Rebecca Holder

BIGSIZE MAKEUP REVIEW

 • Publisert: 01.09.2016, 19:44
 • Kategori: Sminke og velvære
 • SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  1. INNISFREE MINERAL POWDER 

  Dette er et helt transparent pudder som etterlater huden myk og behagelig. Det ligger under paraplyen Koreans Kosmetikk, og lar huden puste selv om man påfører i flere dag. Dette er et pudder med mange bruksområder, men jeg foretrekker det til contour de gangene jeg tar det i bruk. Dessverre kan det i noen tilfeller bli noe rosa når det blandet med foundation. Mitt er kjøpt på Ebay. 

  2. NYX HD FINISHING POWDER

  Også et helt transparent pudder med masse myke mineraler. Fungerer veldig fint under for eksempel øyne, og blender seg godt ut sammen med solpudder og andre artikler man påfører etterpå. Dette er et pudder man fort blir hvit av i blitz hvis det ikke påføres riktig, men hvis alt går slik man ønsker får det et stort ja fra meg. Prisen er også veldig fin! 

  3. ISADORA ANTI-SHINE MATTIFYING POWDER 

  En av mine absolutte favoritter. Uansett hvilken type sminkestil jeg går for - er dette alltid en del av rutinen. Det matter ned akkurat slik jeg ønsker, og passer perfekt å ha med seg i vesken for å piffe opp et slitent ansikt utover dagen. Pluss for solfaktoren og at det er drøyt i bruk. Jeg har hatt mitt i en evighet - og har fortsatt en god del å gå på. 

  4. BEN NYE LUXURY POWDER 

  Visste dere at Kim Kardashian bruker dette? Det er perfekt for contour, så fremt man har riktig farge og vet hvordan man skal legge det. Jeg har nesten brukt opp hele min, og det er vel et tegn på at det fungerer fint. Banana powder er nok det beste, ettersom det dekker desidert best - men jeg tror uansett at du kommer til å bli fornøyd med dette. Finnes på nett og på Visage i Oslo. 


  SONY DSC

  1. MAC MINERALIZE FOUNDATION 

  Dette er det jeg bruker sammen med det under hvis jeg dropper foundation en dag eller ti - og det sto virkelig til forventningene. Det dekker akkurat nok til at huden min ser naturlig ut, og blender seg godt inn sammen med alle fregnene mine. For min hud MÅ det primer til for at det skal se pent ut, men det bruker jeg stort sett uansett så det har ikke vært noe problem for meg hittil. 

  2. ISADORA MINERAL FOUNDATION POWDER 

  Dette har vært min store favoritt i flere år. Hvis man leser testene på nett, vil man se at det har kommet nederst på listene hver eneste gang - men jeg derimot er storfornøyd. Det dekker veldig godt, men ikke 100% noe som gjør at huden min skinner fint igjennom. Dette kan også bygges på, slik at det dekker enda mer etter behov. Sammen med pudderet fra MAC blir huden min akkurat slik jeg ønsker den. 10/10 !! 

  3. MAKEUP MEKKA MINERAL LOOSE SETTING POWDER 

  Styr unna !! Dette er et pudder jeg kjøpte helt i starten da jeg ville prøve meg på contour - og jeg har ikke brukt det siden den dagen jeg kjøpte Ben Nye sitt. Fargen er skikkelig rosa, og over foundation ser det bare kakete ut. Kan godt hende det passer godt for andre hudtyper eller farger, men jeg syntes konsistensen er en helt annen enn hva det er på et bra pudder - rett og slett. 


  SONY DSC

  SONY DSC

  1. ISADORA WAKE UP FOUNDATION 

  Her har jeg to stk av samme foundation - men i ulike farger. Denne er ikke mattifying, og gir heller bland enn matt hud. For meg som fort blir blank er jo det helt håpløst. Jeg fikk den anbefalt i butikken, og innser jo nå at hun som jobbet der ikke hadde peiling på hva hun snakket om. For dere med oljete hud er denne kast, men for dere med tørr hud tror jeg den fungerer veldig fint. Dekkevnen ligger på rundt 70% kanskje. 

