så uendelig mange vil få en helt ny livsgnist. Og det trengs, folkens! 

  SONY DSC

  Jeg har faktisk vært 13 år jeg også. Riktig nok en del år siden, men jeg har vært der. Og det var så mye lettere den gang - føler i hvert fall jeg. Det var ikke sosiale medier på samme måte som det er i dag. Det var ikke samme press om å ha det dyreste. Og det var ikke det samme presset om å se best mulig ut. Vi hadde et mye mer avslappet syn på livet, og fy søren - det var så deilig! 

  SONY DSC

  Bare ta de bildene i dette innlegget som eksempel. Jeg tok 50 bilder. Jeg knipset og redigerte. Sto på stoler, lå på gulvet. For det skulle bli fint. Jeg skulle vise dere hvor jeg satt når jeg skrev dette innlegget. Jeg skulle vise dere hvor fint jeg hadde det, og hvor fin JEG var i mens jeg skrev innlegget. Så skulle det redigere de med fine lys, litt kontraster og laste dem opp her. Og her kan dere se resultatet. Et halvveis forsøk på å få det perfekt. Det kunne blitt bedre, og det kunne blitt verre. Men det handler vel om at jeg PRØVDE så hardt. Jeg jobbet for noe jeg ville at dere skulle like. Det letteste for meg hadde vært å bare drite i det. Ta noen gamle bilder. Si meg fornøyd med det. Men det var jeg ikke ..

  Bare drit i det folkens. Drit i hva nabojenta sier, og drit i hva Instagram sier. Drit i alle kommentarene, og gjør hva faen du vil. Ikke strekk deg etter det perfekte, hvis det sliter deg ut. Ikke strekk deg etter et nivå du egentlig ikke vil være på. Gjør du det for din egen del - helt suverent. Gjør du det for alle andre - glem det. Det er ditt liv og dine valg. Lev for det, og ikke for alle andre. Jeg tror du kommer til å like deg selv bedre med en gang! 

  SONY DSC

  Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg gidder ikke lese gjennom det en gang, for dette er rett ut hva jeg tenker. Dette er et viktig tema for meg. Kanskje ikke så viktig for deg. Kanskje du ikke bryr deg. Men det gjør jeg! Jeg bryr meg om de menneskene som ikke har det bra. Jeg bryr meg om de menneskene som føler at de ikke er bra nok. For det er bra nok! De er mer enn det, og jeg håper de en dag vil innse det. For dette er ditt liv, og du må ta kontroll over det! 

  Ha en fin kveld videre! 

   

   

 • Publisert: 15.04.2016, 21:35
 • Kategori: 30 days challenge
 • 23 kommentarer
 • DAG 3 - FOODLOVE

 • Publisert: 14.04.2016, 21:24
 • Kategori: 30 days challenge
 • I dag skal jeg egentlig vise dere min favoritt mat fra forrige uke, men ettersom jeg faktisk spiser det samme hver dag, og deler det med dere i hytt og pine, tenkte jeg heller å dele noe av det absolutt beste jeg vet - hjemmelaget hamburger. Den smaker selvfølgelig best når noen andre lager den, og der er jeg ganske heldig, ettersom jeg stort sett blir bannlyst fra kjøkkenet under en slik session. 

  SONY DSC

  BURGER:
  400 gram kjøttdeig av storfe, cheddar, salt, pepper og cayennepepper

  Å lage selve burgeren er super enkelt, selv om jeg aldri lager den selv. Bare bland ingrediensen sammen (ikke osten) og på 1-2-3 har du en perfekt hamburger "deig". Vet noen bruker egg i, men vi styrer heller unna det her hjemme.

  Som dere se på bildet, er det ikke så veldig mye hokkus pokkus når det kommer til å forme burgeren. Form den til ønsket tykkelse, skjær et lite snitt rundt hele slik at du får lagt ost i mellom - og nå er den klar for steking. Et og et halvt til to minutter på hver side, maks varme og du har en medium stekt burger. LA DEN HVILE FØR SERVERING :)

  SONY DSC

  Løkringer: Ta deg god tid, hvis ikke smuldrer de opp. 

