Rebecca Holder

DETTE SKAL JEG I MAI

 • Publisert: 03.05.2017, 20:40
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • ♥ Melde meg inn på Elixia. Eller .. det har jeg faktisk allerede gjort. Jeg meldte meg inn i går for å få litt fart på sakene. Har tidligere trent på EVO, men hallo - det er jo gørr kjedelig og alltid fullt. 

  ♥ Rydde opp i garderoben. Tenk så deilig det blir å starte våren med å luke ut alt jeg ikke trenger, i tillegg til å vaske ALT av vinterklær klart for høsten igjen. Og som nevnt i dette innlegget: jeg TRENGER noe nytt! 

  ♥ Være sosial de dagene jeg har fri. Jeg har fort for å bli sittende hjemme fordi det er så lettvint, men jeg har det aller best med meg selv når jeg har brukt dagen sammen med noen som kan få meg til å le. 


  ♥ Jeg skal i konfirmasjon om 1,5 uke, og jeg gleder meg SÅ mye. Det er min kjære lillesøster som trer inn i de voksenes rekker, og jeg er så stolt at jeg nesten sprekker altså. Sistemann i rekka! 

  ♥ Når vi først er inne på feiring: jeg skal feire 17. Mai med jentene, og DET gleder jeg meg til. Jeg elsker alt som kan feires, og nasjonaldagen er intet unntak. Det er faktisk min favorittdag etter julaften! 


  ♥ Jeg SKAL grille i parken før Mai er over, om jeg så må gjøre det alene. Jeg syntes sånt er så innmari koselig, og sammen med gode venner blir stemningen helt magisk. Jeg jobber hele denne uken, men uken etter: PLIS vær med oss værguder. 

  ♥ Jeg skal være flink hva gjelder bloggen. Den skal oppdateres, og kameraet skal være med mye mer enn før. Jeg tror jeg skal lage en plan, slik at jeg har litt kontroll på hva som skal postes når. Jeg tror Mai blir en BRA måned! 
  HVA ER DERES PLANER FOR MAI? ♥

 • Publisert: 03.05.2017, 20:40
 • Kategori: SNIKK SNAKK
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  liseburoy

  03.05.2017 kl.20:59

  Så mye fint du skal i Mai :D Selv tar jeg mai som det kommer.

  Sølvi Birgitte Wærness

  04.05.2017 kl.11:10

  Mye fint du skal gjøre i Mai! :)

  I mai måneden skal jeg være mer ute, sole meg, grille, bade i stampen og treffe venner ;)

  liveterherlig93

  04.05.2017 kl.15:49

  fine ting:)

  Skriv en ny kommentar

  hits