  2. ISADORA WAKE UP FOUNDATION 

  Her har jeg to stk av samme foundation - men i ulike farger. Denne er ikke mattifying, og gir heller bland enn matt hud. For meg som fort blir blank er jo det helt håpløst. Jeg fikk den anbefalt i butikken, og innser jo nå at hun som jobbet der ikke hadde peiling på hva hun snakket om. For dere med oljete hud er denne kast, men for dere med tørr hud tror jeg den fungerer veldig fint. Dekkevnen ligger på rundt 70% kanskje. 

  3. ISADORA HYDRALIGHT MATTE FOUNDATION 

  Denne derimot, den passer oss med blank og oljete hud helt perfekt. Den er fri for olje, og har en middels dekkevne. Skal man på med både concealer og pudder etterpå, ser jeg ingen grunn til å ha en foundation med 100% dekkevne - det blir rett og slett for mye. Denne legger seg fint på huden, men må få tørke et par minutter før du legger noe over den. Min favoritt, enn så lenge! 


  SONY DSC

  1. ISADORA UNDERCOVER FACE PRIMER

  Denne er min faste følgesvenn hver eneste dag. Den jevner ut huden uten å endre på fargen, og etterlater huden myk og deilig. Den er ganske vannete i konsistensen, og huden er langt i fra like myk som for eksempel BareMinerals - men det er jo smak og behag hva man liker. Minuset er at den fort går tom, og det er jo ikke helt heldig hvis man skal bruke den hver eneste dag. Men den funker som den skal! 

  2. COLOURFIX COUNTOUR PALETTE 

  Denne kjøpte jeg også på Ebay - og som dere ser er den nesten aldri brukt. Fargene er fine og  lette å blende - men de holder ikke en hel dag. Tvertimot ser du at den flasser av allerede før pudderet har fått sin plass i ansiktet. Denne har jeg kun tatt med for å demonstrere hvor dårlig sminke fra Ebay kan være. Pass på å kjøpe fra selgere med god rating, IKKE fra Kina og lignende - men Sør-Korea går helt fint. Og sjekk ingredienser !! 

  3. PROTECT FACE PRIMER, TINTED 

  Denne inneholder både solfaktor og farge - og er fin hvis man har litt farge i ansiktet. Dessverre syntes jeg den blir mer som en foundation, og gir altfor mye farge til ansiktet før eventuelle andre produkter. Det eneste jeg liker med den er at jeg kan slenge den på meg med litt loose puwder for å kvikke opp ansiktet litt, men det holder ikke lenger enn 2-3 timer før det begynner å se flekkete og rart ut. Denne var faktisk en stor skuffelse! 

  4. L´OREAL NUDE MAGIQUE BLUR CREAM 

  Trenger du noe som kvikker opp ansiktet samtidig som den er en fin base for sminke er denne veldig god. Spesielt mot porer er den perfekt, selv om jeg ikke har prøvd den så altfor mange ganger enda. Ettersom vi alle har ulike hudtyper, finnes det en for alle de forskjellige. Denne har litt farge, men ikke noe man ser på huden. I tillegg blir huden SÅ myk, og resten av sminken blir rett og slett en lek å legge. Tommel opp! 


  SONY DSC

  SONY DSC

  1. H&M CUSTOM CONCEALER TRIO

  Tro det eller ei - men denne er skikkelig god til riktig bruk. Til en look med lite lag fungerer den akkurat slik den skal, men til en look med litt mer sminke blir den fort noe kakete. Den dekker veldig godt, men man MÅ ha en god primer under for at den skal blendes skikkelig inn i huden. Den kommer i 3 ulike fargetoner, noe som gjør den lett å matche sin egen tone. Men pass på - dette er en tykk concealer, så den passer ikke alle hudtoner. 

  2. NYX HD CONCEALER 

  Her har du concealeren du har lett etter til en billig penge. Under hundrelappen, god dekkevne og smelter inn akkurat slik en concealer skal. Markedet har nok bedre å by på, men her får du faktisk mer enn du betaler for. Den blir ikke kakete og sitter fint hele dagen. Minuset er vel at det er få fargetoner å velge mellom, og skalaen mellom rosa og oransje er altfor liten. Men absolutt en tommel opp her! 