  Her har vi valgt å lage ALT selv. Pommes frites, dressing, brød, løkringer og selvfølgelig selve burgeren. Jeg anbefaler å være NØYE når man skal prøve seg på hjemmelagde løkringer, da de fort kan bli litt melete og smuldre opp når de kjøles ned. Det fikk i hvert fall vi erfare her i heimen, haha. Men det smaker jo uansett godt, og det er stort sett (les: stort sett) det viktigste. 

  SONY DSC

  Pommes frites: Husk å la de hvile mellom første og andre frityrsteking. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Og folkens - ikke vær redd for å bruke for mye ost. Jeg er den i huset som kan skrive under på at det aldri blir for mye, og burgeren kan gjerne bade i den altfor gode kaloribomben - etter min smak. Absolutt ikke en middag jeg ville valgt disse ukene, ettersom jeg går på diett - men så fort jeg føler jeg kan ha en dag hvor jeg skeier EKSTRA ut - ja, da blir det fader meg burger med 3 tonn ost. Litt fett er jo bare greit å ha hvis man skal holde varmen på vinteren, HEHE .. 

  SONY DSC

  Spis, nyt og legg vekk alle ønsker om den perfekte sommerkropp :-) 

   

 • Publisert: 14.04.2016, 21:24
 • Kategori: 30 days challenge
 • 20 kommentarer
 • DAY 2 - 10 FAKTA DE FLESTE IKKE VET

 • Publisert: 13.04.2016, 20:06
 • Kategori: 30 days challenge
 • Problemet med dette innlegget er at jeg er en åpen bok. De fleste vet det meste om meg, og på den måten slipper jeg å alltid lure på om mine nærmeste vet siste nytt, haha. Men så kom jeg jo på at dere som leser bloggen min kanskje ikke kjenner meg like godt som familie og venner, så da gir jeg det et forsøk likevel:

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  1. Jeg hater lasagne. Altså, jeg spiser nesten alt, men akkurat dette får jeg bare ikke i meg. Jeg har vært slik siden jeg var liten, og skjønner virkelig ikke hvorfor. Jeg liker jo alle ingrediensene, men av en eller annen grunn sier det stopp når gaffelen treffer munnen. 

  2. Et av mine største ønsker right now: få regulering. Jeg har vel og merke lært meg å leve med det smilet jeg har, men jeg hadde nok slengt på noen togskinner om jeg fikk sjansen. Men så gidder jeg ikke punge ut 30k for noe jeg egentlig ikke trenger. Det er bare komplekser, og komplekser kan man komme over!

  3. Jeg er utrolig utadvendt, samtidig som jeg er så latterlig sjenert. I det ene sekundet bryr det meg ingenting å snakke med en fremmed, men i neste sekund detter nesten tennene mine ut i protest for å åpne munnen. Heldigvis gjelder dette kun på privaten, og ikke når jeg er på jobb (eller på byen, vel og merke). 

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  4. Jeg har totalt angst for mørket. Mørket skremmer meg, og da mener jeg ikke at jeg må sove med lyset på. Å gå ute om natten, sitte våken når jeg er hjemme alene eller å ha gardinene åpne når det er mørkt - hjelp. I leiligheten i Oslo er det ikke så ille, men hvis jeg er på besøk hos mamma som bor i hus for eksempel - jeg er aldri sistemann i seng da, for å si det sånn !!

  5. Jeg elsker å imitere dialekter jeg virkelig ikke har dreisen på. Jeg prøver og prøver, men blir om og om igjen sparket ned i søla igjen, haha. Jeg må vel bare innse at jeg verken er nordlending, trønder eller bergenser og leve livet videre som en kjedelig jente fra Østlandet. Bare for å ha det på det rette: jeg digger dialekt! 