  3. MAYBELLINE FIT ME CONCEALER 

  Denne er hakket bedre enn NYX, men har enda færre farger å velge mellom. Når det er sagt så er dekkevnen akkurat slik den skal være. Den dekker godt, men legger seg ikke som et tykt lag på huden. Den er fin å bruke til contour, i hvert fall på noen områder. Maybelline har jo lenge vært kjent for å ha gode concealere, og det er absolutt ingen løgn. Jeg anbefaler denne til dere som ikke gidder å bruke flere hundrelapper på en i de dyre butikkene. Enda en tommel opp her! 

  4. MAKEUP REVOLUTION CONCEALER PALETTE 

  O-M-G, denne er godt brukt. Her har man alt som trengs - pluss litt til. Minus for at de kan være litt tykke, men utenom det så er de SÅ gode. Dekker godt og blender godt, og kan fint brukes til contour om man ønsker det. Her har man flere farger å velge mellom - og finner du fortsatt ikke en som passer deg, da er det bare å blande i vei. Passer fint til oss som fort blir blanke i huden, da den matter ned! Denne anbefales! 

  SONY DSC

  1. THE BALM, BAHAMA MAMA

  Solpudderet alle elsker - og det er ikke uten grunn. Denne er rett og slett helt perfekt for den gløden man trenger i ansiktet, og den er lett å blende inn. Det som er viktig her er å riste kosten godt før man påfører, for den kan fort bli litt grå hvis man tar på for mye. Fargen er rett og slett brun, så du slipper denne glinsende oransje fargen altfor mange sprader rundt med. Pluss for at den holder i evigheter!

  2. THE BALM, MARI-LOU MANIZER 

  Enda et produkt alle elsker. Denne highlighteren finner du garantert i sminkeveskene til halve Norge. Den gir akkurat passe med shimmer, glød og er den perfekte finishen uansett hvilken look du har valgt. Også her kan det være greit å påføre forsiktig, ettersom det er vanskelig å få bort hvis du tar på for mye. Men skulle uhellet skje - IKKE gnikk det utover. Påfør et pudder løst over og la den glinse gjennom! 

  3. BAREMINERALS LOOSE BRONZER

  I motsetning til den fra the Balm gir denne mye mer glød til ansiktet. Den er ikke matt, og kan fort skinne litt - men den er SÅ lekker hvis man ønsker en varmere tone der man påfører solpudderet. Den er drøy i bruk, og min har var i 3 år - uten å bruke den hver dag selvfølgelig. Den er noe rød/oransje i fargen, og passer vel kanskje best til kinnbein og panne. Jeg bruker ikke denne på for eksempel nesa. 

  4. 2 COLOR CONTOUR KIT 

  Enda et KAST produkt fra Ebay. Denne bestilte jeg fordi jeg leste så mye godt om den, men herregud folkens - man blir enten helt hvit, eller helt brun. Pudderet flyr til alle kanter når det påføres, og den hvite ødelegger bare ansiktet ditt. Det fine med den er jo hvis man skal ta bilder og ønsker å prøve seg litt frem. Jeg personlig liker å ta vare på slike produkter - for du vet aldri når du skulle trenge å se stygg ut! 

  SONY DSC

  Jeg håper virkelig dette falt i smak - for jeg har ALDRI brukt så lang tid på et innlegg før. Jeg har selvfølgelig storkost meg, og syntes det er kjempemorsomt - men det er enda kulere hvis det faller i smak hos dere. Dessuten har jeg fått så masse spørsmål om hva slags sminke jeg bruker, og her tror jeg dere får svar på det dere har lurt på. Skulle det være noe dere lurer på - fyr løs i kommentarfeltet! Ingenting er sponset, og alle meningene er utifra MINE erfaringer med produktene. 

  Kostene dere ser på bildene er de kostene jeg bruker til de produktene de er avbildet sammen med - og skulle dere lure på noe mer angående det er det bare å fyre løs. Ellers vil jeg gjerne høre hva DERES favoritter er, både av foundation, concealer og pudder 

 • Publisert: 01.09.2016, 19:44
 • Kategori: Sminke og velvære
 • 26 kommentarer
 • 26 kommentarer

  eveliin

  01.09.2016 kl.19:52

  ååh så mye bra sminke:D

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:38

  eveliin: hehe, en del av det i hvert fall :-D

  liveterherlig93

  01.09.2016 kl.19:54

  mye bra:)

  Oda Malen ♥

  01.09.2016 kl.20:00

  Så mye bra sminke!