  6. Jeg tror jeg er snapchat-avhengig. Jeg vil veldig gjerne sende ei litta snap av alt jeg foretar meg, og det faller sikkert i smak hos noen, men når jeg er på vei hjem fra byen med en halv burger hengende på utsiden av munnen, i mens jeg tappert forsøker meg som nordlending - da er det kanskje på tide å skru av telefonen. 

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  7. Jeg kan være ekstremt vanskelig å ha med å gjøre. Jeg tilpasser meg de fleste settinger, og godtar det aller meste. Men hvis jeg først er sulten, trøtt eller bare i dårlig humør - jeeze. Da skal alt gjøres på min måte, og gjøres det ikke slik - da driter vi i hele greia. Det verste er når vi skal finne et sted å spise, og jeg allerede har gått ned 10 kilo av sult. Det er rett og slett håpløst!

  8. Jeg kan det meste, om de fleste bloggere. Konklusjonen der er vel ingen annen at jeg leser altfor mye blogg, følger altfor mange jeg ikke kjenner på insta og bruker som tidligere nevnt mye tid på snapchat. De fleste som leser mange blogger kjenner seg nok igjen i denne, men jeg er personen som ofte har svaret når noen stiller spørsmålet "lurer på hvor den buksen hun hadde på seg i innlegget for 30 dager, 5 timer og 43 sekunder siden er fra". Stort sett er den jo fra Nelly da, så. 

  SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

  9. Jeg har hatt mange faser når det kommer til stil. Jeg har vært innom girlygirly, mye svart sminke rundt øynene og svarte klær, tutu skjørt, classy og denne såkalte "guttejente" stilen. Jeg har alltid likt å kle meg litt tøft, men på ungdomsskolen kledde jeg meg gjerne opp i rosa bukse, rosa t-skjorte i strl XXXL og rosa lue. Også trodde jeg selvfølgelig at jeg var kul, noe jeg i senere tid innså at var så virkelighetsfjernt man kommer. Men da har vi prøvd det i hvert fall.. 

  10. Jeg er en racer på finn.no. Jeg handler svært lite der, men når jeg først skal ha noe - ja, da finner jeg det også. Syntes også det er morsomt å se hvor mye fine leiligheter, biler, ferier og ikke minst ting som blir lagt ut, og det har vel bare blitt et lite tidsfordriv, rett og slett. Morsom er det, uansett. 

 • Publisert: 13.04.2016, 20:06
 • Kategori: 30 days challenge
 • 24 kommentarer
 • DAY 1 - SISTE INNKJØP

 • Publisert: 12.04.2016, 19:37
 • Kategori: 30 days challenge
 • Shopping shopping shopping. Ikke rart jeg lurer på hvor alle pengene ble av når lønningsdag er rett rundt hjørnet. Denne gangen var det heldigvis ikke noe dyrt som ble kjøpt, men når det blir slike småkjøp litt for ofte - ja, da blir det vel kanskje litt dyrt likevel. Jeg handler alltid Isadora sminke om de har det jeg trenger, rett og slett av 3 enkle grunner. 

  1. De tester ikke på dyr. Dette er den avgjørende grunnen til at akkurat Isadora finnes i min sminkeveske. All sminken er klinisk testet, og jeg blir rett og slett flau over meg selv hvis jeg handler sminke som er testet på dyr - når jeg kan finne akkurat samme produkt som har gjort mye mindre skade. Jeg kan dessverre ikke si at jeg kun bruker klinisk testet - men jeg blir bedre og bedre!

  2. Isadora har billig sminke. Jeg føler ikke behovet for å bruke 500kr på en concealer når jeg finner en annen som fungerer like bra for meg. Jeg tror uansett at det meste kan se fint ut så lenge man vet hvordan man skal legge det, og at grunnlaget er riktig. Altså ren hun, en god renseserie og en primer som passer for din hud. 

  3. Sminken er bra. Jeg hadde nok valgt et dyrere merke om det ikke var for at Isadora faktisk fungerer BRA! Før jeg startet med contouring brukte jeg også mineralpudderet, som fungerte like bra som et pudder til 500kr. Jeg tror man bare må prøve seg litt frem, for de fleste merker har NOE som fungerer for de aller fleste - også Isaora! 


  SONY DSC

  SONY DSC

  Nyx lip butter er noe jeg virkelig anbefaler. Jeg vet ikke om de tester på dyr - men som sagt eier jeg fortsatt mye som ikke er klinisk testet. Denne fukter i hvert fall leppene, holder godt - og sist men ikke minst: gir den perfekte fargen for mine lepper. Vesken er bare noe jeg dro med meg i farta, fordi jeg trenge en som var fin å ha med seg på byen - og denne var både enkel og passe i størrelsen. Hurra!

  Og fy søren folkens. Noen som bor i Oslo her? Været her har vært helt amazing i dag. Jeg har virkelig brukt tiden godt sammen med en av mine beste venninner, og vi har brukt flere timer på balkongen med god mat, musikk og en liten dæsh sololje. Wops .. 
   

 • Publisert: 12.04.2016, 19:37
 • Kategori: 30 days challenge
 • 34 kommentarer
 • 30 DAYS CHALLENGE

 • Publisert: 12.04.2016, 08:09
 • Kategori: 30 days challenge
 • Jeg har aldri vært noe fan. Alltid rynket litt på nesen når jeg ser bloggere legge ut dagens challenge. Men nå er det jaggu min tur til å kaste meg over trenden. Jeg har valgt ut en 30 dagers challenge jeg fant på bloggen til Caroline Berg Eriksen, men har endret litt på noen av punktene som jeg syntes var for kjedelig eller for kjipe.


  ♥  day 1:  Ditt siste innkjøp 
  ♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
  ♥  day 3: Det beste du spiste forrige uke  
  ♥  day 4: Et tema som er viktig for deg 
  ♥  day 5: Ditt favorittantrekk  
  ♥  day 6: Et blogginnlegg du er fornøyd med, og hvorfor
  ♥  day 7: Favorittmaten din 
  ♥  day 8: Hva gjør du en regnfull dag? 
  ♥  day 9: Et smykke som betyr mye for deg
   ♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag  ♥  day 11: Sminkefavoritter 
  ♥  day 12: Mobilen din
  ♥  day 13: 5 ting du ønsker deg
  ♥  day 14: Hva gir deg motivasjon i hverdagen? 
  ♥  day 15: Rommet ditt
  ♥  day 16: Et sted du gjerne skulle vært akkurat nå 
  ♥  day 17: En tøff periode i livet ditt 
  ♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn
  ♥  day 19: Dette har du alltid i vesken din
  ♥  day 20: Hvorfor startet du å blogge?   ♥  day 21: Din verste uvane
  ♥  day 22: Dine yndlingsvesker
  ♥  day 23: Et tema som er viktig for deg 
  ♥  day 24: Hvordan ser du ut når du nettopp har våknet? 
  ♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
  ♥  day 27: Serieanbefalinger 
  ♥  day 28: Wants from Nelly 
  ♥  day 29: Favoritten i klesskapet 
  ♥  day 30: Den rareste tingen du har  Jeg tenker jeg bare lar det være med informasjonen i dette innlegget, så kommer første innlegg litt utover dagen i dag. Jeg både tror og håper det blir enklere å holde bloggingen noe mer stabil når jeg har en plan for hva jeg skal skrive hver dag, spesielt når jeg har mye å gjøre. Veldig deilig å skrive noen innlegg på forhånd, slik at  jeg bare kan poste de når bloggen trenger en oppdatering. Håper selvfølgelig at dere vil være med gjennom disse 30 dagene, og sleng gjerne igjen en kommentar om du også blir med på din egen blogg! 

 • Publisert: 12.04.2016, 08:09
 • Kategori: 30 days challenge
 • 15 kommentarer
 • hits