  Simona Juseviciute

  01.09.2016 kl.21:47

  Wow! Så mange fine sminke produkter :)

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:38

  Simona Juseviciute: haha, makeup heaven :-)

  spisogspar

  01.09.2016 kl.22:29

  Mye fin sminke her og kjempeflotte bilder :D Ja jeg også liker godt mineralsminke <3

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:39

  spisogspar: Tusen takk for det! Mineralsminke er tross alt bare SÅ mye snillere med huden enn mye annet rart :) hehe

  Line Angelica Sæther

  01.09.2016 kl.22:43

  Så flotte produkter! <3 Og ikke minst, - utrolig fine bilder.

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:40

  Line Angelica Sæther: Tusen takk! Her gjør redigeringen STORE deler av jobben, hehe :)

  Merete

  01.09.2016 kl.23:35

  Oh lala, så herlig med reviews! Eneste jeg hadde her, var isadora sitt matte pudder - har vært helt avhengig av det i mange år! Superfornøyd :) Interessant innlegg :)

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:41

  Merete: Så gøy å se at andre er fornøyd med samme produkter som meg. Av alle "billigmerkene" er IsaDora virkelig den store favoritten her :)

  Henriette Celin

  01.09.2016 kl.23:54

  Concealer nr. 4 og nr. 3 Mattifying Pudderet ble jeg nysgjerrig på. Hørtes veldig bra ut. Har selv prøvd Wake up Makeup og likte den ganske godt (:

  Herlig med et sånt innlegg!

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:41

  Henriette Celin: Pudderet fra IsaDora anbefaler jeg virkelig !! :)

  Little Miss Sunshine

  02.09.2016 kl.09:40

  INGENTING som tar så lang tid som sminkeinnlegg, så skjønner godt at dette tok lang tid når du har med så mange produkter! Veldig godt innlegg da, veldig mye jeg aldri har hørt om som jeg godt kunne tenkt meg å prøve :-)

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:42

  Little Miss Sunshine: haha godt noen andre forstår strevet !! Men heldigvis så er det morsomt :) Er vel ofte det som er morsomt med slike innlegg - lese om NYE produkter man kanskje ikke visste man ville like :)

  Elisabeth

  02.09.2016 kl.10:00

  Så fint innlegg :)

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:42

  elisagul: Tusen takk for det !! :)

  Amy

  02.09.2016 kl.10:17

  Jeg bare elsker redigeringen på bildene dine og super "sminkeguide"!

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:43

  Amy: Tusen takk, det var hyggelig sagt :)

  Helle

  02.09.2016 kl.14:01

  oi, nå kjenner jeg at jeg savner sminken min, reiste fra den da jeg flyttet til finnmark for å gå på folkehøyskole.. <3

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:44

  Helle: Såpass ja. Tror aldri jeg hadde klart å forlate ALL sminken min hjemme, selv om jeg fint klarer å gå overalt uten, haha!

  Vaarin

  02.09.2016 kl.17:45

  Oooooh elsker slike innlegg!

  REBECCA HOLDER

  02.09.2016 kl.17:51

  Vaarin: haha, DET er jo fint :D

  Merete

  02.09.2016 kl.18:09

  Helt enig i at Isadora er den beste av billigmerkene! Mascaraen deres Grand Volume Lashes (i gulletui) er helt sinnsykt bra! Slår Diorshow mm. som var tidligere favoritter rett ned i støvlene! Særlig i kombinasjon med den grønne Volume Million Lashes Fèline fra Loreal! Smashing finish! ;)

  Therese Bråthen <3

  03.09.2016 kl.00:05

  Så utrolig mange fine produkter! :) Var mye av dette her jeg måtte skrive ned og som jeg tenker å prøve ut selv! :D Likte veldig godt innlegget <3

  Skriv en ny kommentar

  hits